Něco, co bych nevěřila, že udělám...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25132
8.1.24 17:28
@Kockazvysocan píše:
Moc nevěřím tomu, že se stane vše najednou, ale budiž, může být.
Nicméně to vytučněné se mi fakt nezdá a nevěřím tomu. :nevim:
Ani s tou exekucí nevěřím, že je to tak. :nevim:

No ono se to nemuselo stát najednou, ale mohlo se to shodou okolností ve stejnou chvíli provalit. Jak se říká, když se to s… tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.1.24 17:35

Proč musíš dát pryč psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
8.1.24 17:36

A jinak si to napis a res to, co nejvic hori. Spolupracuj s exekutory, najdi si praci. AZ budes mit praci, vyres si bydleni a odstehuj se, at uz budes bydlet sama nebo spolubydlet nebo ubytovna nejakeho zamestnani. Pulrocniho psa si snad na inzerat nekdo vezme, najdi si i FB stranky Zachran (konkretni plemeno) a napis tam. Ke vsemu pristupuj jako k jednotlivym problemum, rozepis si kroky, co musis udelat a res jen ty. Kdyz budes resit vsechno a najednou, akorat ti svihne :palec:

Příspěvek upraven 08.01.24 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
8.1.24 17:40
@Klopotkova píše:
Jeden můj kolega v minulém zaměstnání pracoval kolem exekucí a říkal nám, ať nikdy nevěříme lidem, kteří říkají, že jen tak z ničeho nic na ně byla uvalena exekuce a oni o ničem nevěděli, prý než vůbec k tomuto kroku dojde, tak přijde x dopisů do vlastních rukou adresáta (dlužníka), tak nevím, ale nemám důvod mu nevěřit.

No vidíš a mě třeba v práci nějak zapomněli nahlásit na zdravotní pojišťovně a pojišťovna hned bu bu bu že když to do 30 dnů nedám do pořádku, tak hned exekuce z platu. 8o Sekretářka, že co plašim a že pohoda, ale já chtěla kontakt na mzdovou účetní (prej ne, ten nesmím dávat). Nezájem, vydupala jsem si ho, zatelefonovala jí a dva dny na to mi přeposlali mail, že jim to přišlo datovkou a už je to v pořádku. Jenže naše paní sekretářka dává výplatní pásky i několik měsíců se zpožděním, takže jsem jaksi neměla jak zjistit, že mě zaměstnavatel nepřihlásil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.1.24 17:41
@MartinaIrena píše:
No ono se to nemuselo stát najednou, ale mohlo se to shodou okolností ve stejnou chvíli provalit. Jak se říká, když se to s… tak všechno.

Minimalne ta exekuce najednou neprisla a stav baraku no comment. Jeji blbost. A zrovna 3 nemocni, kteri to nechteji resit…. Tak urcite :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
8.1.24 17:48
@Anonymní píše:
Nevěřila bych souběhu, pokud bych sama nazažila. V těhotenství cukrovka, odlupující placenta, zjištěná oční vada astigmatismus, která se musela hned operovat, nejlepší kamarádka se léčila s rakovinou, v květnu jsme slavily úspěšnou léčbu, v listopadu mi zemřela (metastázy), nemohla jsem jít ani na pohřeb, protože mi praskla voda a už si mě nechali v nemocnici. Rodiče oznámili rozvod a měla jsem si okamžitě vystěhovat věci z dětství, pár dní před porodem jsem v rychlosti s manželem stěhovala. Dostala jsem se málem do exekuce, kvůli zrušení účtu. Na konci si strhli poplatek deset korun a ten mi tam stále visel, i když byly na účtu nechány tři stovky. Na starém účtu jsem měla staré trvalé bydliště, kde bydlela babička s alzheimerem, všechny dopisy hned pálila (to jsme nevěděli). Syn se narodil vexem s velkým poporodním nádorem, žloutenkou a problémy s tím spojené řeším stále. Ano, může se stát, nevzpomínám na to období ráda. Zakladatelce přeju mnoho sil. Každý den si udělej malou radost (procházka, manikúra, sladkost). Měj se ráda.
:hug: Jasně a tady ti místo slov podpory, která jsou zadarmo a stojí jen pár vteřin času, napíši, že jsi určitě troll a všechno sis vymyslela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
8.1.24 17:49

Ale prosím tě kolik ta exekuce muže být? Splátkový kalendář na tisícovku? Víc to nebude. Muj manžel - ano přiznávám - jedno do exekuce spadl. Měl nedoplatek asi třicet nebo kolik korun na VZP. Prostě nějaký pakatel. A najednou prásk exekuce z duchodu. Tak jsem na něj vlitla, on prohrabal bordel na stole, tedy pracovní papíry, a co našel? No neotevřené obálky s upominkami. Tak dostal čočku ještě ode mne, a byl pokoj. Už to nikdy neudělal, poštu otevírá hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
8.1.24 17:50
@inkakřivák píše:
@Annastazia A co s tím psem uděláš? Uvazes ho v lese? Drátem za krk? Jako byl ten náš chudák z útulku?

Inko co se ti stalo? Proč tak zle? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
8.1.24 17:53
@Anonymní píše:
Nevěřila bych souběhu, pokud bych sama nazažila. V těhotenství cukrovka, odlupující placenta, zjištěná oční vada astigmatismus, která se musela hned operovat, nejlepší kamarádka se léčila s rakovinou, v květnu jsme slavily úspěšnou léčbu, v listopadu mi zemřela (metastázy), nemohla jsem jít ani na pohřeb, protože mi praskla voda a už si mě nechali v nemocnici. Rodiče oznámili rozvod a měla jsem si okamžitě vystěhovat věci z dětství, pár dní před porodem jsem v rychlosti s manželem stěhovala. Dostala jsem se málem do exekuce, kvůli zrušení účtu. Na konci si strhli poplatek deset korun a ten mi tam stále visel, i když byly na účtu nechány tři stovky. Na starém účtu jsem měla staré trvalé bydliště, kde bydlela babička s alzheimerem, všechny dopisy hned pálila (to jsme nevěděli). Syn se narodil vexem s velkým poporodním nádorem, žloutenkou a problémy s tím spojené řeším stále. Ano, může se stát, nevzpomínám na to období ráda. Zakladatelce přeju mnoho sil. Každý den si udělej malou radost (procházka, manikúra, sladkost). Měj se ráda.

ale ano, a tomu už říkám sakra potíže. A týkají se skutečně tebe a nemohla s ničemu předejít. Kdežto zakladatelka, pokud to pravda je, tak by minimálně třem čtvrtinám věci předejít mohla. A v podstatě jediný velký problém je ten nemocný rodič. Asi tak. To, že se nastěhovala do baráku hruzy, že umřel známý, že dostala výpověď, to opravdu není tragédie. Jak říkám, trápit se úmrtím známého - ne kamaráda - tak se trápím pořád. V našem věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
8.1.24 18:06

@MartinaIrena nestalo se mi nic. Ale nemám ráda lidi, co si vezmou zvíře a pak se ho rozhodnou zbavit. A tady opravdu není důvod. A upřímně, psala, že o psa zájem není. Mladého a zdravého psa veterinář rozhodně neuspi. Tak co? Hodně lidí to řeší tím způsobem, co jsem popsala. Sami jsme takového psa měli. A vím, jaký byl chudák.
No a za druhé, já ji nevěřím, víš? Protože dobře, tatínkovi zjistili rakovinu. To je smutné a kruté. On odmítá léčbu, to je smutné. Ale ona už ted ví, že na psa nebude mít čas? Vždyť ten tatínek ji třeba dva tři roky nebude potřebovat. Tak proč se zbavuje psa? Spíš ji přestal bavit. To se stává. Ne, hlavní důvod je, že ji nevěřím.
A jo, jsem v tomto asi zla, protože vím, jak vypadají opravdové SR.aky. To je třeba to, co popisuje druhá anonymní. Ne toto. Někdy prostě nemám náladu na kecy. To se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
8.1.24 22:01

Tak snad bude brzy lépe 🍀 ale s tím pejskem si to rozmysli, zrovna on tě může psychicky podržet, prostě takový malý chlupatý parťák, který ti může vykouzlit úsměv na tváři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!