Nedává a nepřeje k narozeninám. Jak je to u Vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
24.6.13 13:42

Od chlapa nedostavam krome valentyna behem roku vubec nic a kdyz na to tak myslim, tak k narozeninam jsem dostala 3× parfem za 7 let, co jsme spolu. Prvni rok, kdyz jsem se s nim chtela rozejit, 2× po te, co mi neco provedl a ja mu rekla, ze misto vse nejlepsi mi rekne neco sprosteho a nebavim se s nim.. vecer pak prisel s parfemem.. ale vetsinou tyden dopredu se ptam, jestli ma neco v planu, on se zepta proc a ja, ze bychom si mohli zajit na veceri.. Pak si vzpomene, ale krome te vecere stejne nic jineho nedostanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.6.13 13:43
@Giselle.Brandon píše:
Tak to vázne asi pansky střih…za to ženská nic moc, dnes uz neporodi… :think:

:lol: jdu do ježka, jinak to nevidím. Ne, omlouvám se za OT, ale můj manžel fakt žije v jiném časoprostoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
23.5.14 13:43

Taky mě to přijde dost divné.
Každý je jiný, nejde o drahý velký dárek,, ale dárek od srdce co udělá radost.)
Uplně nejhorší mě přijde, že vůbec nepopřeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.5.14 21:20

Ahoj, tak já jsem bohužel na tom obdobně, můj přítel mi taky nic nedáva a hodně mě to mrzí, popřeje mi a letos mi dal kytku, ale je to teprve druhá za 5 let, co jsme spolu. Výročí, svátky, Valentýn, to jde mimo něj. Vymlouvá se, že nemá peníze, ale myslím, že na nějakou maličkost by si klidně mohl našetřit, kdyby chtěl. Tak si vždycky koupím něco sama, abych si udělala radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný