Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CaraCara Mam tady s tou domnelou megazamilovanosti na zacatku jen spatne zkusenosti. Absolutne nic to nedokazuje, nekteri chlapi takto jedou vic zenskejch dohromady a vsude je to strasna laska. Divim se nekterym naivnim dusim, ze podle toho meri kvalitu vztahu.
@pohledmuze ???? Jo argumentacni fauly ti jdou. Mozna by ses mohl pocvicit v logice zejmena u sve malickosti a min jet v tech romantickych filmech. Mas pohled na svet jako mistni nejnaivnejsi slepice, kterym se tak rad smejes.
@pohledmuze píše:
Vzdyt to je naprosto realita.Proste plno chlapku skonci s jinyma zenskyma nez by si prali. Vzdyt jsem to resil uz 100krat tady. Copak to nechapete?? Ze proste normalni muz nema tolik na vyber a ty modelky a nejvetsi kocky ho nechtej.
A treba skonci s jinou zenskou nez by si pral, lepsi nez nic.
Ale vždyť to každý chápe. I zakladatelka, jinak by sem nepsala.
Jenomže někomu časem dojde, že finančně náročná modelína je nudná a že ho to s ní vlastně nebaví. Pohled na ni mu třeba rozproudí krev, ale do vztahu se s ní nepohrne.
A že je rád, že má svojí Amandu, která mu nevyčítá každou blbost a která mu bude utírat při horečce zpocený záda.
To ty bys měl spíš pochopit, že ne každý zůstane zastydlým puberťákem, který potřebuje ke své existenci modelku.
Přijde mi, že @pohledmuze trpí právě tou frustrací, že těch 10% žen nikdy nemůže mít, a proto věnuje veškerý svůj volný čas ženským diskuzím a „otevírá ženám oči“. Kdyby měl opravdový život, nepotřeboval by komentovat každou diskuzi tady na ženském fóru ![]()
@pohledmuze píše:Bohuzel se tady vzdycky zapletu do tehle imbecilnich diskuzi s nekym, s kym se vlastne diskutovat ani neda, protoze ma tak o 60 bodu nizsi IQ
Urážet umíš, to ano
Když dojdou argumenty, pustíš se do IQ
Ale těsně vedle, byla jsem jako dítě naopak vedená jako nadmíru nadaná ve výběrové třídě prestižní školy
Takže tady nepochodíš.
@pohledmuze a co vůbec dělá takové alfasamec mezi náma na emiminu?
@Emka1990 píše:
Přijde mi, že @pohledmuze trpí právě tou frustrací, že těch 10% žen nikdy nemůže mít, a proto věnuje veškerý svůj volný čas ženským diskuzím a „otevírá ženám oči“. Kdyby měl opravdový život, nepotřeboval by komentovat každou diskuzi tady na ženském fóru
Presne, holt prumerni chlapci co nemaj navic ten intelekt a schopnosti nejak na vysi se do vlhkych snu teenagerek nedostanou…to sou ty romanticky predstavy ve kterych @pohledmuze zije a o kterejch mluvim. Zbytku populace sou pododny sny jedno a zijou spokojeny realny zivot s realnym partnerem.
@pohledmuze píše:Bohuzel se tady vzdycky zapletu do tehle imbecilnich diskuzi s nekym, s kym se vlastne diskutovat ani neda, protoze ma tak o 60 bodu nizsi IQ minimalne
tak se už konečně zaregistruj na nějaký web odpovídající tvé úrovni, a diskutuj si tam
ty nechodíš do práce ani nemáš žádné koníčky, že tady ve dne v noci rozdáváš svá moudra
Příspěvek upraven 21.08.17 v 13:50
@Malike píše:
@pohledmuze a co vůbec dělá takové alfasamec mezi náma na emiminu?
no on to asi zas takový nadsamec ve skutečnosti nebude, že jo.
Jeden můj bývalý přítel měl bráchu, hubeňour, brýlatý, uhrovitý, zakomplexovaný, chodil jen do práce a domů, neměl žádné kamarády, s nikým se nebavil a neuměl si koupit ani rohlík a celé dny seděl za počítačem a sprostě nadával na fb sportovcům, politikům
takže si @pohledmuze představuji taky tak nějak, že si tu léčí své komplexy
@pohledmuze píše:
No ale 90% muzu ani nema moznost vyzkouset vztah s tou modelinou.
Ale no tak. Fakt jak malej nevyrostlej kluk. A že nemáš Ferrari taky brečíš?
@Aragua píše:
Presne, holt prumerni chlapci co nemaj navic ten intelekt a schopnosti nejak na vysi se do vlhkych snu teenagerek nedostanou…to sou ty romanticky predstavy ve kterych @pohledmuze zije a o kterejch mluvim. Zbytku populace sou pododny sny jedno a zijou spokojeny realny zivot s realnym partnerem.
touché
@pohledmuze píše:
No ale 90% muzu ani nema moznost vyzkouset vztah s tou modelinou.
Ale no tak, argumentuješ tady výškou IQ a pak tady slintáš nad 10% modelín, které si nemůžeš dovolit a které většinou toho v hlavě moc nemají…
@pohledmuze píše:
Bohuzel utoky na me jen potvrzujete svou podradnost.Nazaznely zde zadny rozumny argumenty k mym prispevkum. A jen ubozaci se snizuji k osobnim utokum. Bohuzel pres internet nemam moznost se rozumne branit a ukazat vam, ze se totalne pletete a ty sracky, ktery pisete jsou mimo.
Proste tvrdim, ze partner zakladatelky to na zacatku zkousel i jinde, zkousel si ziskat zpet svou byvalou, ale kdyz to nevyslo, tak zustal u zakladatelky. Jestli mate neco proti tomu, tak jen dokazujete svou intelektualni nedostatecnost. Domluvil jsem
Jsi, no, hezky ses pojmenoval
Argumentace tím, žem á podle tebe někdo IQ 60 totiž není útok. Hezký den přeju ![]()
@pohledmuze jaký útok..
jen se ptám. Co znám tady může a že jich tu moc není..Každý měl nějaký ten defekt. ![]()
Vzpomínáte si na toho Petr Veselý? Zoidberg..
@Emka1990 píše:
Ahoj, jdu se tak trochu vypovídat a snad i pro radu.
Jsme s přítelem přes 6 let. První rok byl takový zvláštní a ne úplně fajn, protože přítel ještě nebyl úplně v pohodě z předchozího rozchodu (půl roku předtím, než jsme spolu začali chodit) a dělalo mu asi problém se mi otevřít, prohlašoval, jak se nechce nikdy ženit a děti ani náhodou (byli jsme ale ještě hodně mladí). Pak se vše po roce změnilo (snad jsem ho i já trochu změnila), úplně obrátil a náš vztah byl čím dál lepší, změnil tyto zásadní názory a zamilovanost nám jen kvetla a všichni okolo nás viděli jako ideální pár, který se s rostoucí dobou měl čím dál více rád.
Až do letošního nového roku. Měla jsem takový blbý sen o tom, že mě na začátku vztahu podváděl. Byla jsem z toho snu hrozně rozhozená, což nikdy ze snů nebývám. Ponížila jsem se po pár dnech dokonce k tomu, že jsem se mu koukla do mobilu, když ho nechal doma a šel pryč (neodsuzujte mě, prosím, za to - nikdy dřív ani později jsem to neudělala). Našla jsem si messenger a rozklikla hned první holku, vrátila konverzaci do doby, kdy jsme spolu začínali a nestačila jsem se divit. Nechápu tu neskutečnou náhodu - už předem jsem si řekla, že kouknu na první holku a když nic, tak to hned nechám. Chtěla jsem se jen uklidnit. Ale opak byl pravdou. Zjistila jsem, že první tři měsíce to přítel táhnul na dvě strany, chodil ven se mnou i s tou slečnou. Z konverzace bylo jasné, že se sházeli každý týden a psal jí věty typu jak je krásná, zval ji na pivo, do sauny (odmítla), na výlety (odmítla). Mně v té době nic takového nenabízel, spíš mi rušil z divných důvodů rande (asi kvůli ní). Zmínil jí sice, že má přítelkyni, ale také to, že lituje, že ji nepotkal dřív a že se unáhlil. Slova, která mě bodají do srdce a pořád nad nimi přemýšlím. Příteli jsem hned o všem řekla a viselo mezi námi, co dál. Prosil mě s brekem na kolenou (poprvé jsem ho viděla brečet), ať vztah nekončím, že je to dávno, že mezi nimi prý nic nebylo - ale těžko se mi tomu věří. Hájil se tím, že ta holka byla hromádka neštěstí a chtěl ji jen povzbudit. Zároveň taky přiznal, že byl hloupý a po dvou dlouhých vztazích, které skončily rozchodem ze strany holek, si chtěl asi dokázat, jak je skvělý a jak mu holky leží u nohou. Po pár měsících tento vztah-nevztah asi nějak utichl. Nesla jsem tuhle skutečnost hodně těžce, bylo to pro mě těžké - myslela jsem si, jak jsme se hezky pomalu zamilovávali a oťukávali, ale tyhle vzpomínky byly najednou zkažené. Pořád jsem měla záchvaty pláče a breku a přítel z toho byl špatný, ale plnil mi vše, co mi na očích viděl, jen abych ty všechny roky nezahodila po počátečním kiksu, který nic neznamenal.
Táhlo se to s mým smutněním pár měsíců a přišla další rána. Přítel odjel pryč na služební cestu a já jsem mu chtěla udělat překvápko a chtěla jsem nechat vyvolat fotky z rekonstrukce našeho nového bydlení. Věděla jsem, že má tyto fotky na externím disku. Jenže já ženská zvědavá (nejradši bych si podruhé nafackovala!!) jsem zavítala i do dalších fotek. Po roce vztahu totiž přítel odjel na týden do Španělska za kamarádkou, která tam byla na Erasmu. Nikdy nikam necestoval a bral to jako skvělou příležitost. Tenkrát jsem to obrečela a bylo mi to líto, že jede radši za kámoškou než na dovolenou se mnou, ale dovolila jsem mu to. Koukla jsem na toto album a poprvé tu holku viděla. A pak jsem narazila na album z dovolené s bývalou přítelkyní, kvůli které se tak dlouho po rozchodu trápil. Vždy o předchozích vztazích mlčel, tak jsem se chtěla jen podívat, jak ta slečna vypadá. A málem mě kleplo, byla to ta stejná slečna jako ta kamarádka ze Španělska!! Takže po roce našeho vztahu jel do zahraničí za bývalkou a zapřel mi to, i když jsem se na to tehdy vysloveně ptala! Další hádka, odprošování s brekem, slibování, že nic nebylo a že mi to neřekl jen proto, že mi nechtěl ublížit. Tak moc toužil po cestování, že po tom bezmyšlenkovitě skočil, i když mu to máma rozmlouvala. Kál se, smazal a zablokoval si ji na FB, v mobilu, na mailu a slíbil, že jestli si to přeju, nebude už s ní nikdy v kontaktu, aby mi dokázal, že mu na ní nezáleží.
A já jsem od té doby jako hromádka neštěstí. Abych to uvedla na pravou míru, po tom prvním roce náš vztah vážně nabral úplně jiný směr, vše bylo krásné, máme vlastní bydlení, plánujeme svatbu i děti. Ale prostě se nemůžu smířit s tím, co v minulosti udělal. I po několika měsících na to pořád myslím a často to téma otvírám a vmetám mu to do očí, na což vážně nejsem hrdá. Ale nedokážu mu to odpustit a bojím se, že nám tahle minulost zabije dnes už krásný vztah. Nechci to vše zahodit, ale nedokážu to smést ze stolu a jít dál. Vím, že tím ubližuju jak sobě, tak i příteli, který je dávno polepšený, to vím jistě. Hodně těžce nese to, jak se trápím. Jeho trpělivost ale asi taky nebude bezedná..
Neodsuzujte mě, prosím, za to nahlédnutí do telefonu a do fotek. Nejsem žádná stíhačka, nikdy jsem to dříve neudělala a už ani neudělám. Dobře mi tak! Ale dobře to znáte, my ženské jedny zvědavé!
Tak si jdu pro radu, jak zapomenout a odpustit. Jinak se z toho zbláznímNechci náš vztah zahodit, ale hodně se trápím
jestli si exku zablokoval na FB je vše v pořádku, věř mu, téměř neexistuje silnější důkaz lásky