Nechce jezdit autem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
18.11.11 13:45
Dajdula píše:
nakukovatelka píše:
Dajdula píše:
Nám taky zabralo DVD s pohádkami. Jeli jsme s ním do Itálie a vydržel i hodinu se dívat, pak jsme zastavili, proběhl se a zase jsme pokračovali :palec: Nevěděli jsme, jestli ho to bude bavit, tak jsme si to DVD nejdřív půjčili od kamaráda a pak jsme teprve koupili.
Prosim prosim, muzes mi dat tip na to DVD (nejlepe odkaz :oops: :-D ), diky moc !
Máme tohle.
http://www.alza.cz/…-d175771.htm
Ale stačí zadat přenosné DVD a vyjede ti toho milión. :palec:

Diky moc, ja jsem technicky antitalent, nevim ani, ze se tomu rika prenosny televizor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.11.11 13:50

Dělají toho hodně, jedno je, že tam vložíš cédéčko, další má paměťovou kartu. U nás to taky vybíral chlap :wink: . Pak mě to musel naučit, takže litoval, že to má tolik funkcí :oops: . Já bych vybrala ten, co má čudlíky na zapnout, přehrát, vypnout :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
18.11.11 13:55

jenže on je na pohádky ještě malinký pohádky ho nezajímají ani doma natož v autě a před spaním ho posadit do auta tak to auto zboří okamžitě přeruší veškeré spací schopnosti a začne vejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.11.11 13:56
nakukovatelka píše:
Caty píše:
A nmůže m být špatně z jízdy?Nemusí blinkat ale nedělá mu to dobře.My pořídili do auta takové malé DVD na pohádky a je to o dost lepší.
Ahoj, to si myslim, ze kdyby bylo diteti spatne z jizdy, bylo by mu pri koukani na tv v aute jeste hur (znam od sebe :poblion: :lol: )

Pozor ! Přesně tak. Taky to znám :mrgreen:

My dívko do auta máme, ale klukům se blbě nedělá ! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:57
ivuss píše:
Máme 11ti měsíčního chlapečka, od narození máme veliké problémy někam dojet autem, nevydrží ani 3 km a začně děsný řev, je to něco hroznýho, dostává se úplně do záchvatu, tudíž nemůžeme nikam jezdit autem, máme to tak od malička, mysleli jsem že když vyměníme vajíčko za sedačku po směru jízdy bude to lepší ale bohužel nemáme šanci se kamkoliv dostat, zkoušeli jsme jídlo, hračky, pití, mluvení, zpívání, ticho, rádio, bez rádia a nic a nejlepší na tom je že to samé dělá i v kočárku není to teda až tak hrozný ale ještě se od narození nestalo aby v autě či kočárku usnul, v kočáru vydrží max půl hodiny a pak začne opět děsná hysterie, jsem zoufalá moc rádi cestujeme ale te´d nemáme šanci nevíte čím to je popř. co dělat?

Tak to neporadím,
ségra má 10 měsíční holčičku a ta v autě vždycky spí jak zabitá.Zvládla i cestu do Maďarska a bez problémů.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
18.11.11 14:00
werunqa píše:
ivuss píše:
Máme 11ti měsíčního chlapečka, od narození máme veliké problémy někam dojet autem, nevydrží ani 3 km a začně děsný řev, je to něco hroznýho, dostává se úplně do záchvatu, tudíž nemůžeme nikam jezdit autem, máme to tak od malička, mysleli jsem že když vyměníme vajíčko za sedačku po směru jízdy bude to lepší ale bohužel nemáme šanci se kamkoliv dostat, zkoušeli jsme jídlo, hračky, pití, mluvení, zpívání, ticho, rádio, bez rádia a nic a nejlepší na tom je že to samé dělá i v kočárku není to teda až tak hrozný ale ještě se od narození nestalo aby v autě či kočárku usnul, v kočáru vydrží max půl hodiny a pak začne opět děsná hysterie, jsem zoufalá moc rádi cestujeme ale te´d nemáme šanci nevíte čím to je popř. co dělat?
Tak to neporadím,
ségra má 10 měsíční holčičku a ta v autě vždycky spí jak zabitá.Zvládla i cestu do Maďarska a bez problémů.. :palec:

já taky měla zato že děti jízdu autem milují my bohužel nedáme cestu ani od bytu do školky cca 2 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.11.11 14:02
Dajdula píše:
Dělají toho hodně, jedno je, že tam vložíš cédéčko, další má paměťovou kartu. U nás to taky vybíral chlap :wink: . Pak mě to musel naučit, takže litoval, že to má tolik funkcí :oops: . Já bych vybrala ten, co má čudlíky na zapnout, přehrát, vypnout :mrgreen: .

Aha, tak to ja bych chtela jedine na CD. Jestli to dobre chapu, tak kdyz to ma pametovku, musela bych si na ni pohadky stahovat z pocitace ? To nesnasim, tyhle zalezitosti me nebavi. Hlavne to nekde na webu hledat :roll: .
Ja si predstavuju, ze pujdu to trafiky, koupim Kremilka a Vochomurku na dvd za 49kc :lol: a hotovo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 14:02
ivuss píše:
werunqa píše:
ivuss píše:
Tak to neporadím,
ségra má 10 měsíční holčičku a ta v autě vždycky spí jak zabitá.Zvládla i cestu do Maďarska a bez problémů.. :palec:
já taky měla zato že děti jízdu autem milují my bohužel nedáme cestu ani od bytu do školky cca 2 km

To mojí neteři to vůbec nevadí…vždycky hned usne-když jsme jeli v létě na dovolenou k Balatonu tak prospala skoro celou cestu tam-a zpátky to samé..No uvidím, jaké bude naše mimi v tomto.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.11.11 14:03

Malá taky řvala 8-) Zvykla jsem si. Naštěstí v autě usínala, takže stačilo jet v dobu, kdy obvykle spí.
Přestalo to tak kolem 15m :think:
Ona se tam totiž nudila… Teď už si v sedačce buď hraje s hračkou nebo kouká ven, to ji předtím nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.11.11 14:08
nakukovatelka píše:
Dajdula píše:
Dělají toho hodně, jedno je, že tam vložíš cédéčko, další má paměťovou kartu. U nás to taky vybíral chlap :wink: . Pak mě to musel naučit, takže litoval, že to má tolik funkcí :oops: . Já bych vybrala ten, co má čudlíky na zapnout, přehrát, vypnout :mrgreen: .
Aha, tak to ja bych chtela jedine na CD. Jestli to dobre chapu, tak kdyz to ma pametovku, musela bych si na ni pohadky stahovat z pocitace ? To nesnasim, tyhle zalezitosti me nebavi. Hlavne to nekde na webu hledat :roll: .
Ja si predstavuju, ze pujdu to trafiky, koupim Kremilka a Vochomurku na dvd za 49kc :lol: a hotovo :think:

Chápeš to dobře. My máme paměťovku, ale před půlrokem jsme tam nahráli asi 500 pohádek a máme pokoj :palec: . Pro tebe by to fakt chtělo přenosnou TV na CD. Je jich taky moře, jen si vybrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.11.11 14:32

Tak taky bych chtěla radu co funguje. Máme to stejně. 14 dní mám novou větší sedačku a nepomohlo to. Občas kratší cestu zvládne a nebo delší po cca hodině se uřve a usíná vyzkoušeno asi 6× ale je to děs.
Nevydrží ani v kočáře vždycky s ním jedu nakoupit a zpět mám to jak dostihy hrůza. Závidím maminkám co korzují po městě povídají si a děti v kočáře spí nebo aspoň neječí.
A to jsem si koupila kočár na brusle že bude chodit a neodvážila jsem se - jet autem na cyklostezku, tam do kočáru a i kdyby jen půl hodiny jezdit a pak zpátky no jen při té představě jsem se vždycky hrůzou opotila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.11.11 14:38

Kubajs byl to samý - v kočáru a v autě řval. V kočáru to přestalo v půlroce, kdy se v něm postavil :roll: a jezdil ve stoje nebo aspoň na vkleče kolínkách ( pořídila jsem mu ještě kšíry, aby nevypadl ). Pak jsme přešli do sporťáku a jak viděl ven, tak to bylo lepší, ale zase žádný terno. Max. hodinu a pryč z něj. To samý v autě. Ve vajíčku řval celou dobu, když jsme přešli na sedací sedačku, tak lepší a teď, když vyrostl a vidí z auta ven, tak dobrý. Tak snad vám z toho taky vyrostou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.11.11 18:08

Tak ja s kocarem problem nikdy nemela (patrim mezi ty korzujici maminky :mrgreen: i kaficka v obch.centrech byvaly :lol: ) a nevadilo mu ani kdyz byl obcas ve vajicku nacvaknutej na podvozku kocarku. Ale jezdeni v aute ho tezce nebavi, co je venku ho vubec nezajima, jen prudit prudit a zase prudit. Nejhorsi je kdyz pousti veci na zem - to tam nekde lovit. Uz tak mi neni vzadu v aute nejlip, a jeste se tam porad nekde sklanet :roll: (vzadu jezdim, protoze starsi kluk uz je vyssi nez ja, ale obcas se vymenime a jemu malej vzadu tak hrozne nezlobi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
18.11.11 19:24
nevada píše:
Tak taky bych chtěla radu co funguje. Máme to stejně. 14 dní mám novou větší sedačku a nepomohlo to. Občas kratší cestu zvládne a nebo delší po cca hodině se uřve a usíná vyzkoušeno asi 6× ale je to děs.
Nevydrží ani v kočáře vždycky s ním jedu nakoupit a zpět mám to jak dostihy hrůza. Závidím maminkám co korzují po městě povídají si a děti v kočáře spí nebo aspoň neječí.
A to jsem si koupila kočár na brusle že bude chodit a neodvážila jsem se - jet autem na cyklostezku, tam do kočáru a i kdyby jen půl hodiny jezdit a pak zpátky no jen při té představě jsem se vždycky hrůzou opotila :mrgreen:

no tak si první člověk kdo ví o čem mluvím…co vše ste zkoušely? my fakt vše a je to furt prd platný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.11.11 19:39

no s kočárem jezdím jen krátké trasy se zastávkami na hřiště a pod.
A v autě cokoliv nic moc nefunguje. Někdy dojedu v pohodě jindy ječí celou cestu to jezdím tak 3× týdně cca 7 km :nevim:
Delší trasy jezdím vyjimečně nejdelší tak tu hodinu cesty víc jsem nezkoušela a mimo špuntů do uší pro mě a spolucestující asi nepomůže nic. A to už mu spolucestující půjčují své mobily, hodinky, brýle a jiné věci které by normálně nepůjčili obzvlášt když po chvíli je stejně vzteky mrští na zem :mrgreen:
Chci jet na hory 3 hodiny cesty a váhám no uvidíme třeba aspon na tu prostřední hodinu bude spát.
Jako na Chorvatsko jsem prohlásila že jedou jen s tatínkem beze mě :oops:
Doufám že za 2-3 roky půjde něčím zabavit DVD slovní hry cokoliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí