Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Giselle.Brandon
hele, to urazeni a nadavani bych teda resila daleko vic nez prani k narozeninam (zvlast pokud narozeniny ignoruju dlouhodobe, ale urazi a nadava az ted).
muze to byt jenom poradna ponorka, pokud jste porad jenom spolu, ale urcite dobre resit driv nez z toho bude neco horsiho.
a narozeniny bych si treba neco „natvrdo“ prala - vikend mimo domov, spolecnou veceri v restauraci, spolecnou masaz atd. neco co ti navodi slavnostni naladu a on to v pohode prezije - tak muzete byt spokojeni oba ![]()
@Drovers ma sourozence i rodiče samozřejmě a tem vždy schanim darky a kvetiny ja a přejeme jim oba spolu. Ne, ne deti nemáme, ja byla těhotná, ale dvakrát to nedopadlo a můžeme se snažit az v záři zase nejdrive…
![]()
Bych se na jeho příští narozky vybodla a nejlíp s nim cely den ani nebyla. Nejde ani o dárek, ale o ten pocit ze mu na tobe záleží a přijde s kytickou a gratulaci. Ja mám narozky dnes a před měsícem jsme byli kupovat značkové rifle pry k narozeninám, minuly týden dvoje boty a šaty pry k narozeninám
a vcera jsme slavili a manžel mi popřál a překvapil me mým oblíbeným parfémem jsem si mu postezovala, ze mi uz dochází
a taky si myslím ze v manželství se nakupuje ze společných peněz tak jde spis o to umět překvapit a udělat druhému radost
@Ali-Ali To je dobry nápad, zkoušela jsem to ze zacatku 3× to vyšlo, pak opet nic. To urážení bylo i předtim, ale spíše se to hodne zinteznivnilo…jinak to chce převážně on, ze jsme spolu od rana do večera a v moci a víkendy. Ne, ze by mi to extra vadilo, ale myslím, ze bychom se na sebe pak i více těšili. Nyslim, ze tim krije žárlivost a boji se o me…
@Petkaelik ma je zrovna za 3.7. a opet mám několik dárku, takže to řeším… Tak tedy VŠECHNO NEJLEPSI, HODNE ZDRAVI A SPOKOJENST! ![]()
Každý to má jinak, někdo narozeniny, svátky atd řeší někdo ne
já třeba manželovi taky nedávám dárky a nějak to neřešim a on taky ne
já od něj tedy taky nic nepožaduji protože to ani neslavím. Prostě to pro něj není důležité, buď aspon ráda že ti dává dárky po celý rok, někdo dostane dárek třeba jen jednou za rok! Tak si vyber co je lepší ![]()
@Giselle.Brandon píše:
Zajímal by me Váš názor a jak to třeba chodí u Vás. Mám manžela, který mě většinu roku obdarovává různými darky. At uz boty, kabelky, retizky, estetika atd. Ale když přijde na narozeniny třeba mi neda ani jednu květinu a neřekne všechno nejlepší. Vymlouvat se na to, ze on pry dává darky přes cely rok a nic to pro nej neznamená, nejaky svatek ci narozeniny. Popravde me by stačila jen ta jedna růže a říct všechno nejlepší. Pak me to docela od nej mrzi. A jeste kdyz vím kolik ma času ( kdy chce sám ).
Ahoj je to hrozný, ale jsi na tom líp než já - tak nesmutni. Já přes rok nedostanu většinou nic-jestli něco chceš a máš na to tak si to prostě kup. Co se narozenin týče, tak je mám začátkem měsíce, výmluva mé polovičky už několik let je, že je před výplatou, tak když mi moje máma a dcera (ty dá většinou moje máma peníz ať jde něco pro mne vybrat) přát tak on řekne všechno nejlepší a něco Ti koupím po výplatě - nikdy mi nic po té výplatě nekoupil. Je mi to taky líto. Já Už teď mám nějaké maličkosti dceři k narozkám(má je v srpnu) pro chlapa k narozkám(má je v listopadu). No, tento rok jsem se rozhodla se na něj taky vyprdnout. Prostě mu poplácám rukou řeknu vše nej a že nemám prachy-je to hnusný, budu se sama před sebou stydět ale prostě jsem se zařekla, že to udělám. Vlsatně mi ani trapně být nemusí-on to dělá již několik let tak co bych já nemohla. ![]()
@Giselle.Brandon píše:
@Drovers ma sourozence i rodiče samozřejmě a tem vždy schanim darky a kvetiny ja a přejeme jim oba spolu. Ne, ne deti nemáme, ja byla těhotná, ale dvakrát to nedopadlo a můžeme se snažit az v záři zase nejdrive…![]()
No vidíš, máš s čím pracovat, jednak proč vlastně rodině přeje - dárky bych pominula, ty jsou jen součástí toho, že se jde k něčemu přát. Tady jde o princip, ne o věcné dary. Oni mu za to stojí, ty ne. Odpálkuj jeho argument s dárky přes rok, je to podobné jako neslavit jakoukoli jinou příležitost, třeba Vánoce.
No a taky je možnost mu říct, ať letos nepočítá s tím, že bys vybírala dárky jeho rodině. ![]()
Nebo je taky otázka, jak si rozumíš s jeho maminkou, šlo by se jí zeptat na názor. Třeba by se to vyřešilo.
Teď napíšu něco, co třeba nebude pravda, ale vidím v tom určitý záměr nepřát ti k narozkám, ačkoli jsi mu jasně naznačila, že ti to vadí. Pro mě je to snaha druhého ponížit, dát mu najevo, že není tak důležitý, snaha být dominantní. Protože jinak člověk, který má druhého rád a záleží mu na něm a ví, že očekává přání k narozkám, tak mu popřeje, i když to neprožívá, zrovna tak jako jde a popřeje rodičům. ![]()
@Muvie píše:
Každý to má jinak, někdo narozeniny, svátky atd řeší někdo nejá třeba manželovi taky nedávám dárky a nějak to neřešim a on taky ne
já od něj tedy taky nic nepožaduji protože to ani neslavím. Prostě to pro něj není důležité, buď aspon ráda že ti dává dárky po celý rok, někdo dostane dárek třeba jen jednou za rok! Tak si vyber co je lepší
Jenže vám to oběma vyhovuje, to je přece něco jiného. ![]()
Tak já nedostávám dárky ani běheme roku, ani k narozeninám a ani k Vánocům. Můj na to není běhat po obchodě a shánět dárky. Leda bych dostala nějaké šroubky a matičky
. Takže si vždy něco koupím sama
.
@purcel píše:
Tak já nedostávám dárky ani běheme roku, ani k narozeninám a ani k Vánocům. Můj na to není běhat po obchodě a shánět dárky. Leda bych dostala nějaké šroubky a matičky. Takže si vždy něco koupím sama
.
Ale zakladatelce nejde především o dárky, ale o to, aby si vzpomněl, popřál jí. ![]()
@Uju nechapu
i kdyz je treba pred vyplatou muze si od nekoho pujcit!! Co je to za povahu? Kdyz mu nepoprejes treba to bude vic lito tobe nez jemu!
Příspěvek upraven 24.06.13 v 13:35
@Drovers Tak to mi taky nepřeje můj chlap. Prostě to nemá naučené z domu. Já mu dycky popřeju a dám nějakou maličkost, udělá to spíš radost mně než jemu.
Ono záleží jak to má s ostatními ten její, jestli přeje jiným a zakladatelce ne tak to je opravdu zvláštní
. Vzpomenout by si mohl a popřát.
@Ali-Ali píše:
@Giselle.Brandon
hele, to urazeni a nadavani bych teda resila daleko vic nez prani k narozeninam (zvlast pokud narozeniny ignoruju dlouhodobe, ale urazi a nadava az ted).
muze to byt jenom poradna ponorka, pokud jste porad jenom spolu, ale urcite dobre resit driv nez z toho bude neco horsiho.
a narozeniny bych si treba neco „natvrdo“ prala - vikend mimo domov, spolecnou veceri v restauraci, spolecnou masaz atd. neco co ti navodi slavnostni naladu a on to v pohode prezije - tak muzete byt spokojeni oba
No tak tuhle informaci jsem nějak zasklila.
Jestli ještě zakladatelku uráží a nadává jí, tak už to začínám chápat.
Osobně bych nebyla ve vztahu, kde mě chlap uráží a nadává mi. ![]()