Co na kašel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
15.6.13 10:03

Dokud byli bez teplot, tak jsem dávala sama něco z lékárny (stoptusin, mucosolvan junior) k dr. jsem šla až když měli teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.6.13 10:07

Teploty nemá..jinak je v pohodě..no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.6.13 10:07

Ale jaké kapky pro tam malé dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.6.13 10:33

Stoptussin kapky ma rozepsané dávkování podle kg tak bych si vybrala ty..dá se použít na oba typy kašle..akorát zvyšuje účinek paracetamolu takže kdyby dostal horečku tak nechat odstup dvě hoďky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
15.6.13 19:52
@Alík píše:
zrovna řeším to samé, děkuju za rady, zítra hned skočím pro ten Hedelix.Ale je pravda, že cibule zabírá, já jako malá jí užívala a paráda. Jenže do Jendy jí nemůžu dostat :zed:

my z ní děláme čaj s medem a ten mi děti pijí od malinka, není to tak ostré a co vím tak zabírá líp, než za studena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.3.19 14:05

kašel

ahojky maminky potřebuji poradit . syn 2 roky ma kašel vlhky z hlenami no u doktorky jsme byly protože měl teplotu bere ted mucosolvan ale je to peklo mu davat sirup chce se mu stoho zvracet tak ho vyplivava a nevim co mu mam dat pořad kašle a fakt hnusně hleny nevikašle polika to nevim si fakt rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.3.19 14:13

Tussin, Mucosolvan, šťáva z cibule medu, jitrocelový sirup… Pokud ani to, tak kapky Fenistil, Dithiaden…

• Citovat
  • Upravit
2
16.3.19 14:17

dobra něco stoho vyskoušim děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat