Necháváte spat s vama ...???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
19.9.04 08:08

Pro Zuzku:
Moje malá spí se mnou. Ale nemyslím, že je „chladné“, když se tomu někdo vyhýbá: Moje sousedka například, starší paní, měla v životě jedno dítě - to ovšem ve spánku ZALEHLA!!!

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.9.04 23:46

Ahoj holky, tak přesně takhle podle instinktů vychovávám taky svoje kluky. Mám tři. Musím říct, že jsou hodný, nikdy se ke mě nechovali drze nebo nějak špatně. Máme vztah spíš přátelskej a všechno mi v pohodě říkají. Našemu nejmladšímu je půl roku a spinká taky s náma v posteli. Každej mi to vymlouval, ale vyhovuje mi to tak. Prostřední s náma taky spal v posteli a kojil se přez dva roky, spíš tři. Všíchni říkali, že bude rozmazlenej a upnutej moc na maminku. Není to tak. Naopak je to klidný a vyrovnaný kluk. Co se týče počtu dětí,tak třetí jsem zvažovala a teď bych si nejradši pořídila ještě jedno, asi jsou fakt na vině nějaké poporodní hormony. Ale to už by jsme se asi nevešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.9.04 23:58

Nevšimla jsem si té zprávy na druhé stránce. Ještě se tu neumím tak moc pohybovat. To je děsný že zalehla to dítě. Abych řekla pravdu, tak mě před tím taky každej varoval, ale ještě jsem o ničem takovém v praxi neslyšela. Snad se mi to už stát nemůže, malej má 11 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.9.04 23:04

Ahoj !!
to je opravdu strašné, že ta paní zalehla své dítě :(
a opravdu to chce si dávat pozor, ale to si určitě každá z nás dává …
u nás je to tak, že malá má svůj mini pelíšek a spí u mě na kraji, kde je k posteli přísunutá postýlka (věčně prázdná :wink: a všichni tři máme dostatek místa ........
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky