Nechce nic jiného než mlíko

13338
13.2.12 15:39

Nechce nic jiného než mlíko

Dcerce je 9,5 měsíce a cca 5 dní nechce jíst. Do dneška snědla aspoŇ něco, aspoň pár lžiček z porce, dneska nechce už vůbec nic, ani neochutná, prostě vidí lžičku a zamkne pusinu a nevezme si. Když jí udělám místo toho mlíko, tak se na něj směje a chce ho, vypije celou lahev. Zítra chci volat doktorce, ale leží mi to v hlavě. Už to měla jednou a pak jí asi za 14 dní vyrašily zuby, ale to jedla všechno kromě masozeleniny. Je možný, že to má zase souvislost se zuby? Nikde na dásních to ale nevypadá. Máte někdo zkušenost popř. radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
13.2.12 15:42

Tak zkus zajít k dr., nebo jí udělej alespoň kaši do flašky, aby jí to víc zasytilo, jinak nevím :nevim: I když je hodně hladová, tak to stejně nesní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.2.12 15:47

Přikláněla bych se k těm zubům. U nás to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
13.2.12 15:51

mi ted taky bojujem,aby maly neco snedl,je mu 6 mesicu,mlika si ale cucne taky jen trochu,rostou mu zuby.A zaroven ma kasel a rymu,vcera jsme byli na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
13.2.12 15:51

Když je hladová, tak sní 10 lžiček, aby měla aspoň něco v bříšku a končí.
Dr. budu volat zítra, ale fakt se mi zdá naprosto v pohodě, řádí jako obvykle, krásně spinká, prostě normálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
13.2.12 15:52
Ukulina píše:

A jak dlouho nejedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.2.12 15:53
Míša8808 píše:
Dr. budu volat zítra, ale fakt se mi zdá naprosto v pohodě, řádí jako obvykle, krásně spinká, prostě normálka…

Budou to ty zoubky! Kdyby jí něco bylo, nebyla by v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.2.12 15:55

Nestresuj,to bude zubama,jak to přejde,tak tě sní ;) ,neboj,když pije mléko,tak to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
13.2.12 15:56
Ukulina píše:
Míša8808 píše:
Budou to ty zoubky! Kdyby jí něco bylo, nebyla by v pohodě ;)

No snad jo, ona nikdy velkej jedlík nebyla… díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
13.2.12 15:57
berry4 píše:
Nestresuj,to bude zubama,jak to přejde,tak tě sní ;) ,neboj,když pije mléko,tak to stačí.
:mavam: Díky, snad je to opravdu žubama… už aby byly venku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.2.12 15:57
Míša8808 píše:
Ukulina píše:
A jak dlouho nejedla?

Trvalo to skoro měsíc :roll: Lezly jí horní jedničky, jak se prořezaly, jedla zas normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
13.2.12 16:13
Ukulina píše:
Míša8808 píše:
Ukulina píše:
A jak dlouho nejedla?
Trvalo to skoro měsíc :roll: Lezly jí horní jedničky, jak se prořezaly, jedla zas normálně

Ty jo, měsíc byla jen na mlíčku? Ani nevím, kolik jí toho nutrouše v tomhle věku můžu dát. :roll: Tak holt budu trpělivá, ona má spodní jedničky, takže jsou asi horní jedničky na řadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.2.12 16:32
Míša8808 píše:
Ukulina píše:
Míša8808 píše:
Ukulina píše:
A jak dlouho nejedla?
Ty jo, měsíc byla jen na mlíčku? Ani nevím, kolik jí toho nutrouše v tomhle věku můžu dát. :roll: Tak holt budu trpělivá, ona má spodní jedničky, takže jsou asi horní jedničky na řadě :lol:

No sem tam dala trošku příkrmu. Taky za měsíc přibrala jen 130 gramů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
13.2.12 16:39

zuby by to byt mohly ;) ja tedy co se jezeni tyce nemam co radit, mam nejedlika. ted mi skoro mesic bojkotoval prikrmy, nesnedl ani to malo, co predtim. ale v sobotu se najednou ze dne na den rozpapal a ten samy den se mu prorezal dalsi zub. uz 3 dny papa suprove, takhle to vubec neznam. takze to davam do souvislosti se zubama. pribiral jen neco malo pres 100g mesicne, doktorka porad, ze musi jist vic, jenze cim vic jsem nalehala, tim min toho snedl. tak snad ted uz bude papat poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.12 17:34

Ahoj, ja se chci taky zeptat ohledne krmeni a zoubku. Nasi male zizalce je 6 a pul mesice a taky uz mi par dni(mozna uz je to i tyden, dva) spatne papa, mezi krmenim miva co si myslim ja dost velke intervaly. Nekdy to muze byt i 4 a 1/2 hodiny a to si myslim, ze je dost.Nejvice mlicka zatim vypije 180ml a kdyz zkusim kasicku a nebo to co uvarim, popripade koupene tak to spapa max. 150ml :roll: Vesela je, krasne spi v noci, neplace, natekle dasnicky zatim vubec nema a zub jeste zadny nemame :? Myslite si, ze to taky je k zoubkum? Delam si s tim starost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí