Nechce jet semou. Nutit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
18.7.17 17:35

Nechce jet bezeme? Nutit?

Maminky mám problém, dcera necelých 5 nechce jet s tatínkem na celodenní výlet..

Manžel ji chce vzít, ať si doma udělám co potřebují, že možná i někde prespi..

No dcera nechce jet bezeme, manžel už zvýšil hlas říká Natalie zítra v 9 jedeme.. Ta se skla, pořád se ke mě schovává a říká, že nechce.. Když jsem řekla, že pojedu Teda s něma, tak se manžel naštval, že to není možné jak ji rozmazluji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
18.7.17 17:36
@veruka85 píše:
Maminky mám problém, dcera necelých 5 nechce jet s tatínkem na celodenní výlet..

No dcera nechce jet bezeme, manžel už zvýšil hlas říká Natalie zítra v 9 jedeme.. Ta se skla, pořád se ke mě schovává a říká, že nechce.. Když jsem řekla, že pojedu Teda s něma, tak se manžel naštval, že to není možné jak ji rozmazluji..

a rozmazluješ? nebo jak to vnímáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
18.7.17 17:37

@veruka85 manžel se asi do výchovy moc nezapojuje, že? Tak ať se nediví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
18.7.17 17:38

Dceru bych nějak namotivovala. Není tak malá, aby nevydržela den bez matky, s otcem. Potřebují čas trávit i spolu. Jak se asi cítí chlap? :think:

Já osobně jsem za takový den /půlden moc ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.7.17 17:38

Já bych zkusila vydržet a nechat ji jet. Mám teda jen odkoukáno u známých, ale když se ty dětičky pak zabaví na výletě, tak si ani nevzpomenou.
Ona bez tebe nikdy nebyla? Nebo se seká jen teď výjimečně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.7.17 17:39
@kacz píše:
@veruka85 manžel se asi do výchovy moc nezapojuje, že? Tak ať se nediví :)

No asi tak.. Začal trošku hlídat až když jsem začal chodit do práce.. Jinak je dost takový citlivý uknouranek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 17:39

Taky bych nedělala žádný ťuťu ňuňu. Prostě řeknu, že potřebuju mít doma klid na práci, však se zase pak vrátí a hotovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.7.17 17:42
@Kamkam píše:
Já bych zkusila vydržet a nechat ji jet. Mám teda jen odkoukáno u známých, ale když se ty dětičky pak zabaví na výletě, tak si ani nevzpomenou.
Ona bez tebe nikdy nebyla? Nebo se seká jen teď výjimečně?

Většinou když se někam jelo tak jsem ji musela namotivovat.. Ale teď pořád prosí, že nechce jet, že zůstane doma, nebo ať jedu také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
18.7.17 17:44

Ja bych se dceri nepodrizovala, co kdyby jsi byla v nemocnici nebo tak. Taky by musela byt doma jen s otcem, nemuzes ji byt vsude v patach. Normalne bych je nechala jet, vsak ona by si mozna pobrecela chvili a pak uz by byla v pohode a ani by si nevzpomela a uzila vyletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
18.7.17 17:46

@veruka85 nenutila bych, co bude z výletu jestli to holka prořve, neužijí si to ani jeden. my takhle řešíme nejstaršího, cokoliv mu nabídneme tváří se jak u mučení, dokonce se jednou zeptal co provedl? A manžel když někam jdeme s Vali se ptá jestli chce taky ale už ho nepřemlouvá, to udělal několikrát a ta akce byla příšerná :?. I jsme mu řekli at si vymyslí výlet kam by chtěl že se to vždy dá nějak naplánovat a on se na nás kouknul a at s ním nepočítáme že bude doma :roll:. Tráví s ní manžel nějaký čas sám? Pokud ne at si zvyká postupně, procházka, at jdou spolu na zmrzlinu a až potom výlet na celý den, někam kde se jí bude líbit ;) Jinak se může stát že holka bude protivná a chlap naštvanej že to s ní byla katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.7.17 17:50

Nenutil bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.7.17 17:57
@veruka85 píše:

No naše dcerka (6) by s tátou určitě jela. Ale mám obavu, co od září ve škole - odmítá už dopředu jet na vícedenní pobyty, kde se i přespává - už v říjnu je stmelovací, pak školy v přírodě apod..za žádnou cenu nechce na nic takového jet - doufám, že se to třeba do té doby ještě nějak vyvrbí :nevim:
Ty pobyty sice nejsou povinné, ale rozhodně to stmelí kolektiv a ona pak aby nebyla ve škole kvůli tomu outsider.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
18.7.17 17:57

Já bych se ji neptala, prostě by jela. Syn také beze mě nikam nechce. To pořád křičí mamiiii a pláče, ale jakmile se za mnou zavřou dveře, už o mě neví a zase se mu nechce domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
18.7.17 18:10

Já bych zkusila ať jede.. jestli víš, že se chlap umí postarat a třeba až se zabouchnou dveře od auta už si dcerka na tebe nevzpomene a užijou si to oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.7.17 18:11
@Terezxx píše:
Já bych se ji neptala, prostě by jela. Syn také beze mě nikam nechce. To pořád křičí mamiiii a pláče, ale jakmile se za mnou zavřou dveře, už o mě neví a zase se mu nechce domů.

Dcera je jiná, tohle na ní nezabírá. Kdyby z toho měla mít fakt trauma, neposlala bych ji tam (mluvím teď tedy o té škole v přírodě, nevím, jestli tvůj příspěvek byl na mě nebo na zakladatelku, ale asi ani na ten výlet s otcem, kdyby z toho byla dopředu fakt na prášky - třeba se začla počůrávat nebo tak, tak to už bych si řekla, že radši nepojede). Nejsem sparťanskej typ a dcera taky ne, je naopak hodně citlivá. Na druhou stranu, kdybych viděla, že se jen tak trochu ofrňuje a jinak je v pohodě, zkusila by jet.
Nikdo nemůže vždy vědět, co se těm dětem honí hlavou a někdy je může poznamenat i z našeho pohledu malichernost. Je možné, že teď, jak ještě neví, co jí ve škole čeká, neseznámila se s novými lidmi a dětmi, to takto vidí a pak to nakonec bude jinak a chtít se jí bude, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí