Nechci na dovolenou, kvůli dítěti asi musím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
16.6.25 05:53
@Lucy75 píše: Více

Ano, oni tam stejně chtějí. Animátoři a děti jsou pro ně větší zábava. Mají program i u vody, dělají pizzy například. Nic jim nenutím, ale je to baví, tak proč ne. U staršího si myslím, že už ho to bavit přestane.
A pro mě je to taky výhodné, protože nevím jestli si někdy byla sama na dvě děti v resortu, ale fakt to není dovolená. Naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
17.6.25 12:32
@Anonymní píše: Více

já říkám, že dovolená s dítětem do určitého věku NENÍ dovolená přesně z důvodu, který zmiňuješ.

NEUSTÁLÁ, nikdy nekončící interakce, mami koukej co jsem udělala, mami podívej támhle na to, mami pojď se, mami, já mám hlad, mamí pomož mi, mamí potřebuju kakat (na hotel kilák) a mele, a mele a mele. Ne do vzduchu, ale chce odpovědi. Když už já melu z posledního a ona to pozná, tak si jede nějaký svý absolutně nesmyslný příběhy a vyžaduje abych jí odpovídala a vymýšlela různé alternativy konců a ještě je zdůvodňovala (proč jsem to vymyslela takhle, proč ne takhle a co kdyby se uprostřed příběhu stalo tohle, pak by se nemohlo stát tamto) a takhle 24/7. Občas kafrá i ve spánku. A velice sleduje, jestli dávám pozor, a když ne, tak to samozřejmě schytám. Takže platit za tohle nějakých 30.000,– a letět k moři, ne, fakt ne. To jí vezmu radši někam do akváče, ZOO, zábavního parku, občas výlet, výšlap a moře si zaplatim sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.25 12:49

Jestli má někdo problém s dovolenou, ráda pojedu jako náhradník.
Můžete se přestěhovat k nám, manžel je po úrazu na pár měsíců ležák…
Takže všechny plány na léto jsou v prachu..
Tak trochu mi některé uživatelky přijdou, že si neváží toho co mají a místo toho, aby si užily volno, prázdniny a děti, tak hledají problémy, kde nejsou…

• Citovat
  • Upravit
77302
17.6.25 13:36
@hopsalka píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: jako bys popisovala moje dítě,
ale zaujalo mě - kam ji dáš, když si zaplatíš moře pro sebe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
17.6.25 13:43
@stinga píše: Více

Mám naštěstí fungující obě babičky i s dědečky. Tam to úplně problém není. Spíš bych měla asi výčitky, že já si letím k moři a ona tady na „českým rybníku“, ale pak si to ve finále představím a stejně by jí to bylo jedno jestli kafrá u moře nebo u český přehrady. Hlavně, že může mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
17.6.25 13:45
@hopsalka píše: Více

mně by to u moře už samotnou nebavilo, říkala bych si - na tomhle písečku mohla stavět bábovky, na téhle průlezce dělat veletoče, tady by jí chutnala zmrzlina, tady by se jí líbila dětská diskotéka… ne, to by nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.6.25 13:50
@stinga píše: Více

Presne, taky bych si to bez dítěte neužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...