Nedat kytku učitelce - hrubost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66845
28.6.25 13:24
@stinga píše: Více

navic primo ve skole je bambilion lidi, kteri taky maji zasluhu na tom, co pekneho deti ve skole zazily, akorat nejsou tridnimi uciteli. Ja takove proste obeham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18048
28.6.25 14:12

Bozinku, ne, proc jsem si misto prispevku do diskuse necetla :,( @hanka.br mam tve prispevky rada, nebylo to nic proti tobe, tvuj nazor castecne sdiĺim (taky se necitim komfortne, ze castecne podaruju, co bylo darovani mne), dum - um Gottes Willen! - nezavidim, ale jdu si radsi cist
kazdy mame nejake motivace, moje credo je respekt, nesnasim generalizaci, kazdy jdeme ve svych botach

uprimne - ze nekdo vycte z meho kratkeho prispevku, ze zavidim dum, by me fakt nikdy nenapadlo
je mi to lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101939
28.6.25 15:28
@hanka.br. píše: Více

Jojo, najde, krasne to na tebe sedi, je desne špatně kytky rozdat, pokud se z nich nemohu tesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6329
28.6.25 15:42
@j.a.n.i1 píše: Více

Riesis take sprostosti.
Normalne povedala, ze sa z kvetov tesi, co je na tom nepochopitelne a nezrozumitelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11097
28.6.25 15:48
@zrcadlo píše: Více

Pokud jsi učitelka, tak musíš každoročně počítat s návalem květin na konci školního roku a mít doma více než jednu vázu 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin