Nechce nic jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No ja sem z toho uplne mimo
mozna jen plasim.. sama jsem anginu nikdy nemela, takze nevim co to obnasi a co proziva. V noci fungovalo aspon mliko, ze si dal z flasky.. ale ted jak ma zacpanej ten nos tak ani to ne. Uplne se bojim, ze by musel treba do spitalu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Labandita píše:
Ahoj holky, prosim o radu. Nevim kdy zacit nejak panikarit nebo ne. Syn 15m pred dvema tydny prestal jist. Tedy ne uplne, za cely den snedl par soust, tu a tam kousek ovoce, vecer kasi.. ta byla zaruka. Pitny rezim nic moc. Davali jsme to za vinu zubum, roste mu jich asi 5 co jsem koukala. No ale o vikend dostal i horecky a celkove nejedl. Mel treba kapsicku za cely den. Tak jsem v pondeli mazala k mudr a pry ma anginu. To nejezeni nekomentovala. Dostal atb, ktere jsem hned vcera nasadila. Ale pry co jsem cetla zabiraji do 3 dnu. Anginu pouze urcila okem, nebrala moc ani krev ani nedelala vyter. No a od vcera neji uz vubec. Proste neji uz ani kapsicky ani mliko. Jen si dnes cucnul caje. Horecky srazim cipky a nasili sirupem. Cely den dnes jen lezel a knoural. Ztraci se mi pred ocima. Chapu ze je mu zle.. ale copak se da byt tak dlouho bez jidla?? A ted uz i piti. Jen se blizim s talirem bananem cimkoli okamzite panika a spusti rev.![]()
do toho ma ucpany nos, odsavani nezabira ani kapky ani morska voda.
K angine jeto normalni taky nase mala nejedla. Hlavne at pije cokoliv co mu chutna.To jidlo zacne az zaberou antibiotika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky měly v tomhle věku v pusince afty (aftózní stomatitida) - nejedly týden a doktorka nás strašila kapačkami, kvůli pitnému režimu, tak jsem opravdu raději najela na stříkačku a dávala jim pít z ní. Z flašky i brčkem je to bolelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě syn nechce jíst a to není nemocnej. Občas sní za celý den jen jogurt a to ho do něj ještě musím natlacit
má ve 2 letech 9,5 kila. Pokud je tvůj syn nemocný, vůbec bych mu jídlo ani nedávala. On za pár dnů hlady fakt neumre. Hlavně, aby pil. Pár měsíců zpátky u nás řádila chřipka a taky mi nejedl nic, ani mlíko nechtěl. Po 3 dnech byl klid. Nabízela bych mu, alerozhodně nenutila, obzvlášť při horeckach a angine. Bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit