Nechcete se někdo přidat a spolu se učit francouzsky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Capelucia Používám webovou verzi na notebooku. Nic nestahuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capelucia píše:
@Lama Lama tak možná to nové blbne? Já prostě stáhla nejnovější verzi. Na mém smartfonu to každopádně nefunguje, resp den jo, pak zase 2 dny ne, pak zase jo…
Nevím. Mě to běží dobře každý den. Nová i stará verze. Nová se mi nelíbí. Hodilo to asi 2× nějakou chybovou hlášku občas musím apku restartovat. Ale jinak nic neblbne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama tak jsem si zkusila aktualizovat Duo a nic… Jsem na toho hada zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna píše:
@Lama Lama tak jsem si zkusila aktualizovat Duo a nic… Jsem na toho hada zvědavá.
Ona ta pravá aktualizace přichází každému nějak jinak. Lze se přihlásit k betaverzi a aktivovat to dříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama dík. Jsem si o tom četla a asi tu novou už nechci😆. Asi se bude muset dělat postupně, od 1 levelu stejné lekce až do 5. což v praxi znamená x dnů omílat to samé. To mě bavit nebude. Jsem zvyklá udělat si od každého jedničku, pak libovolně levelovat na střídačku. Pokaždý jiný téma. Jestli jsem to dobře pochopila, tak tohle bude na palici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capelucia
Mam moc rada tuto verzi „ne me quitte pas“, klasice dal Wyclef Jean novej rozmer, podle mne nejlepsi verze jakou jsem slysela
https://www.youtube.com/watch?…