Nechce spát v postýlce, jak na to?

22
27.9.13 20:34

nechce spát v postýlce, jak na to?

Ahoj maminky, už si opravdu nevím rady :,( mému synovi budou 4měsíce a nechce přes noc spát ve svojí postýlce, když ho tam večer položím tak začne okamžitě řvát a kroutit se :cert: máte na to nějaké fígle a rady aby chtěl spát v postýlce???už si fakt nevím rady a jsem z toho celá zoufalá :zed: musíme s ním spát v naší posteli a bojím se abych ho tam nezamáčkla :think: když ho tam dám třeba v deset hodin dopoledne tak nemá problém a normálně usne ale když ho tam chci dát večer začne se neskutečně rozčilovat :( prosím poradte co sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101812
27.9.13 20:38

@zlobidlo0 jako nevím, zda je to ten „správný“ postup, ale já si sednu do naší postele, nakojím malou, pak vyměním prso za dudlík a nechám tak napůl vytuhnout… ne aby úplně spala, ale aby byla „vláčná“ a teprve v tomhle stavu pokládám do postýlky. Když ji dám dříve, tak mi začne lézt po postýlce a neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
27.9.13 20:45

Co zavinovacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
27.9.13 20:49

@zlobidlo0 skús zmenšiť priestor v postieľke, a dať do zavinovačky (napevno)… my sme to tiež tak mali… a pod neho som dávala ešte dečku, nielen plachtu.. nech sa to podarí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.9.13 20:53

@j.a.n.i1 děláme to taky tak, ale když ho chci dát do postýlky tak se okamžitě probudí a začne tohle dělat :cert: už fakt nevím co sním :nevim: @Kiara28 @popletko zkusím tu zavinovačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
27.9.13 20:59

@zlobidlo0 ja som mala dlho v postieľke kojící polštář (aby som zaplnila prázdno v postieľke) a to fungovalo… zavinovačku sme používali cez deň aj v noci alebo aspoň zviazať s látkovou plienkou. To nám ukázali v porodnici… lebo že mimčá sú zvyknuté z pupíku že tam mali miesta veľmi málo a teraz ho majú hrozne moc, nič ich neobmedzuje a boja sa… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.9.13 21:03

No dávám jí tam až spící i teď ve dvou letech :mrgreen: Stejně nad ránem přeleze ke mě. Dřív u mě spala pořád a kojila se. Neboj, pokud nebudeš ožralá nebo pod práškama, tak určitě mimino nezalehneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101812
27.9.13 21:05
@Sibyla0 píše:
Neboj, pokud nebudeš ožralá nebo pod práškama, tak určitě mimino nezalehneš ;)

To sice ne, ale třeba já se nevyspím, když mi mimino okupuje postel :nevim: nemůžu se vrtět podle libosti, tak malé a furt někde překáží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.9.13 21:07

Zkus zavinovačku :palec: nám pomohla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.9.13 21:08

@j.a.n.i1 no já s ní spala patnáct měsíců a pak už jsem byla zvyklá. Teď jak za mnou chodí až nad ránem, tak už mi to taky zase vadí. Tak hlavně už má skoro metr a patnáct kilo, tak je to fakt rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101812
27.9.13 21:12

@Sibyla0 Tak to já jsem vydržela asi 14 dní, kdy fakt v postýlce nespala resp. ječela třeba 15× za noc… a pak jsem začala se stěhováním do jejího a naštěstí to zafungovalo, postýlku jsem přirazila ke své posteli, sundala bočnici, takže byla u mě, ale přitom mi neubírala prostor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.9.13 21:19

Miminko určitě nezalehneš, pokud nebudeš pod vlivem prášků nebo alkoholu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
27.9.13 21:23

Ještě vydrž, je to mrně. Já to dělala opačně, uspala jsem dítě v posteli a zdrhla, někdy ještě úplně nespalo, ale usnulo, protože jsem s ním už nemanipulovala, tímvse naučilo usínat samo, pak jsem chodila do ložnice jen na kojení a spala jinde a pak jsem v té ložnici přehodila do postýlky, okamžitě odešla, jak byl zvyklý a protesty skoro žádné. A hodně pak v cca 7 měsících pomohla flaška, dostal mlíko ve flašce a usnul s ní. Pak jsem přestěhovala postýlku do děcáku, sebe do ložnice a byl klid.
Ale začla jsem až v půlroce, předtím to nešlo

• Citovat
  • Upravit
395
27.9.13 21:24

Hehe, my jsme v 6 měsících postýlku zrušili, jelikož malý se vždycky akorát po přesunu vzbudil a řval. Spí s námi, nezalehli sjme ho a je to nejlepší - přecijenom děti jsou malé je jednou a v jejich pubertě budeme s něhou vzpomínat na doby, kdy bez nás nemohli spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
27.9.13 21:29

Jinak já mám občas v posteli čtyřletého a dvouletého, není to zas tak špatné :lol: Ale jsou hodní, občas mi některý má potřebu udělat v noci malá, takže mě vzbudí, ale jinak je to celkem roztomilé. Na posteli mám zábranu, tak nikdo nespadne, nikdy jsem nikoho nezalehla, mnohem nebezpečnější mi přijde ospalá matka, která třeba co 2h vstává k děcku a pak vytuhne při kojení třeba v sedě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure