Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše: Více
navic primo ve skole je bambilion lidi, kteri taky maji zasluhu na tom, co pekneho deti ve skole zazily, akorat nejsou tridnimi uciteli. Ja takove proste obeham.
Bozinku, ne, proc jsem si misto prispevku do diskuse necetla
@hanka.br mam tve prispevky rada, nebylo to nic proti tobe, tvuj nazor castecne sdiĺim (taky se necitim komfortne, ze castecne podaruju, co bylo darovani mne), dum - um Gottes Willen! - nezavidim, ale jdu si radsi cist
kazdy mame nejake motivace, moje credo je respekt, nesnasim generalizaci, kazdy jdeme ve svych botach
uprimne - ze nekdo vycte z meho kratkeho prispevku, ze zavidim dum, by me fakt nikdy nenapadlo
je mi to lito
@hanka.br. píše: Více
Jojo, najde, krasne to na tebe sedi, je desne špatně kytky rozdat, pokud se z nich nemohu tesit.
@j.a.n.i1 píše: Více
Riesis take sprostosti.
Normalne povedala, ze sa z kvetov tesi, co je na tom nepochopitelne a nezrozumitelne?
@zrcadlo píše: Více
Pokud jsi učitelka, tak musíš každoročně počítat s návalem květin na konci školního roku a mít doma více než jednu vázu
.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.