Plat sociálních pracovnic
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Úředníci jsou placený podle první platové tabulky. Co tak koukám na inzeráty, tak budou v 10. nebo 11. platové třídě. Desítka začíná na 23 tisících, jedenáctka na 25 tisících. Stupeň podle praxe. Odměny a osobka má asi každej úřad jinak. Ale taky by mě to zajímalo, plánuju změnit práci, u nás hodně hledaj na OSPOD, ale ty základní peníze nic moc. Ale právě nevím, kolik tak dávaj ještě navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ted to řešili nedávno v TV v novinách, že úředníci mají strašně malé peníze, že mnohdy mají dvě práce, navíc jim lidí nadávají, kolikrát i mimo práci na ně slovně útočí, apod. ![]()
Kolegyně k nám přešla z jiné pozice sociálního pracovníka - pracovala ve stacionáři a říkala, že tam sice peníze lepší, ale tady zase větší klid. U nás bere cca 25-30hrubého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta tabulka se bude od ledna navyšovat o 1400 Kč. Směšná bude pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já tedy nedělám na ÚP, ale na OSPODu (městský úřad) a po roce a půl s Mgr. titulem mám okolo 26 000 Kč čistého, ale máme vysoké osobní ohodnocení
. Plus sem tam nějaké prémie… Začínala jsem na nějakých 22 000 Kč čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, prosím, jaký je plat sociálního pracovníka, který vyplácí dávky v podobě příspěvku na péči, hmotné nouze apod. Nevíte jaká je k této profesi platová tabulka? Májí např. nějaké bonusy, přídavky nebo čistě jen plat z platové tabulky.
Moc díky