Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledmuze píše:
Ale probnoha co to je za logiku?![]()
![]()
Proc by to s tebou ukoncoval? Kdyz nema nic jistyho jinde a s tebou ma aspon sex a tak.
Sam jsem to tam mel skoro vzdycky, ze jsem to tahnul na zacatk us vice holkama, nebo se snazil jeste hledat, ikdyz jsem uz randil s nekym trochu.
Tak jestli to tak mají všichni chlapi, je to docela smutné. Nemám žádné růžové brýle a myslím, že tohle vědomí by se nelíbilo žádné ženě.
Mimochodem, kde bereš informaci, že byl se mnou na začátku kvůli sexu? Já jsem tady nic takového nepsala.
@pohledmuze píše:
Hodnotit nekoho koho si ani nevidela a cetla jen par zprav a videla par fotek je dost nefer.Treba ma v sobe neco, co ho pritahovalo.
Co jsem si všimla, chlapy kolikrát zasáhne třebas jen to, že žena působí křehce, zranitelně, vzbudí v nich touhu ochraňovat, a je vymalováno..
@Emka1990 píše:
No bejvalka taky není vzhledové žádná hitparáda. Vyloženě šedá myš s lupama na očích. A podle všeho už si poslední rok vůbec nerozuměli a jen se hádali, čekalo se na to, kdo z nich to dřív ukončí.
Podívej, já chápu, že se snažíš svého přítele obhájit, ale myslím si, že @pohledmuze má v něčem pravdu - také podle mě jsi ten první rok nebyla pro přítele zas až tak důležitá (nakonec jsi sama napsala, že ten první rok byl divný). Na druhou stranu, po tom roce se to „zlomilo“ a váš vztah začal být lepší - a je hezký už 5(?) let. Třeba si chtěl tou cestou do Španělska ujasnit, jak to s jeho vztahem s bývalou přítelkyní je a zjistil, že k ní už nic necítí /vztah s ní už nechce obnovit. Protože jak píšeš, po tom roce (jestli to dobře chápu, tak po návratu ze Španělska) nastal obrat. Toho bych se teď držela - to, že jsi pro něho nebyla důležitá na začátku vůbec neznamená, že pro něho nejsi důležitá teď.
Edit. překlep
Příspěvek upraven 21.08.17 v 12:32
@pohledmuze píše:
A to jste prvni rok sex nemeli?Proste mi to prijde logicky, ze s nekym je, aby nebyl uplne sam a zatim se rozhlizi a zkousi nahodit navnadu i jinde, jak to vyjde. Ale po tom roce toho uz asi nechal a ted to s tebou mysli uprimne.
Tady je rec o uplnem zacatku, kdy to „tahl na dve strany“ a opravdu na prvnim rande nevlitnu chlapovi hned do postele ![]()
@botl píše:
@Emka1990Chápu tě, že nejde o to, jestli to bylo před lety, ale že vůbec jsi pro něj byla až ta druhá a ne ta první a nejlepší a že kdykoliv, kdyby kývla ta jiná, on by s tebou nebyl. A to ti asi přineslo i pochyby, jestli jsi pro něj dostatečně důležitá i teď.
Ale to asi budeš, když už jste spolu takovou dobu a vytvořili jste si hezký vztah.
Navíc není fér, že se k tobě nechoval čestně rok a teď, cos to zjistila, je vlastně na tobě, jestli budeš „rozumná, chápavá, nebudeš dělat scény“, zrovna když by ses chtěla nechat unést pravým opakem. Tady bude hodně záležet na tvém partnerovi,
Nic si nedělej z blijích smajlíků na to, že ses mu koukla do telefonu. Přesně tihle chytráci potom ženskejm, který po letech opustí partner, vykládají, že si za to můžou samy, že přece ten chlap byl od začátku takovej a makovej a že to přece měla vědět. Ale odkud, že.
JEHO chápavosti, toleranci a trpělivosti. Musíte na tom pracovat oba. A bude to chvíli trvat.
Taky tohle miluju, že co vlastně „ona řeší“?
Byl s bejvalkou v cizině a lhal jí…je logický, že je z toho v háji. Jako z toho co psala si myslím, že asi fakt nic nebylo… Měl jí to říct, jak se věci mají a ne to udělat sobě jednoduché
…kecy o tom „věděl proč ti to nechce říct“ sou fakt jen kecy.
Ještě mě fascinujou rady, když holce se něco nelíbí „zapracuj na svém sebevědomí“.
Rozhodně není ok se dívat do telefonu a pc toho druhého, nicméně kdybych měla pochybnost třeba po letech nebo tak, hold se taky podívám. Nejsem pštros abych strkala hlavu do písku jako.
Myslím si, že po tom roce se fakt zamiloval a chce být s Tebou. Sedni si s ním, vyjasněte si to a pokud mu věříš, že celých těch pět let je to ok, tak bych vztah nebortila. Ale určitě už k sobě musíte být pravdomluvní..hlavně on teda.
Pokud si to vyjasníte už se k tomu nevracejte. Bude to těžké, ale fakt to vypadá, že měl jen blbé začátky (neomlouvám ho tím) ale pokud dalších pět let bylo hezkých a rozhodnete se spolu zůstat, snaž se mu to už pak nepředhazovat. ![]()
@pohledmuze píše:
Tady na emiminu jsou strany slunickovsky kecy, uz chapu proc svet dnes vypada tak imbecilne. Zeny by nemely mit pravo byt v politice a o necem rozhodovat.Vy vubec nevidite realitu a jen se snazite najit to nejlepsi.
On si uvedomil, ze chce ji?? Kdyz ho odmitly ostatni?? Copak to je nejaka volba.
V té době asi ne, ale ty city už NYNI opravdové být mohou.
@CaraCara píše:
Taky tohle miluju, že co vlastně „ona řeší“?Byl s bejvalkou v cizině a lhal jí…je logický, že je z toho v háji. Jako z toho co psala si myslím, že asi fakt nic nebylo… Měl jí to říct, jak se věci mají a ne to udělat sobě jednoduché
…kecy o tom „věděl proč ti to nechce říct“ sou fakt jen kecy.
Ještě mě fascinujou rady, když holce se něco nelíbí „zapracuj na svém sebevědomí“.Rozhodně není ok se dívat do telefonu a pc toho druhého, nicméně kdybych měla pochybnost třeba po letech nebo tak, hold se taky podívám. Nejsem pštros abych strkala hlavu do písku jako.
Myslím si, že po tom roce se fakt zamiloval a chce být s Tebou. Sedni si s ním, vyjasněte si to a pokud mu věříš, že celých těch pět let je to ok, tak bych vztah nebortila. Ale určitě už k sobě musíte být pravdomluvní..hlavně on teda.
Pokud si to vyjasníte už se k tomu nevracejte. Bude to těžké, ale fakt to vypadá, že měl jen blbé začátky (neomlouvám ho tím) ale pokud dalších pět let bylo hezkých a rozhodnete se spolu zůstat, snaž se mu to už pak nepředhazovat.
Děkuju za milé povzbuzení ![]()
@Emka1990 píše:
Podle konverzace to nejspíš ukončil on kvůli mně. Přestal jí odepisovat.
Moc se mi nelíbí, jak ze mě děláš nějakou poslední volbu, která mu zbyla.
S bejvalkou to bylo z její strany už od rozchodu vyřešené, nechtěla se vázat a chtěla cestovat po světě.
Z toho (z něho) si nic nedělej…Jedním uchem (okem
) dovnitř a druhým ven. On je tu jen pro naše pobavení :p Vypadá to na nějakého zdrcence.
I kdyby si nazačátku přítel nebyl tebou jistý a „hledal“ (mohl být zmatený po rozchodu atd) tak teď už to tak není. Bejvalka je asi jen kámoška a chtěl cestovat a zalhal ti, protože nechtěl přijít o tu možnost :-/ to by mě naštvalo dost, ale ja treba s bejvalým mam přátelství jako bratr sestra. Umím si představit s ním jet i na dovolenou a přitom na něj ani nesáhnout..
Ne kazdy je hned ready skocit naplno do dalsiho vztahu po rozchodu. Proste randi a resi zlomene srdce a potrebuje cas. Tvuj pritel si vybral tebe, tak bych to dal neresila. @pohledmuze Kecy o prvnich a druhych volbach sou dobry leda do romantickych filmu rosamundy na barrandove, asi je milujes co? Lidi jinak zijou podle jinych pravidel.
@pohledmuze píše:
No hodne lidi ma mimoradne vyvinutou schopnost nevidet realitu a nakecavat si hovadiny. Je to takova ochrana pred krutou realitou. Tady na emiminu docela rozsirena vec.Jasne bejvalka ho odkopne, on se snazi k ni vetrit na dovce, ale o nic neslo. Co mas vubec v te sve palici, asi piliny.
No palici a piliny máš spíš ty. To, že ty nejsi schopen vidět jinak než č..kem, ještě neznamená, že tvoje"chlapská" realita je pravdivá. I kdyby to tak bylo tenkrát, tak to neznamená, že ted ji nemá fakt rád…a o tom to je ![]()
Bohužel má @pohledmuze v mnohém pravdu. Já se ti zakladatelko spíš divím, že jsi v tom vztahu setrvávala, když ten první rok byl takový divný. Vždyť ty začátky vztahu právě bývají o největší zamilovanosti, užívání si, a ne aby chlap furt rušil rande a nakonec jel s kámoškou na dovolenou
Musela jsi přeci vědět, že tě zas tak nežere a pravděpodobně v tom bude jiná (bývalka). Na tvém místě by mě zjištění, která popisuješ, vůbec nepřekvapila a pokud už teď seká latinu, tak by mi přišlo zbytečné to řešit až teď.
@pohledmuze No stejne jak zensky, dycky je tu george clooney nebo chlapek s vetsim prirozenim, ale se vztahem v realnym zivote to ma spolecnyho pramalo. Spojujes tu svet snu a idealu s realitou zivota a podle myho ses dost mimo.
Hmm to já teda nějakou velkou zamilovanost na začátku taky nemám. A kdybych hledala a tápala tak spíš právě na začátku. Lepší než rok tu plout na růžovém obláčku, a pak dolů jak tady polovina emimina. Stejně to nevíme. Ano někdo může být s někým že na něho zbyl a někdo proto, že se pak zamiloval. Nemá asi smysl domněnky dávat za pravdy!
Ať to bylo na začátku jak bylo, tak si myslím, že je důležitý co je teď. Respektive posledních pár let.
@Theli píše:
Bohužel má @pohledmuze v mnohém pravdu. Já se ti zakladatelko spíš divím, že jsi v tom vztahu setrvávala, když ten první rok byl takový divný. Vždyť ty začátky vztahu právě bývají o největší zamilovanosti, užívání si, a ne aby chlap furt rušil rande a nakonec jel s kámoškou na dovolenou![]()
Musela jsi přeci vědět, že tě zas tak nežere a pravděpodobně v tom bude jiná (bývalka). Na tvém místě by mě zjištění, která popisuješ, vůbec nepřekvapila a pokud už teď seká latinu, tak by mi přišlo zbytečné to řešit až teď.
Vnímám to stejně.
@pohledmuze píše:
Vzdyt to je naprosto realita.Proste plno chlapku skonci s jinyma zenskyma nez by si prali. Vzdyt jsem to resil uz 100krat tady. Copak to nechapete?? Ze proste normalni muz nema tolik na vyber a ty modelky a nejvetsi kocky ho nechtej.
A treba skonci s jinou zenskou nez by si pral, lepsi nez nic.
Hmm a nebo si možná uvědomí, že ta obyč ženská vedle něho je to co opravdu chce? Ale ty si tak zhrzelej, že to nejsi schopen vidět. Je mi tě fakt líto. Obecně o chlapech nemám valné mínění, ale ty si už spíš směšný. Bylo nebylo…razí si to emiminem a říká ty tvrdé „pravdy“…blabla. to jo ![]()