Můj dvouletý syn nechce baštit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
12.10.10 20:57

Tak tady je každá rada drahá. To jsem na Vás zvědavá jak dopadnete. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.10.10 21:04

Někde jsem četla, že dítko jak je starší, zjišťuje, že je možné některé věci ovlivňovat a mít tak „moc“. A to jedno z mála, co může mít skutečně „pod kontrolou“ i proti vůli rodičů, je JÍDLO. A proto občas tyto bojkoty. Prý se nemá do jídla nutit, stále nabízet pestrou stravu a časem to zase odezní. Jen se má myslím hlídat skladba jídla a kdyby v tom moc něco chybělo (vitaminy, bílkoviny apod.) a trvalo to dlouho, tak se má konzultovat u lékaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 21:13
Wiolla píše:
Někde jsem četla, že dítko jak je starší, zjišťuje, že je možné některé věci ovlivňovat a mít tak „moc“. A to jedno z mála, co může mít skutečně „pod kontrolou“ i proti vůli rodičů, je JÍDLO. A proto občas tyto bojkoty. Prý se nemá do jídla nutit, stále nabízet pestrou stravu a časem to zase odezní. Jen se má myslím hlídat skladba jídla a kdyby v tom moc něco chybělo (vitaminy, bílkoviny apod.) a trvalo to dlouho, tak se má konzultovat u lékaře… [/citace :?:

o to hlavně mi jde aby mu nechyběly nějaký důležitý látky,ještě vyčkám a pak naklušem k dr pro radu.....stejně to jídlo do něj nenacpu ale asi dá nějaké vitamíny :nevim:

Příspěvek upraven 12.10.10 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 21:14
blanka111 píše:
tak mi jsme na tom podobně.dnes měl pouze kousek chleba,půlku párku,oběd nic,pak trošku pudinku a ted jsem do něj „nacpala“pár lžic polévky.taky mě to trápí,ale opravdu do něj nic nedostanu.Přidávám alespoň multisanostol na radu mé dr. :zed:vždycky se to trošku zlepší.

a to je na co ten multisanostol?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.10.10 23:22
dzarunka píše:
Wiolla píše:
Někde jsem četla, že dítko jak je starší, zjišťuje, že je možné některé věci ovlivňovat a mít tak „moc“. A to jedno z mála, co může mít skutečně „pod kontrolou“ i proti vůli rodičů, je JÍDLO. A proto občas tyto bojkoty. Prý se nemá do jídla nutit, stále nabízet pestrou stravu a časem to zase odezní. Jen se má myslím hlídat skladba jídla a kdyby v tom moc něco chybělo (vitaminy, bílkoviny apod.) a trvalo to dlouho, tak se má konzultovat u lékaře… :?:

o to hlavně mi jde aby mu nechyběly nějaký důležitý látky,ještě vyčkám a pak naklušem k dr pro radu.....stejně to jídlo do něj nenacpu ale asi dá nějaké vitamíny :nevim:

No ale pokud má Sunar (tedy jako UM), tak v tom je všechno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.10.10 07:54

multisanostol je normálně multivitamín - sirup.a je to- při ztrátě chuti k jídlu.když jsem se s dr. bavila o tom jaký mám dávat vitamíny marťánky apod.tak mi říkala,že tohle podporuje trochu tu chut k jídlu.koupíš ho v lékarně,stojí kolem 150kc.Vítek nejí,ale jak ukážu ten sirup,tak by ho vypil celý. Švagrová dávala klukům,ty nejedly taky skoro vůbec pivovarský kvasnice.taky jí to poradila dr.a fungovalo to.měla to zamíchat třeba do lipánku.tak pevné nervy! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.10.10 08:29
Wiolla píše:
dzarunka píše:
Wiolla píše:
Někde jsem četla, že dítko jak je starší, zjišťuje, že je možné některé věci ovlivňovat a mít tak „moc“. A to jedno z mála, co může mít skutečně „pod kontrolou“ i proti vůli rodičů, je JÍDLO. A proto občas tyto bojkoty. Prý se nemá do jídla nutit, stále nabízet pestrou stravu a časem to zase odezní. Jen se má myslím hlídat skladba jídla a kdyby v tom moc něco chybělo (vitaminy, bílkoviny apod.) a trvalo to dlouho, tak se má konzultovat u lékaře… :?:

No ale pokud má Sunar (tedy jako UM), tak v tom je všechno ne?

taky jsem si říkala že v tom sunaru jsou vitamíny tak by to mělo stačit.......snad :nevim: no konzultací u dr nic nezkazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.10.10 14:58

U nás dneska na oběd kuřecí maso, zelenina a těstoviny.
Samozřejmě snědl jen pár těstovin, zbytek nechtěl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.10.10 16:47

tak mně dnes snědl pár lžiček rizota ale zase vynechal chleba takže pořád stejný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.10.10 23:01

Jo u nás taky - stáří dva roky a stav trvá už asi 4 měsíce, nechce ovoce, nechce kousat (až na výjimky, nad párkem bych jásala), já se nestresuju, okolí šílí. Nějak se mi nedaří mu vysvětlit, že když toho nenechá, skončí jeho babička s infarktem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.10.10 17:56

tak u nás 3dny huráááá-předevčírem snědl polévku,včera omáčku s těstovinama a dnes roštěnou s rýží :palec: doufám že bude líp a líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí