Něco na uklidnění, doporučte

2417
20.1.13 23:30

Něco na uklidnění-poraďte prosím

Ahoj, mám 18.m syna a již od jeho narození jsem 100× nervóznější než dříve. Potřebovala bych poradit něco opravdu osvědčeného, Třezalkový ani meduňkový čaj mi nepomáhá. Děkuji za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
20.1.13 23:34

Cviceni, meditace a podobne, pak uz jedine doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
20.1.13 23:39

Jsem na tom stejně, akorát o trochu déle 30 měsíců. Zkousím dýchat, ale nepomáhá to. Jinak čím je starší je to s ním horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.1.13 23:39

Zkus homeopatika Sedatif PC, je to volne prodejne v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.1.13 23:45
@74paja píše:

a tobě fungovaly? Já jsem fakt nerv, vytočí mě prkotina a na malého křičím a pak si to každý večer vyčítam a slibuju, že už nebudu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.1.13 23:46
@74paja píše:

taky doporucuju.. a jsou jeste jedny, muzes to kombinovat, ale nevim nazev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.1.13 23:53
@eleny píše:
taky doporucuju.. a jsou jeste jedny, muzes to kombinovat, ale nevim nazev :nevim:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.1.13 23:56

@luciezesvetic JJ, muzu doporucit. Jsem taky docela velky nervik. Docela mi pomaha si uvedomit, ze jakmile budu takhle blbe reagovat - tj. rvat jak tur po vsech co se mihnou v okoli, tak je to jen a jen moje osobni selhani. To se mi dost dari u malyho, protoze tam si opravdu uvedomuju, ze on za nic nemuze. V duchu pocitam, nez zarvu a vetsinou mi nastesti dojde, ze bych opet reagovala prehnane. Ale snadno me proste vytoci ostatni clenove domacnosti. Jak maji na haku. Vsechno. Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.1.13 00:12

@luciezesvetic zkusim se zitra po nich podivat, nekde je urco najdu, tak ti pisnu nazev. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
21.1.13 00:14

Já si právě taky uvědomuju, že je to mé selhání, ale v tu chvili se nedokážu ovládnout a uklidnit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
21.1.13 00:15
@eleny píše:
@luciezesvetic zkusim se zitra po nich podivat, nekde je urco najdu, tak ti pisnu nazev. :mrgreen:

To budeš hodná, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.1.13 00:24

Dobry je i modim a alegra.po porodu mi to hodne pomohlo, nez se mi hormony a celkove stavy uklidnily.je to na prirodni bazi, ne chemie. doporucuji stranky zdravi.cz a mrknout se i na jine pripravky:-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
21.1.13 00:35
@wildcherry píše:
Dobry je i modim a alegra.po porodu mi to hodne pomohlo, nez se mi hormony a celkove stavy uklidnily.je to na prirodni bazi, ne chemie. doporucuji stranky zdravi.cz a mrknout se i na jine pripravky:-)…

U té alegry je, že nesmí kojící(což jsem) :,( a ten modim nemůžu vůbec najít. můžeš mi hodit nějaký odkaz, Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 01:05

Vysad kafe a vubec kofein, me to pomohlo neskutecne, a zacni pravidelne cvicit, staci pulhodinka denne obden

• Citovat
  • Upravit
petulja
21.1.13 06:40

No nejlepší uklidňovák je ježdění na koni, jenže na mateřský to praktikovat nejde a navíc děcko potom taky chce jezdit na koni. Takže snad jedině prášky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková