Nedokážu odpustit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
21.8.17 16:09
@káťa píše:
Tohle se dělo na začátku jejich vztahu : bylo jasné, že se sházeli každý týden a psal jí věty typu jak je krásná, zval ji na pivo, do sauny (odmítla), na výlety (odmítla). Mně v té době nic takového nenabízel, spíš mi rušil z divných důvodů rande (asi kvůli ní). Zmínil jí sice, že má přítelkyni, ale také to, že lituje, že ji nepotkal dřív a že se unáhlil…
Po dalším roce jel na dovolenou s bývalkou a zakladatelce o tom lhal a vymyslel si nějakou imaginární kamarádku ze Španělska…To ti přijde jako hovadina, nehodná řešení??? Pokud píše zakladatelka pravdu, tak mu za celý vztah dvakrát nahlédla do soukromí a dvakrát zjistila lež a podvod na svou osobu. A on přiznal jen to, co bezpodmínečně musel po konfrontování s důkazy. Já bych mu nevěřila. Lidi se nemění.

není nic jednoduššího než se na něj vybodnout a najít si někoho jiného. Když si myslí, že si polepší ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.8.17 16:10
@Emka1990 píše:
Mozna bych mela dodat, ze se mnou se vidal tak 3-4× tydne, s tou holkou tak jednou tydne. Semtam mi nejake to rande zrusil, ale travil se mnou daleko vice casu nez s ni.

To na věci nic nemění. Neříkám, že bych se s ním v tuhle chvíli, kdy to klape, rozešla, ale nebyl by to pro mě člověk, kterému můžu stoprocentně věřit. Dvakrát ses omylem koukla, dvakrát jsi zjistila levárnu na tebe.
Musím částečně souhlasit s pohledzdruhestrany. Nezávislým pohledem zvenku to vypadá tak, že jsi nebyla první žena jeho volby, zkoušel to minimálně na tu kamarádku a následně na bývalku. Z nějakých důvodů mu to s nimi nevyšlo a tak zůstal s tebou. To nic nemění na tom, že se časem mohl zamilovat a dneska už tě miluje. Nicméně bych měla v palici to, že je to člověk, který mi dokázal naprosto v pohodě lhát.

• Citovat
  • Upravit
1481
21.8.17 16:24
@Emka1990 píše:
Mozna bych mela dodat, ze se mnou se vidal tak 3-4× tydne, s tou holkou tak jednou tydne. Semtam mi nejake to rande zrusil, ale travil se mnou daleko vice casu nez s ni.

Jistě, to ale proto, žes byla v tu dobu ta oficiální, kdežto na ní to jen na tajňačku zkoušel. Můžeš to vnímat i tak, že byl tehdy ještě nevybouřený a v procesu hledání té pravé se prostě nebránil i jiným možnostem. :nevim: Holt to nebyla ta pověstná láska na první pohled, což jsi přeci sama vycítila už na počátku. Jediné, co jsi se z těch zpráv dozvěděla navíc je to, že ti v těch věcech lhal. To by mě mrzelo taky a důvěru by to dost nabouralo, ale i s tím se dá ve vztahu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
21.8.17 16:29

@Emka1990 dělej to, co cítíš sama. Tady se rady nedočkáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.8.17 16:37

Mila zakladatelko, kde je teda tvuj problem? Podle tebe on neni s tebou proto, ze jej ona odmitla, ale chtel tebe. S tebou se schazel i 4× do tydne, s ni 1×. Do Spanelska nejel kvuli ni, ale kvuli krajine. Ty jsi hezka a inteligentni, ona nepekna hysterka. Co resis? Vdyt ty sis ten vztah tady nakonec pekne obhajila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.17 16:47
@Moravanka123 píše:
Mila zakladatelko, kde je teda tvuj problem? Podle tebe on neni s tebou proto, ze jej ona odmitla, ale chtel tebe. S tebou se schazel i 4× do tydne, s ni 1×. Do Spanelska nejel kvuli ni, ale kvuli krajine. Ty jsi hezka a inteligentni, ona nepekna hysterka. Co resis? Vdyt ty sis ten vztah tady nakonec pekne obhajila.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 17:49
@Moravanka123 píše:

Ja jsem nikde nepsala, ze chtel me nebo ze by si vybral me misto ni, to vubec neni z mych ust..
Problem, ktery mam, jsem uz dost podrobne popsala v prvnim prispevku. Uz to tady jen pretrasame dokola a nikam to nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 17:51
@BeatrixKiddo píše:
@Emka1990 Ahoj, určitě Tě neodsuzuji, to se prostě asi tak sejde. Mohu se zeptat kolik je Ti let?… Co se týče Tvého partnera, já bych s ním asi nedokázala zůstat. Je to veliké narušení důvěry, nemohla bych mu už nikdy věřit.

27 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.17 18:11
@Emka1990 píše:
27 :-)

Tak to jsi ještě mladá kočka :D heleď, musíš si to rozhodnout sama, ale ruku na srdce, budeš mu ještě věřit?… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.8.17 18:34
@BeatrixKiddo píše:
Tak to jsi ještě mladá kočka :D heleď, musíš si to rozhodnout sama, ale ruku na srdce, budeš mu ještě věřit?… :nevim: :nevim: :nevim:

Zakladatelko, tys ses tady tou diskuzi chtela ujistit o tom, ze vas vztah je ted uz naprosto v pohode a to ostatni vidi jako pouhou nerozvaznost v pocatku a spuse te uchlacholi…a kdyz ma nekdo opacny nazor, tak ho vyvracis a partnera hrozne obhajujes.
Jsi dospela, delej jak myslis, ale radim ti dobre - neoddavej se mu naplno. Ted je to mezi vami asi fajn, ale kazdopadne je to clovek, ktery nemel sebemensi problem te podvadet a lhat ti…

• Citovat
  • Upravit
169
21.8.17 19:00
@káťa píše:
Zakladatelko, tys ses tady tou diskuzi chtela ujistit o tom, ze vas vztah je ted uz naprosto v pohode a to ostatni vidi jako pouhou nerozvaznost v pocatku a spuse te uchlacholi…a kdyz ma nekdo opacny nazor, tak ho vyvracis a partnera hrozne obhajujes.
Jsi dospela, delej jak myslis, ale radim ti dobre - neoddavej se mu naplno. Ted je to mezi vami asi fajn, ale kazdopadne je to clovek, ktery nemel sebemensi problem te podvadet a lhat ti…

Naprosto souhlasím, nechápu jak může chlap jet za bejvalkou na dovolenou? Jako vážně? Ten by letěl, že by mu schody nestačili :mavam: holka pořádně si to rozmysli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.8.17 19:13

@Gnaar když můj smartphone si to upravuje jak chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.23 15:07

Dobrý den, vůbec nevim, jak to tady funguje nebo jestli to vůbec funguje. Ale potřebovala bych poradit s mým již dlouhodobým problémem. Mohu to zde napsat? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
12.11.23 15:12
@kocka123456789 píše:
Dobrý den, vůbec nevim, jak to tady funguje nebo jestli to vůbec funguje. Ale potřebovala bych poradit s mým již dlouhodobým problémem. Mohu to zde napsat? :P

Můžeš.

Tohle je už stará diskuze, tak klidně piš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.8.24 22:26

@Emka1990 já bych mu už nemohla věřit a když ve vztahu není důvěra, je to o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí