Můj manžel nechce sex v těhotenství

Anonymní
8.2.11 09:48

NECHCE SEX

Ahoj,můj manžel nechce sex v těhotenství jsem v 22tt.bříško mám malé nejsem tlustá.(55kg)Už přes 1.měsíc nic…říkal mě,že ho s bříchem nepřitahuju,ale nemá ani snahu a to mě vadí asi nejsvíc…vím,že se na mě nechce ani moc podívat,když su vyslečená..já si pak na veřejnosti myslím,že se na mě dívá tak každy,a za to břicho se stydím..
Nevím jsetli mám vydržet těch pár měsíců netrápit se tím a po porodu už bude vše ok,nebo jestli to mám řešit… :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.2.11 09:53

Také si mi to stalo. Do doby než to na mě bylo vidět, tak to manželovi nevadilo. Ale najednou sex nechtěl. Prý že se bojí. A tak se bál, že to budu po něm chtít, že přestaly i něžnosti. Těžko jsem to nesla, navíc v době těhotenství jsem si připadala krásná :-D , bříško mi v ničem nevadilo a měla jsem šílenou chuť na sex. Manžela ale přinutit nemůžeš… :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.11 09:53

Jsou muzi, kterym pupik vadi, boji se o potomka apod. myslim, ze vzhledem k tomu co se deje v tehotenstvi se zenou se klidne muzou i hormo. zmeny dit i u muzu. Mam znameho, ktery je zase neuveritelne zavisly na sexu s tehotnymi, to si myslim, ze to odmitani je rozumnejsi :)
ja bych muze nenutila, proste nechce tak nechce

• Citovat
  • Upravit
135
8.2.11 09:57

Ahoj,tak to se mi vůbec nelíbí takové jednání.Že ho nepřitahuješ?Co je na tom,vždyt to je přece normální čekat miminko,a přece nosíš jeho dítě :cert: .A jak si psala že máš malé bříško tak v čem je problém?A NA VEŘEJNOSTI SE NEMÁŠ VŮBEC ZA CO STYDĚT,vždyt to je něco nádherného nosit malého drobečka v bříšku.Nezlob se ale musela jsem reagovat,kdyby ti to aspon neřekl až tak moc upřímně,ale takové jednání by se mi nelíbilo!!!!!Ty se nemáš vůbec za co stydět,nestresuj se a užívej si bříško,uteče to jak voda!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.2.11 10:04

tak u nás je to naopak, chlap by sexoval každý den a já se bojím aby se něco nestalo, třeba aby jsem potom nešpinila,..... navíc bříško se mu líbí, pořád si mě s ním prohlíží a říká jak mě sluší.
to je zvláštní že se mu těhotná nelíbíš :think: zeptala by jsem se ho narovinu, proč sex nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.2.11 10:06

jinak si na manžela nemůžu stěžovat..pomáhá mě se vším co může, ale cítím se jak nejaká ošklivka.A ještě mě mrzí to,že mám v těch. takovou chuť na sex a vůbec toho nevyužiju i při sexu su aktivnější a vím,že se to manželovi líbí víc a mě to tak mrzí,že nejeví zájem. když jsem nebyla těhotná, tak kdyby 3měs.nebylo nic,tak bych to vůbec neřešila…a ani mě to tak nebaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.11 10:13

U nás to bylo stejný.říkal,že měl strach aby se nic nestalo.prostě jsem se mu jako těhotná asi moc nelíbila.měla jsem taky jen bříško.kluky ale zbožnuje.tak ted už to neřešim,ale jako těhotné mne to moc mrzelo:(

• Citovat
  • Upravit
10
8.2.11 10:15

teť o sexu vůbec nemluvíme a já nic nevzpomínám,protože je to 2těh. a on mě to řekl, při tom prvním,že ho s břichem nepřitahuju a to nebylo tehdá 3 měs.před porodem nic..tak dobře,ale to už jsem byla teda o moc větší,že ale teť?Ještě vydržet až do června a pak zase po porodu?neumím si to představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.2.11 10:16

nechce.. tak ať nechce…
Ty si vyřeš zprvu svůj vztah k sobě, a´t se máš ráda i těhotná, vždyť je to jedinečná chvíle, jedinečný a nikdy nevratný okamžik, prožívej si ho sama se sebou, když ho on nechce sdílet…
Není to jeho povinnost, bohužel.
Jen to ničí vztah, ale to je věc další…

Chceš sex ty?
Jestli jo, jestli ho opravdu chceš, tak je to problém.
Jeslti ho nechceš, neřeš to.
Jestli ho chceš jenom proto, že se to „má“… tak si ujasni v sobě, je-li to přání upřímné, či nikoliv…

Ale je možné, že to chlap časem stráví a vše se změní
Držím palce
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.11 10:17
Anonymní píše: …říkal mě,že ho s bříchem nepřitahuju,ale nemá ani snahu a to mě vadí asi nejsvíc…vím,že se na mě nechce ani moc podívat,když su vyslečená..já si pak na veřejnosti myslím,že se na mě dívá tak každy,a za to břicho se stydím..

To je strašné. :cert: Jako kdyby měl obavu o dítě, tak to ještě jakš takš pochopím, ale toto???!! 8-o

Já to mám obráceně. Manžel by mohl pořád, připadám mu krásná, až si občas říká: A to mu nevadí to břicho? Je mu jedno, že jsme v posteli „tři“? :mrgreen: Jinak krásná a nadržená si připadám taky. Jak to dítko dole tlačí a jak je tam všechno asi víc prokrvený, tak i u mě to zvyšuje chuť na sex…

Radu co s tím nemám. Snad jen, chlapovi se nevnucovat. Jednak je to ponižující a jednak se mu tím ještě víc zprotivíš. Asi bych se k tomu postavila tak, že „ty jsi krásná a když on to nevidí a nechce, tak je to jeho chyba, ať si trhne nohou, že si pomůžeš sama…“ :jazyk: Hlavně se nenech vmanipulovat do pocitů ošklivé nechtěné chudinky!! :cert: Absolutně se nemáš za co stydět! Naopak, TY JSI NÁDHERNÁ a on je blb!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.2.11 10:27

tak to mě rozesmálo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.2.11 10:32

tak děkuji za příspěvky moc se mě ulevilo, když jsem si s někým mohla pokecat..nebo mě to moc trápilo..dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.11 10:37

u nás je to podobné - jsem v 7. měsíci a v podstatě od počátku coto víme, se manžel k sexu zdráhá
Má na sex chuť to jo, ví i že já mám tu chuť taky, jen je prostě pro něj soulož v těhotenství co si „divnýho“ a vím, že s břichem ho prostě nevzrušuju. Řešíme to tak, že jednou za čas je to vzájemná „ruční práce“ a to jedině po tmě - dřív klidně hned ráno po probuzení, když bylo dítě u tv a dívalo se na pohádku. Teď prostě nic víc neni ale chápu ho.
Mě to sice trochu vadí - chybí mi to (a dokonce bych se milovat mohla klidně denně, nemám žáné obtíže) ale vím, že s ním nic nenadělám, bylo to tak i u prvního a po porodu se naštěstí vše vrátilo zpátky do normálu

Pokud ti jinak projevuje náklonnost, třeba polibkem, pohlazením, obejmutím, tak se ničeho neboj
Věř mi, že manžel tě miluje pořád, jen prostě má v hlavě blok, asi stejně jako ten můj.

Za bříško se nestyď, naopak se s ním chlub - je to to nejkrásnější bříško, jaký kdy žena v životě může mít! :hug: to, že manžel nechce v těhotenství sex, s tvou krásou opravdu nijak nesouvisí, krásná jsi a určitě i hodně přitažlivá :palec: (co já bych dala za tvou váhu, tu jsem měla naposled tak na základce :lol: ), jen prostě manžel v těhotenství má útlum. ¨

Anonymní X

• Citovat
  • Upravit
1712
8.2.11 10:41

U prvního těhotenství se bál manžel, že něco udělá mimču a při druhém mu to už nevadilo, ale bála jsem se zase já, protože těhotenství bylo s komplikacema. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.2.11 10:54

tak to u nas to je naopak, skoromanzel chce porad, ale u me ta chut polevuje… spime spolu kazdy den, minimalne jednou, jsme oba nymfy.. A ted ho pry vzrusuju jeste vic, je fakt, kdyz to reknu narovinu, ja si svliknu tricko, a on uz je v pozoru :mrgreen:

Taky jsem se ho kolikrat ptala,„to ti jako nevadi to brisko“, a zkousim ho kolikrat i nasrat tim, ze ho v pulce sexu zastavim a zacnu mu rikat, „hele, zrovna kope, pockej chvilku“ a s nim to nic neudela… proste pokracuje v sexu :oops:

Jsem rada, za to, se mu i takhle stale libim, v tom skoro 7mesici… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria