Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dokud byli bez teplot, tak jsem dávala sama něco z lékárny (stoptusin, mucosolvan junior) k dr. jsem šla až když měli teplotu
Stoptussin kapky ma rozepsané dávkování podle kg tak bych si vybrala ty..dá se použít na oba typy kašle..akorát zvyšuje účinek paracetamolu takže kdyby dostal horečku tak nechat odstup dvě hoďky ![]()
@Alík píše:
zrovna řeším to samé, děkuju za rady, zítra hned skočím pro ten Hedelix.Ale je pravda, že cibule zabírá, já jako malá jí užívala a paráda. Jenže do Jendy jí nemůžu dostat
my z ní děláme čaj s medem a ten mi děti pijí od malinka, není to tak ostré a co vím tak zabírá líp, než za studena…
ahojky maminky potřebuji poradit . syn 2 roky ma kašel vlhky z hlenami no u doktorky jsme byly protože měl teplotu bere ted mucosolvan ale je to peklo mu davat sirup chce se mu stoho zvracet tak ho vyplivava a nevim co mu mam dat pořad kašle a fakt hnusně hleny nevikašle polika to nevim si fakt rady
Tussin, Mucosolvan, šťáva z cibule medu, jitrocelový sirup… Pokud ani to, tak kapky Fenistil, Dithiaden…