Něco, co bych nevěřila, že udělám...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inkakřivák píše:
@Alilali no dobře, ale tak exekuce za týden pojistky, kolik to je? Nula nula prd? A fakt neposílali ani upomínku?
Ten týden jsem nějak přehlédla, to nevím, kolik jí mohlo přijít, v mém případě šlo o rok a přišlo mi nějakých 26 tisíc, takže za týden to asi nebude žádná velká částka, teda pokud na ten týden nezapomněla dva roky. ![]()
Nene, neposílali, ani jednu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan A to jsem neřekla, že jsem ještě 18.12. zjistila, že můj známý zemřel 11.12. na rakovinu. Klidně tomu nevěřte, tím mi jen dokazujete, že to fakt není normální. Sama jsem si říkala, proč toho je tolik… Ty nemoci se táhnou roky, ale že jsem vše zjistila v jednom měsíci… Nevěřte, nemůžu soudit, že máte asi šťastný život, ale proč bych se tu ve 4 ráno ubrečená svěřovala v ANONYMU, kdyby to nebyla pravda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annastazia píše:
@Kockazvysocan A to jsem neřekla, že jsem ještě 18.12. zjistila, že můj známý zemřel 11.12. na rakovinu. Klidně tomu nevěřte, tím mi jen dokazujete, že to fakt není normální. Sama jsem si říkala, proč toho je tolik… Ty nemoci se táhnou roky, ale že jsem vše zjistila v jednom měsíci… Nevěřte, nemůžu soudit, že máte asi šťastný život, ale proč bych se tu ve 4 ráno ubrečená svěřovala v ANONYMU, kdyby to nebyla pravda?
no vidíš - tak už nejsi v anonymu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annastazia možná ses málo o příbuzné zajímala? Když se to táhne roky? A ne fakt tomu nevěřím. Na to je tu příliš mnoho trollu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Annastazia možná ses málo o příbuzné zajímala? Když se to táhne roky? A ne fakt tomu nevěřím. Na to je tu příliš mnoho trollu.
jedině mně napadlo, jestli je to starší paní, když jí trhali všechny zuby, tak, že mezi starými lidmi je těch nemocí už asi víc ![]()
ale že by zas 3 lidí měli rakovinu a všichni 3 se rozhodli se neléčit, to je dost sci-fi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Že ji umřel známý - bozinku asi to nebyl kamarád, jinak by to možná věděla dřív. Já znám půlku našeho bývalého bydliště, a že už se kácí v našem lese, to bych se musela sypat. Jestliže má tři příbuzné na smrt nemocné a zjistí to po letech, to je divné. A ke hlavně - ucpal SEodpad, má exekuci aniž co ví, tohle SE zničilo, a já nevím co ještě - ne nevěřím ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no vidíš - tak už nejsi v anonymu
Jo, doufala jsem, že to bude jak na facbooku, co už, mě už nemůže nic překvapit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@stinga Že ji umřel známý - bozinku asi to nebyl kamarád, jinak by to možná věděla dřív. Já znám půlku našeho bývalého bydliště, a že už se kácí v našem lese, to bych se musela sypat. Jestliže má tři příbuzné na smrt nemocné a zjistí to po letech, to je divné. A ke hlavně - ucpal SEodpad, má exekuci aniž co ví, tohle SE zničilo, a já nevím co ještě - ne nevěřím ji.
no přesně, všechny ty problémy SE staly samy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
jedině mně napadlo, jestli je to starší paní, když jí trhali všechny zuby, tak, že mezi starými lidmi je těch nemocí už asi víc
ale že by zas 3 lidí měli rakovinu a všichni 3 se rozhodli se neléčit, to je dost sci-fi
Všichni mají už přes 50. Ten první, tomu bude 50 a viděl, co chemoterapie dělala s jeho příbuzným, proto to nechce. Další dva jsou v důchodu, těm už se nechce nic řešit. Ale ten známý, byl mladý, 32 let. Je to sci-fi, vždycky jsem si říkala, že je přeci nějaká hranice, ale pořád se navaluje jedno za druhým. To s tou exekucí, nepřišel mi do ruky jediný dopis. Mám trvalý pobyt jinde, ale mám i datovku - už rok. Nevím, jestli se mohu nějak bránit, asi ne. Netušila jsem ani, že je problém, že jsem neměla pokrytí údajný týden, když jsem vše zařizovala ve stejném měsíci. Neznalost se u nás trestá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Nevěděla jsem to, protože jsme spolu měli kontakt jen přes facebook a já ho měla do půlky prosince deaktivovaný - žrout času. Ano, zjistila jsem to po letech, protože to bylo poprvé, co to přiznal a ví to z rodiny jen 3 lidi. Ostatním se stav zhoršil, o těch se o nemocech vědělo, ale nebylo to v takovém rozsahu. Ano, ucpal. Zjištění bylo - potkani. Ano špatná montáž způsobila, že trubka praskla a vytopila koupelnu. To bylo ještě před odpady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Smutná doba. Ale chápu to, sama jsem nedůvěřivá, proto jsem to chtěla anonymně. Jenže trollové to většinou vyhrocují do měřítek, že člověk pozná, že je to troll. Nevadí, chtěla jsem podporu, pár se jich tu našlo. Alespoň jsem se někde svěřila a trochu mě to pomohlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annastazia píše:
Nevěděla jsem to, protože jsme spolu měli kontakt jen přes facebook a já ho měla do půlky prosince deaktivovaný - žrout času. Ano, zjistila jsem to po letech, protože to bylo poprvé, co to přiznal a ví to z rodiny jen 3 lidi. Ostatním se stav zhoršil, o těch se o nemocech vědělo, ale nebylo to v takovém rozsahu. Ano, ucpal. Zjištění bylo - potkani. Ano špatná montáž způsobila, že trubka praskla a vytopila koupelnu. To bylo ještě před odpady.
No sorry, ale to ti evidentně moc nechyběl. Ano, jsou to smutné věci, ale nemá smysl se ze všeho hroutit a zveličovat to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zní to jako klišé, ale bude lépe. Taky se mi v jednom okamžiku posralo úplně všechno - přišla jsem o bydlení (musela se několik let soudit, soud jsem vyhrála), nečekaně mi umřel táta ( nádor), soud o dědictví (to jsem vyhrála), rozchod s partnerem, a do toho jsem musela mít dvě práce. Vše se stalo v jeden čas, táhlo se to 3 roky. Poznala jsem, kdo jsou mí přátelé. O některé jsem přišla, některé jsem získala. V rodině se taky vyselektovalo, kdo mě má rád a kdo mě jen využíval. A když jsem něco potřebovala já, tak u některých ticho po pěšině. Přišla jsem o hodně nervů, peněz a logicky se to odrazilo na psychice. Ale zase jsem se ode dne odrazila, a teď si vážím věcí dobrých lidí o to více. Držím palce a přeji hodně sil.
To je mi moc líto. 3 roky jsou dlouhá doba. Jsi silná osoba. A já se tu hroutím z měsíce a půl
Přeji Ti, ať už je lépe. Snažím se na to pohlížet jako na zkušenosti - například vím, na co vše se dívat před podepsáním smlouvy pronájmu a trvalý pobyt přemisťovat tam, kde se nacházím. Věřím, že i Ty jsi v tom našla zkušenosti a daří se Ti.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbucha3 píše:
Udělej si plán, krok po kroku, co uděláš, zařídíš hezky postupně. Samozřejmě začít exekucí, a celkově asi financemi. Plus bydlením. Nikdo z blízkých ti dočasně nemůže pomoct?
U nás třeba bydlel chvíli kamarád, nebyl to nějaký nejlepší z nejlepších, prostě kamarád, ale potřeboval pomoc. A my to místo měli, tak jsme mu poskytli azyl. Většinou je nejhorší překonat své ego a o pomoc si říct. Zkusila bych udat dočasně pejska k někomu známému, že by jsi si ho vzala až to bude možné. To bych taky neměla problém udělat pro známé. Psa bych se celkově nezbavila.
Je toho hodně ale je potřeba se odrazit ode dna, ne se hroutit, na to je stále času dost. Ty jsi zdravá a máš možnost vydělávat, uskromnit se, žít chvíli třeba tak, jak by jsi si nikdy ani nepředstavila. Ale nic netrvá věčně.
To jste milí, sama se snažím pomáhat méně šťastným, ale teď jsem v propasti já. Pejsek nikam udat nejde, bohužel… Já jsem to právě vydržela měsíc, ale jak jde jedno za druhým, tak už jsem to prostě nezvládla. Skromně žiji od mala, jsem tak vychovaná, nemít ještě kočky, žila bych i v autě… Což by upřímně nebylo až tak špatný, mít dům na kolečkách, cestovat, tábořit. Děkuji za podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!