Změna pracovní pozice po mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Etcetera78
Nizsi plat mi nenabidne protoze vi ze bych s tim sekla a to odstupny by mi z principu nechtel dat, to mi spis necha stejnou vyplatu za „prd“ prace..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka
Jo tak ![]()
Tak to sem byla jedina pri pohovoru ktera rekla ze tohle ne a proto me tam vzal ![]()
jinak ma samozrejme na kazdym prste pet zenskejch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacenkace a proc se tedy vztekas, pokud ti necha stejne penize za v podstate zadnou praci, tak bud rada. Jako pozice recepcni neni nic podradneho, za co by si se mela stydet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra
Já vim, jen me to stve lidsky ale na to uz se dneska nehraje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka
Myslim ze tam budu hnit za ziva no..Proto se mi to nelibi.
Najdu si něco jinyho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacenkace píše:
Když tu novou práci odmítnu z důvodu toho že není adekvátní mám vůbec na něco nárok? Celou dobu sem doufala ze muj navrat do prace probehne hladce a ted tohle
klíčové je, co máš napsáno v pracovní smlouvě. pokud tam máš přímo uvedené, že jsi asistentka, tak ti zaměstnavatel musí umožnit vrátit se na místo asisentky, leda byste se vzájemně dohodli jinak. anebo pokud takové místo nemá volné, tak ti výpověď s odstupným. pokud ve smlouvě máš uvedenou pozici, tak tě může zařadit na jakékoli místo, které té pozici odpovídá a pokud se ti nelíbí, tak naopak výpověď můžeš dát ty, ale bez odstupného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže ti nechá stejne peníze? A za nic? Tak to bych se rozhodne nevztekala, naopak bych byla v klidu.
Ostatně jinou práci si muzes najit, a lepší je mit nějakou, než UP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nojo, ale nabidl Ti odpovidajici admin. misto. Nechce se Te hned zbavit. Zkusila bych to, byt Tebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ufff, ja jsem ta z tech, ktera bych teda potichu a rada nebyla. Obzvlast v Praze nejsi v situaci, ze musis vzit vsechno a jeste se usmivat.
Mne taky nevratili moji pozici, nastesti mi dali odstupne.. ale jeste mne personalistka urazila, ze je to nyni vysoce seniorska pozice. Haha, co delala predtim asi vubec nemela tuseni.. a kdyz jsem pak zjistila, koho na tu pozici dali, velice mne to urazilo. Ja teda uz nastesti praci mela a o dost lepe placenou, ale ten pristup byl dost smutny.
- Citovat
- Upravit
@Any11
Prave proto..
Je tam holka ktera neumi ani do peti pocitat..
Budu si hledat neco jinyho..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra
To jo to rikal ze se mnou pocita ale ja sem asi tedka jeste zatrpkla nez abych to brala v klidu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzaa
Na UP bych nechtela..
Budu si asi něco hledat, tim nic nezkazim a pak bud nastoupim zpet nebo ne..
Jine vychodisko z toho nevidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacenkace bohužel znám ![]()
Vracela jsem se po první mateřské do firmy spolu s kolegyní (máme děti pár dní od sebe), na pozici laborantky. Bohužel k naší super šéfový jsme se ani nedostaly, vše řešila personalistka, velice arogantní baba.
Z patra nám oznámila že v laboratoři už místo není a nutila nám místo v chladírně, jezdit v šesti stupňích s ještěrkou na dvanáctky denní noční
že pokud to nevezmeme je to naše vina a na hodinu pá.¨
Zašly jsme na ÚP za právníkem, který nám potvrdil že pokud máme vyloženě ve smlouvě laborantka tohle nám nutit nemůžou ![]()
Nakonec jsme obě dostaly odstupné pět platů, já tedy šest protože mladý je 1.6. hodinu po půlnoci, to mi dalo další měsíc ![]()
Nicméně u tebe se obávám že by to uhájili, je to pořád kancelářská pozice ![]()
Vem to a v klidu si hledej něco jiného, držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit