Nechci se zatím očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
15.5.21 16:07
@stinga píše:
Proč zakládáš padesátou diskusi o očkování a nenapíšeš do nějaké, která už jede?

Ja myslim, ze je to trolling, kazdy den stejna nova diskuze…

• Citovat
  • Upravit
2558
15.5.21 16:13

Ty se aspoň očkovat nechceš, takže ses do tý kategorie dala sama, já očkování chci, ale jako těhotná si to netroufnu, protože mám reakce na všechna očkování co dostanu a v tý „2.kategorii“ budu zcela nedobrovolně… a co s tím udělám? Nic :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
15.5.21 16:14
@My Melody píše:

Jo, to už není normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.5.21 16:15
@My Melody píše:

Mi to příjde, že je to reklama. Je to opakovaný způsob, jak upozornit na očkování. Negativně nebo pozitivně. Ale stále to držet v povědomí lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
15.5.21 16:17
@Kelsey píše:
Mi to příjde, že je to reklama. Je to opakovaný způsob, jak upozornit na očkování. Negativně nebo pozitivně. Ale stále to držet v povědomí lidí.

Asi ano, je to mozny…

• Citovat
  • Upravit
5894
15.5.21 16:22
@Anonymní píše:
Tak stejně se testují děti a ten jeden test pro učitele navíc…

Já nemyslím, že by někoho jeden test navíc zrujnoval, ale představa, že jsem jediná, co se testuje, tak bych asi také přemyšlela, že nechci vyčuhovat z davu. Jak jsem psala výše, je to jen a jen její věc. Přesto si umím představit, že se okolí ptá, nebo divně kouká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
15.5.21 16:22
@Popeladym píše:
Jo, to už není normální. :)

A autor mozna jen ceka, jak se dva tabory opet jak vzdy rozhadaji a ctenost roste. :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.05.21 v 16:23

• Citovat
  • Upravit
5654
15.5.21 16:23
@My Melody píše:
A autor mozna jen ceka, jak se dva tabory opet jak zvdy rozhadaji a ctenost roste. :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.5.21 16:25
@Popeladym píše: :palec:

Nuda. V mém okolí není žádný popirac. Internetové hádky jsou jen vata a výplň času.

• Citovat
  • Upravit
5654
15.5.21 16:29
@Mango_Lassi píše:
Nuda. V mém okolí není žádný popirac. Internetové hádky jsou jen vata a výplň času.

Jo, jinak se o tom lidi moc nebaví. A ovce a odpirači jsou jim fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
15.5.21 16:31
@Lucka1111 píše:
no i kdyby byla jediná, tak ředitelka jí rozhodně nemá dávat najevo, že se má očkovat. Očkování je dobrovolné. Já jsem zdravotník a taky zatím nejsem očkovaná, naštěstí mému šéfovi je to fuk.

Přesně. Mi spadla brada. Taky jsem byla ta, která se mohla nechat přednostně naočkovat, nenechala. Naštěstí mam nadřízeného opravdu na profesně a lidsky vysoko na úrovni, neřeší to. Člověk který by zaměstnanci řekl, ať se nechá očkovat, nemá na vedoucí pozici co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.5.21 16:33
@Popeladym píše:
Jo, jinak se o tom lidi moc nebaví. A ovce a odpirači jsou jim fuk.

Ale baví. Jen se mi nestalo, že by to někdo v mém okolí vysloveně odmítal. Ale asi se obklopuju racionálně uvažujícími lidmi, co vycházejí hodně z dat, nikoli z emocí.

• Citovat
  • Upravit
24995
15.5.21 16:35

No tak se neočkuj, já moje rodina a okolí taky nemá o očko zajem. každyho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.5.21 16:52
@Lucka1111 píše:
no i kdyby byla jediná, tak ředitelka jí rozhodně nemá dávat najevo, že se má očkovat. Očkování je dobrovolné. Já jsem zdravotník a taky zatím nejsem očkovaná, naštěstí mému šéfovi je to fuk.

Tak davat najevo ji to klidně muze, neb to je proste vyjádření nazoru… Nicméně to je tak asi vsechno, co s tim nadela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
15.5.21 17:07
@Anonymní píše:
Nechce se mi do očkování proti Covidu, ale štvou mě názory typu že se nenaočkují jen ti nevzdělaní…pak řeči jako… už jen představa, co by bylo s dětmi, kdyby byl horší průběh… Mám někdy pocit, že na mě lidé pohlíží divně, někdy se cítím až provinile, když jako pracovník ve školství stále nejsem naočkovaná…Nejsem odpůrce, Covidu se bojím, ale ten nátlak a to vydírání tím, že tam člověk nebude moct, tam nebude moct…to mi vadí. Celou dobu vše dodržujeme, a teď si máme jako zdraví lidé, co se tomu snad úspěšně vyhýbali, připadat jako lidi druhé kategorie?

V pořádku, já se taky nechci nechat očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí