Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Óóó google! Já jsem ho zatím lovila jen na Seznamu. No tak to já se jdu kochat, slint!
Já mu dám, to uvidí
Bych ráda řekla, že bych si nedala říct, ale moc jistá si nejsem
Jó život je krutej ![]()
@Jasněnkaa kromě všeho již zmíněného můžeš zkusit doplnit hořčík. Měla jsem tyhle stavy nedávno, zkoušela jsem všechno možné a hořčík mi, zdá se, docela pomohl. Měl by právě mít vliv i na lepší náladu, to jsem potřebovala dost.
Já k tomu byla ještě pořád nemocná, nebo tak na hranici zdraví a nemoci, no hnus.
Takže žádné cvičení nehrozilo, to se mi hned spolehlivě rozjela nějaká nemoc.
A ještě na zlepšení nálady je dobrý B-komplex, já ho brala i kvůli věčně se vracejícím aftům, jenže jsem po něm nějak začala kynout. ![]()
@Jasněnkaa píše:
Takže se jdu nažrat a tančit
A co, pomohlo to? ![]()
@Titty docela jo
cítím se lépe, nasadila jsem si magnesko, koupila guaranu(poradila mi to paní v lékárně, ženšenové kapky neměli
) no a trochu jsem se zaměřila na jídlo, a to byl asi ten problém, hlavní problém ![]()
Já totiž když mám starosti nebo nějaký stres tak nejím, a jím až když už pomalu omdlívám
takže ta nepravidelná strava dělá své. Jo a každý den si kupuju colu a ten litr vypiju, jinak jsem pila jen kafe a čistou vodu, vím že cola není nic moc, jsou to rychlé cukry, ale pomáhá mi ![]()
@Jasněnkaa tak to je super! ![]()
Tak hlavně nepolevuj s tím tancem. ![]()
@zuzouš do googlu jsem zadala Simon Baker