Doporučte něco na únavu prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
22.7.13 21:15

@zuzouš do googlu jsem zadala Simon Baker ;)

• Citovat
  • Upravit
10351
22.7.13 21:22

Óóó google! Já jsem ho zatím lovila jen na Seznamu. No tak to já se jdu kochat, slint!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.7.13 21:25

@zuzouš jo a 30 má narozky, co mu dáš? já mu dám… ;)

• Citovat
  • Upravit
10351
22.7.13 21:30

Já mu dám, to uvidí :mrgreen: Bych ráda řekla, že bych si nedala říct, ale moc jistá si nejsem :andel: Jó život je krutej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
23.7.13 19:05

@Jasněnkaa kromě všeho již zmíněného můžeš zkusit doplnit hořčík. Měla jsem tyhle stavy nedávno, zkoušela jsem všechno možné a hořčík mi, zdá se, docela pomohl. Měl by právě mít vliv i na lepší náladu, to jsem potřebovala dost.

Já k tomu byla ještě pořád nemocná, nebo tak na hranici zdraví a nemoci, no hnus. :? Takže žádné cvičení nehrozilo, to se mi hned spolehlivě rozjela nějaká nemoc.

A ještě na zlepšení nálady je dobrý B-komplex, já ho brala i kvůli věčně se vracejícím aftům, jenže jsem po něm nějak začala kynout. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.7.13 15:46
@Jasněnkaa píše:
Takže se jdu nažrat a tančit :mrgreen:
:lol: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
11850
24.7.13 23:18
@Jasněnkaa píše:
Takže se jdu nažrat a tančit :mrgreen:

A co, pomohlo to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
24.7.13 23:36

@Titty docela jo :mrgreen: cítím se lépe, nasadila jsem si magnesko, koupila guaranu(poradila mi to paní v lékárně, ženšenové kapky neměli :roll: ) no a trochu jsem se zaměřila na jídlo, a to byl asi ten problém, hlavní problém :roll:
Já totiž když mám starosti nebo nějaký stres tak nejím, a jím až když už pomalu omdlívám :oops: takže ta nepravidelná strava dělá své. Jo a každý den si kupuju colu a ten litr vypiju, jinak jsem pila jen kafe a čistou vodu, vím že cola není nic moc, jsou to rychlé cukry, ale pomáhá mi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11850
25.7.13 01:06

@Jasněnkaa tak to je super! :palec:
Tak hlavně nepolevuj s tím tancem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie