Nedokážu odpustit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
21.8.17 06:25

Ted jsi mi připomnela, ze se to stejny stalo i mě :-D už je to tak dávno, že jsem skoro zapomnela :-D ale ja na to prisla už na začátku vztahu, měl otevreny tehdy ještě icq (fakt je to dávno) a psal si tam s nejakou holkou, ani nevim co už. Tehdy jsem se ho zeptala jestli chce být s ní nebo se mnou, řekl se mnou, loni jsem se vzali. Ten tvůj se rozhodl před 6 lety, že chce být s tebou a ty kvůli tomu ted chces zničit vztah? :roll: prijdes mi trochu hysterická…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
21.8.17 06:28

Pokud se s nim nechces rozejit, tak byste si asi meli sednout a stanovit si pravidlo, ze si nikdy nebudete lhat a budete o vsem mluvit narovinu. Jinak to nema vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
21.8.17 06:54

Podle mě mu po bolestném rozchodu trvalo dýl, než se do tebe zamiloval. Proto to oťukávání vedle. Tím, jaká jsi, si ho nechala se do tebe naplno zamilovat - pomalu, ale jistě. Pokud to svým chovaním v této krizi nepohnojíš, tak je to možná napořád ;) 5 let staré věci bych tak dlouho neřešila. Zkus si s ním sednout a popsat mu, co tě na tom bolí. Uvidíš, co ti odpoví a pak…pak je lépe se už k tomu nevracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.8.17 07:07
@Emka1990 píše:
@Lojzísek Děkuju za povzbudivý příspěvek :-) Věřím tomu, že mě miluje, dokazuje mi to každý den. Jen už bych ráda zapomněla a zas si užívala bezstarostné zamilování :-) Snad to u mě taky brzo odezní a přestanu se trápit :-) Děkuju!!

Chováš se jak puberťačka a ne jako žena která plánuje rodinu. Co po něm po 5 letech chceš? Sama píšeš že vaše začátky nebyly žádný růžový obláčky, pak si asi uvědomil ze chce tebe a je s tebou tak přestaň dělat scény. Mě tohle předvést partner, tak bych s ním byla asi brzy hotová. Nemá se ti zač omlouvat tak ho přestaň dusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.8.17 07:09

@Emka1990
Důvěra je pevný pilíř jakéhokoliv vztahu..Uvědom si to.Kdyz není důvěra..Vztah nepřežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
21.8.17 07:17

@Emka1990 chtela jsem ti napsat, ze to se stava - ty paralelni vztahy… Jelikoz, kdyz jsem se dala dohromady s pritelem, byla jsem vdana a on mel vztah. Ted spolu zijeme.

A kdyz jsem to psala, tak mi cvaklo, ze my oba jsme o svych vztazicch od zacatku vedeli. Doslo mi, jaka duvera ti chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
21.8.17 07:51

@Emka1990 Sama jsi psala, že ten první rok vašeho vztahu byl zvláštní - pravděpodobně mu chvíli trvalo, než se do Tebe zamiloval. Příjemné zjištění to určitě není, nicméně jste spolu 6 let a vztah vám funguje, byla by podle mě hloupost ho zničit. Podle mě na té dovolené s bývalou přítelkyní pochopil, že je vztah mezi nimi definitivně uzavřený (ale to je jen můj subjektivní názor). Ale chápu, že je to pro Tebe těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.8.17 07:56

Mas cos chtela, ted se budes trapit vecma, kteryma se ani trapit nejspis nemusis, ale vypada to, ze spis chces. Jako sorry, ale resit co bylo pred sesti lety na zacatku vztahu a jednu dovolenou s byvlakou - se kterou jak jsem si vsimla uz skutecne neni, kdyz je s tebou a pises jak te ma rad a ty jeho…

Chudak a jeste te musi odporosovat na kolenou.

Prober se prosim te!

Mela bys ho odporosovat ty, ze mu leze do soukromych veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
21.8.17 08:11

@Emka1990 Máš dvě možnosti. Buď to hodíš za hlavu a nebudeš se tím vůbec zabývat nebo se rozejdete. Tvoje nedůvěra vůči němu (nedokážu posoudit, jako moc je oprávněná) ti ten vztah spolehlivě zabije. Dřív nebo později. Sama píšeš, že se nad to nedokážeš povznést. Sama si zvaž, jak to chceš do budoucna.

• Citovat
  • Upravit
424
21.8.17 08:16

Nechala bych minulost být a přestala do ní šťourat. Asi je to teď na tobě. Můžeš si zničit kvůli minulosti krásný vztah anebo si užívat toho, co teď máš a postavit na tom ještě něco víc (rodinu apod.). Prostě příteli dýl trvalo než uvěřil v nový vztah, o to teď může být jistější. Tím, co děláš, ho můžeš zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.17 08:40

Odpustit jde, ale mnohem horší je zapomenout. Manžel mi řekl něco dost nehezkého, když jsme spolu chodili před více než 20 lety. Tenkrát jsem byla tak zamilovaná, že jsem odpustila a na dlouhou dobu i zapomněla. Ale vrátilo se to zas a dnes si říkám, že jsem ho možná měla pustit včas do oběhu. Jsou věci, které nevymažeš, i když se snažíš. Je to na tobě.

• Citovat
  • Upravit
677
21.8.17 08:41

Dokážu si představit jak vás to ranilo. Taky jsem taková ze si zakládám na důvěře a věřím v pravdu a v lásku.. Ale stalo se nám něco podobnýho ale řekla jsem si že to jsme se ještě tak nemilovali a vím ze už není s nikým z minulosti v kontaktu a hodila jsem to za hlavu… Ikdyž občas jsem podezíravá, ale to jsem byla vždycky. Pokud před vámi brečel, tak věřte že miluje jen vás. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 09:00

@Emka1990 Život není o učebnicových vztazích a to, co pises, se stává o dost časteji, než si myslis. Nebuď z toho vyděšená, nic se neděje. Každý chlap kalkuluje, zda vztah vezme vážně a pokud ho ke všemu ex holka opustí, má na něj nasledujici rok takový vliv, že to štve i jeho samotneho. Takže tvůj přítel se nechoval divne a pokud je teď vše v pořádku, váš vztah je zdravý a ty už se netrap a začni zase žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 09:05

@Emka1990 Život není o učebnicových vztazích a to, co pises, se stává o dost časteji, než si myslis. Nebuď z toho vyděšená, nic se neděje. Každý chlap kalkuluje, zda vztah vezme vážně a pokud ho ke všemu ex holka opustí, má na něj nasledujici rok takový vliv, že to štve i jeho samotneho. Takže tvůj přítel se nechoval divne a pokud je teď vše v pořádku, váš vztah je zdravý a ty už se netrap a začni zase žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
21.8.17 09:17

Za prvé nic tak strašnýho neudělal a za druhý je to už několik let… Kdybys nelezla, kam nemáš, tak si v klidu žiješ. Asi tušil, proč ti radši neříkat, za kým do toho Španělska jede, i tak jsi ho pustila jen přes slzy a sebezapření. Zapracuj na svém sebevědomí - nakonec jsi to ty, koho si vybral a s kým už pět nebo kolik let buduje zřejmě pěkný vztah. A přestaň ho šmírovat (jojo, bylo to jen jednou a nikdy předtím ani potom, vlastně teda dvakrát, ale to bylo fakticky naposledy, že ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí