Můj manžel nechce sex v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
11.3.13 11:44
@Ninouš píše:
@Seizdra Já to tak měla taky od začátku těhu ale ne kvůli zdrav. problémům. Ten můj prostě řekl že nemůže že mu to přijde divné když jsem těhu a hotovo. Nemá cenu ho nutit nebo tak něco protože čím víc já chtěla tím on víc nechtěl :D kamarádka to tak měla s manželem taky někteří chlapi to tak prostě mají. Měli jsme teda jeden takový pokus na Silvestra ale upřímně jak jsem to předtím pořád chtěla tak nakonec jsem to byla já kdo to utnul…jednak mi to nebylo dvakrát příjemné a ve chvíli kdy mě u toho ještě malá začala kopat jsem nemohla už vůbec :D

Ježiškote, to je trochu morbidní cítit kopání u soulože :mrgreen: Nic ve zlým ;) No my v těhu souložili párkrát, než nám to bylo zatrhnutý, je teda fakt, že jsem byla taková hodně „svázaná“, prostě jsem si to neužila, chvilkama to i bolelo… :zed: Ale já ji budu chtít pak trochu vypudit a s tím, jak jsem teď dole uzoučká, bych jí měla větší šanci porodit pusou nebo orgánem k tomu určeným :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.3.13 11:52

@Seizdra Tak třeba pro něj nakonec není ten batoh tak přitažlivej jak si myslel…

• Citovat
  • Upravit
21848
11.3.13 11:53

@ikyki On už jednou těhotnou měl, akorát mu bylo o 10 let míň… Tak buď dospěl, nebo se mu změnily priority, nebo se mu batoh nelíbí jen u mě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.3.13 11:56

@Seizdra A nebo má prostě opravdu jen nehorázný strach o vaše maličké…a to právě proto, že je teď starší a třeba rozumnější ;)

• Citovat
  • Upravit
21848
11.3.13 11:58

@ikyki Snad joo, no… Uvidím, třeba ho nenásilně znásilním a bude :) Ale už mi kývl na plavání, což taky zamítal, od gyndra to mám posvěcený a doporučený, tak třeba ještě překvapí.. No každopádně jsem ráda, že to takhle nesexuální není jen u nás :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.3.13 12:00

@Seizdra No bylo to hrozně divné jak kdyby u toho byla malá s nám proto jsem to taky hned utnula :D asi se jí to nelíbilo no :D A mimo to mi všude zavazel pupek nemohli jsme najít nějak vhodnou polohu a víc se u toho nasmáli byla to taková groteska no :D :D Já mám chuť pořád i teď dokonce se mi dost často zdají i erotické sny ale hold si budu muset počkat až se malá narodí :) Prej porodit pusou :D :D to mě pobavilo :D No přiznejme si nemáme to prostě jednoduché :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.13 12:05

@Ninouš To nemáme noo… A to když se o náročnosti ženskýho údělu zmíním před mojím, tak se dozvím něco ve smyslu „Jak se při výrobě nadřel“… Podotýkám, že se povedlo na první a jedinej vrz :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
11.3.13 12:10
@Ninouš píše:
@Seizdra No bylo to hrozně divné jak kdyby u toho byla malá s nám proto jsem to taky hned utnula :D asi se jí to nelíbilo no :D A mimo to mi všude zavazel pupek nemohli jsme najít nějak vhodnou polohu a víc se u toho nasmáli byla to taková groteska no :D :D Já mám chuť pořád i teď dokonce se mi dost často zdají i erotické sny ale hold si budu muset počkat až se malá narodí :) Prej porodit pusou :D :D to mě pobavilo :D No přiznejme si nemáme to prostě jednoduché :D

Porod nemusí nic vyřešit, naopak, kojícím ženám stoupá hladina prolaktinu a ten likviduje libido.

• Citovat
  • Upravit
1102
11.3.13 12:12

@Seizdra :D :D Tak to jsme na tom stejně u nás to ještě ke všemu bylo omylem den po svatbě :D já mu řekla " co děláš?" a manžel to okomentoval slovy "jé já se asi začal rozmnožovat! :D :D A taky doma slýcháváš že ti nic není že jsi jenom těhotná??? :D Oni si to ti chlapi neuvědomují ten můj po mě cca před týdnem chtěl a´t pověsím záclony on si to prostě neuvědomuje :D a to jsem před 14 dny po stěhování a malování cca 2 hodiny po 4 drhla podlahu sem myslela že u toho zdechnu :D ale mělo to dobrý výsledek malá se mi konečně otočila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.3.13 12:13
@lihow píše:
Porod nemusí nic vyřešit, naopak, kojícím ženám stoupá hladina prolaktinu a ten likviduje libido.

Ano i to se může stát :) ale to by měl manžel radost co se týká sexuální aktivity jsem já ten chlap :D no uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.13 12:14

@Ninouš Hele já od toho 24.tt. co musím ležet, slýchávám jakej on je chudák, že všechno musí (já teď fakt nehnu ani prstem, teď už teda zas pomalu začínám, ale jinak je všechno na něm)… Takže u nás řeči, že jsem jenom těhotná taky občas probíhají, ale spíš v tom slyslu, že „jsem jenom těhotná a nic nemůžu“.. Ale on to nemyslí zle, akorát je toho na něj fakt hodně, toho si jsem vědoma. Každopádně přečkat to musí a líp už taky jen tak nebude :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.3.13 12:18

@Seizdra Já sex miluju mohla bych to mít furt a manžílek si taky rád užije- miminko máme dost vymodlený takže jeho obavy chápu i když jsou zbytečný…štve mě to to je jasný ale chci mu vyjít vstříc, nechci aby dělal něco proto, že to chci já a že ti řekl, že si užijete, ten můj mi to taky řekne ale jen proto aby ode mě měl aspoň nachvíli klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1102
11.3.13 12:18

@Seizdra Jo ten můj to taky nemyslí zle oni to ti chlapi vnímají úplně jinak a on na to prostě kolikrát zapomene. Až když shodím něco svým obřím pupkem tak mi řekne ať radši nic nedělám že to je víc ke škodě než k užitku :D Já mám těhotenství v pohodě bez komplikací již od začátku a jsem akční typ člověka nevydržím nic nedělat :D ale začíná to být opravdu náročné. Jsem teď 33+2 tt chodím ještě na 4 hodiny do práce a před 14 dny jsme se ještě stěhovali :) stále nemám sbalenou tašku do porodnice a věci na malou mám vyprané tak max, třetinu o žehlení ani nemluvím kdy to budu dělat nevím :D ale nestresuju se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.3.13 12:20

@Ninouš Tak to ti celkem na jednu stranu závidím, já doma uklízím a vše dělám normálně i když teď už mi to dělá nevídané problémy…u nás je to naopak ten můj kdyby mě mohl uvázat v posteli abych nemohla dělat nic jen na sebe být opatrná tak by skákal sto metrů vysoko

• Citovat
  • Upravit
21848
11.3.13 12:20

@Ninouš Já bych taky do práce chodila ještě teď, no nevyšlo mi to :( Já teda nejsem bůh ví jak akční nebo tak, ale už mi ten pohyb chybí, těším se na bazén jak malá holka… Tašku taky nemám sbalenou :oops: Ale už se ke sbalení tak 14 dní chystám :palec: Ale na mrně mám teda nachystaný už všechno, to zas jó :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí