Nepoprosí a řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4898
10.2.20 22:49

@Limi123 my máme druhé na cestě a nedělám si iluze, že by bylo hodné jako to první a že čeho mě první ušetřilo, druhé mi dá dvojnásob sežrat :lol: :lol: Každé dítě je jiné, to je jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
10.2.20 22:51
@_.Emilyyy píše:
Ale myslim si, ze kazdy vek je krasny :kytka:.
Ale kdzy jsou takhle maličký, tak je to takove kouzelne(ted ti to mozna neprijde, ale za par let urcite ano :) )
Úplně kouzelné a ještě miláčky co mi vždy dávají pusinky. Někdy jsi říkám že to není fér mít takové,,panenky krásné,,umí zlobit ale nedala bych je za nic. První věta když se narodila starší byla já ji nikomu nedám je moje :lol:
Když člověk prohlíží fotky začíná jsi uvědomovat že jak rychle rostou děti. Na dětech to je vidět nejvíc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
10.2.20 23:01
@rena621 píše: Úplně kouzelné a ještě miláčky co mi vždy dávají pusinky. Někdy jsi říkám že to není fér mít takové,,panenky krásné,,umí zlobit ale nedala bych je za nic. První věta když se narodila starší byla já ji nikomu nedám je moje :lol:
Když člověk prohlíží fotky začíná jsi uvědomovat že jak rychle rostou děti. Na dětech to je vidět nejvíc.

Jojo, mas pravdu.
Mam 16-tiletou dceru a ldzy jsme se posledně koukala na staré fotky, mela jsem slzu v oku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
10.2.20 23:05

@_.Emilyyy 16? Tak to už je zapotřebí vybavovat zbrojní pas na nápadníky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
10.2.20 23:08
@rena621 píše:
@_.Emilyyy 16? Tak to už je zapotřebí vybavovat zbrojní pas na nápadníky. :lol:

Jojo.
No, to mi povidej :).
Ale ne uz ma ma kluka cca.8 měsíců :dance:.
Ale pred tim ty kluci porad dolejzali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
10.2.20 23:18
@_.Emilyyy píše:
Jojo.
No, to mi povidej :).
Ale ne uz ma ma kluka cca.8 měsíců :dance:.
Ale pred tim ty kluci porad dolejzali :mrgreen:

Sem tam kluka postrašit aby si vážil co ma.At vi že se musí snažit být hodný a že ji jen tak nedáte. Když to píšu jsi uvědomuji já budu Desná tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
11.2.20 07:09
@_.Emilyyy píše:
Tak jedno slovo ho nezabije, spis musi byt vyčerpávající, jak rika dokola piti, piti

Ja uz vcera nemohla psat, jsme opet od vecera bez proudu doma. Jisteze ho nezabije, ale v te situaci uz neslo o slovo. A vychovavat ctyrleteho usinajiciho mrnouse v pul desaty vecer a hnat do extremu, ze neustoupim, aby videl, ze mama neustoupi, to je proste ulet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
11.2.20 07:21

Tak si mohl vstát a jít se napít sám, ne? Já bych mu bez toho, aby si o to slušně řekl, nic nedonesla. Řvát na mě pitíííí, tak má smůlu. A je jedno, klik je hodin a že je v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11179
11.2.20 08:03
@Šáruší píše:
Ja uz vcera nemohla psat, jsme opet od vecera bez proudu doma. Jisteze ho nezabije, ale v te situaci uz neslo o slovo. A vychovavat ctyrleteho usinajiciho mrnouse v pul desaty vecer a hnat do extremu, ze neustoupim, aby videl, ze mama neustoupi, to je proste ulet.

Souhlasim, nikdo nevyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.2.20 08:09

V pul desaty vecer cepovat unaveny pretazeny dite se mi zda ponekud pres caru a to rozcapene deti fakt nemusim…

• Citovat
  • Upravit
14005
11.2.20 08:13
@Šáruší píše:
Ja uz vcera nemohla psat, jsme opet od vecera bez proudu doma. Jisteze ho nezabije, ale v te situaci uz neslo o slovo. A vychovavat ctyrleteho usinajiciho mrnouse v pul desaty vecer a hnat do extremu, ze neustoupim, aby videl, ze mama neustoupi, to je proste ulet.

Ale jo, mas pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
11.2.20 08:13
@Hanka1 píše:
V pul desaty vecer cepovat unaveny pretazeny dite se mi zda ponekud pres caru a to rozcapene deti fakt nemusim…

Tohle dite neni rozcapane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.2.20 08:15
@_.Emilyyy píše:
Tohle dite neni rozcapane :nevim:

To ja netvrdim, ale v tehle situaci vychovavat je uplne zbytecne…

• Citovat
  • Upravit
14005
11.2.20 08:16
@rena621 píše:
Sem tam kluka postrašit aby si vážil co ma.At vi že se musí snažit být hodný a že ji jen tak nedáte. Když to píšu jsi uvědomuji já budu Desná tchýně.
:lol: :lol: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
11.2.20 08:24
@Hanka1 píše:
To ja netvrdim, ale v tehle situaci vychovavat je uplne zbytecne…

Ano, kdyz dela ty sceny kvuli jednomu slovu, tak ani nic jineho nezbyva, ale mate pravdu, ze uz musel byt unavený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí