Syn 5 let se nechce učit lyžovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25128
8.2.20 18:34

@Teruška85 Já jsem loni musela vyloženě z. jebat instruktorku, protože jsem z povzdálí viděla, jak celou dobu na dceru řve. Když na ni řvala 5 minut, tak jsem to ještě vydržela, ale když už to trvalo 20 minut a ona jen brečela a padala a padala, tak mi to přišlo zbytečný. Protože jsem si zhodnotila, že ji sice možná něco naučí, ale lyžování jí znechutí na hodně dlouho, ne-li na pořád. A to bych fakt nechtěla. Takže jsem lyžařskou školičku vzdala. Dvouleťačku jsem to nechala tatínkovi a oba starší si začala učit sama. Sice náročný, ale víc na pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
9.2.20 07:22

@MartinaIrena To jsem ještě neviděla. :( Zatím jsem viděla skvělé instruktory. Myslela jsem, že jsou takoví všichni, že jinak by to nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
9.2.20 09:56
@ivašot. píše:
za zimu 2 x týden v Alpách, jestli je to často nebo ne, to nevím

Tal casto to urcite neni.Ale ildyz alepson lyzuji v Alpách, tak to velke plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
25.2.20 09:55

A proč ho nutíte? Některé děti nenávidí bruslení a milují jízdu na kole. Já taky nenávidím plavání, naopak rád bruslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
25.2.20 10:02
@Sára 1 píše:
@MartinaIrena To jsem ještě neviděla. :( Zatím jsem viděla skvělé instruktory. Myslela jsem, že jsou takoví všichni, že jinak by to nedělali.

No, my ucili trilete dite lyzovat letos, ve dvou strediscich, melo celkem ctyri instruktory… Jedna paradni, dve neutralni, jedna na ranu. Tu na ranu melo dite dva dny, dite je splachovaci, nevadilo mu to. Ale teda pro me to bylo neco tu instruktorku pozorovat. Nic za hranici, abych musela zasahnout, ale chladna, neprijemna…

Obecne, po instruktorech je takovy hlad, ze vezmou kazdeho. A ani tak nebudou lyzarske skoly schopni uspokojit poptavku klientu ze zahranici, kteri se k nam hrnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
25.2.20 11:18
@Cuddy píše:
No, my ucili trilete dite lyzovat letos, ve dvou strediscich, melo celkem ctyri instruktory… Jedna paradni, dve neutralni, jedna na ranu. Tu na ranu melo dite dva dny, dite je splachovaci, nevadilo mu to. Ale teda pro me to bylo neco tu instruktorku pozorovat. Nic za hranici, abych musela zasahnout, ale chladna, neprijemna…Obecne, po instruktorech je takovy hlad, ze vezmou kazdeho. A ani tak nebudou lyzarske skoly schopni uspokojit poptavku klientu ze zahranici, kteri se k nam hrnou.

My bohužel taky na takovou narazili a hned při první hodině dcerky, která na tom stála ve 4 letech poprvé. Po 20 minutách bylo vystaráno na další dva roky a znovu na to stoupla až letos, kdy jí bude 7let a ohromné nadšení a moc ji to baví. Ale někdo nemá u dětí co dělat...….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
25.2.20 11:23
@Keyllah píše:
My bohužel taky na takovou narazili a hned při první hodině dcerky, která na tom stála ve 4 letech poprvé. Po 20 minutách bylo vystaráno na další dva roky a znovu na to stoupla až letos, kdy jí bude 7let a ohromné nadšení a moc ji to baví. Ale někdo nemá u dětí co dělat...….

tak když zbytek rodiny rád lyžuje a chce si užít zimní dovolenou, tak nechtějí oželet tu dovolenou kvůli nejmenšímu prckovi, ani ho nechtějí nechat u babičky a jet bez něj, nebo ho teda vzít ale vždy nechat jednoho člověka na ubytování, aby ho hlídal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
25.2.20 11:28
@gabrriel píše:
tak když zbytek rodiny rád lyžuje a chce si užít zimní dovolenou, tak nechtějí oželet tu dovolenou kvůli nejmenšímu prckovi, ani ho nechtějí nechat u babičky a jet bez něj, nebo ho teda vzít ale vždy nechat jednoho člověka na ubytování, aby ho hlídal…

a jak to souvisí s mým příspěvkem, že i my narazili na ne zrovna příjemnou instruktorku, která dceři zprotivila lyžování na další dva roky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
25.2.20 11:32
@gabrriel píše:

možná by byl u té babičky spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
25.2.20 16:01
@Venetia píše:
možná by byl u té babičky spokojenější.

Ale ono se to vetsinou u tech deti da..

Ze pak lyžuje nromalne cela rodinka..
Ale zalezi, jaky maji rodice vztah k lyzovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
25.2.20 17:00
@Cuddy píše:
No, my ucili trilete dite lyzovat letos, ve dvou strediscich, melo celkem ctyri instruktory… Jedna paradni, dve neutralni, jedna na ranu. Tu na ranu melo dite dva dny, dite je splachovaci, nevadilo mu to. Ale teda pro me to bylo neco tu instruktorku pozorovat. Nic za hranici, abych musela zasahnout, ale chladna, neprijemna…Obecne, po instruktorech je takovy hlad, ze vezmou kazdeho. A ani tak nebudou lyzarske skoly schopni uspokojit poptavku klientu ze zahranici, kteri se k nam hrnou.

Ta naše blonďatá „Barbie“ tam půlku času čučela do mobilu a dítě ji pořád padalo z vleku (takový ten debi.lni provazový, jak dítě stojí bokem). Tak jsem tam vlítla a ona arogantně, že učí třetí rok a nikdo si nestěžoval. Měla jsem na jazyku že budu první, ale k čemu by mi to bylo. Prachy by nevrátili a jiný instruktor nebyl. Tak jsem se s ní domluvila, aby ji vzala na pomu. Sice držkovala, ale vzala a už dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí