Něco tam je - výrůstek v pochvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nnnn
22.7.10 10:32

rada bych ti pomohla mam neco podobniho ae nedostala jsem ani mesic bojim se ze jsem tehotna ae tabulka mi nejde do hlavi :cry:

• Citovat
  • Upravit
Niny
15.5.12 17:19

Jak hluboko je čípek? A jak veliký by měl být?

• Citovat
  • Upravit
KamisSs
9.10.13 09:02

Holky, u poševního vchodu poblíž vyůstění močové trubice mám měkký výrustek velikosti, no už nemůžu říct hrášku (to bylo dřív), ale teď mám pocit, že se to zvětšilo. Navíc cítím bolest při styku na tom místě a občas, když se posadím, cítím to tam.
Asi je zbytečný se ptát jestli s tím k doktorovi, jen jestli někdo nemá podobný zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
174
9.10.13 09:04

Mohla by to být ucpaná žlázka, určitě běž k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.10.13 09:12

Bude to ucpaná Bartholiniho žláza. Zajdi k dr., nemusí to být nic hrozného. Já to měla taky, nic mi s tím nedělali, samo to zmizelo. Možná tam teda je, ale já o ní nevím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.16 14:56

Ahoj holky, jsem dnes 37+1tt. Od rána mám průjem a ted jsem si všimla vyčuhující bouličky z vagíny, nebolí to, ale nevím, kde se to tam vzalo? Může to být taky cystokéla? Stále mám pocit na močení :roll: Docela mě to vyděsilo, nikdy dřív jsem nic takového nezpozorovala L

• Citovat
  • Upravit
Verun83
23.5.16 16:04

A co zavolat do porodnice a zeptat se tam?

• Citovat
  • Upravit
76
19.5.24 18:44

Prosím, jak pak jste dopadly, když jste si našli ten výrůstek z pochvy? Mám teď podobný problém. V út jdu k DR., ale trápí mě to, tak zjišťuji. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí