Nedokážu odpustit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
21.8.17 11:27
@Michelle_M píše:
@botl Ale to se dá přece říct i obráceně. Tím, že mu prohlížela telefon, v něm zasela nedůvěru, tak radši o bývalce mluvil jako o kamarádce, protože se bál další žárlivé reakce, i když o nic nešlo. Samozřejmě netvrdím, že to tak bylo, jen že to tak mohlo být a ty kořeny vzájemné nedůvěry můžou být hlubší.

Na mobil jsem se mu koukla až dávno po tom, co označoval bejvalku za kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
21.8.17 11:32
@Michelle_M píše:
@botl Ale to se dá přece říct i obráceně. Tím, že mu prohlížela telefon, v něm zasela nedůvěru, tak radši o bývalce mluvil jako o kamarádce, protože se bál další žárlivé reakce, i když o nic nešlo. Samozřejmě netvrdím, že to tak bylo, jen že to tak mohlo být a ty kořeny vzájemné nedůvěry můžou být hlubší.

Přečti si původní příspěvek, kvůli časové posloupnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 11:34
@pohledmuze píše:
Je to hodne optimisticke. :mrgreen: Ono dost mozna taky nemel na vyber to co chtel.

Jako, jestli mám být upřímná, ani nechápu, co na té „procházkářce“ viděl nebo mohl by vidět. Podle té konverzace strašně podivná holka, která byla jen zahleděná do psů a koní a ti u ní byli na prvním místě (přítel sám zvířata moc rád nemá a když může, vyhýbá se jim). Navíc uzlíček nervů šikanovaný rodičema. A ač nejsem moc sebevědomá, v porovnání s ní bych řekla, že jsem hezká. Je to blbé říct, ale o vzhledu to asi moc nebylo a povaha odpovídá přesně tomu, co přítel na holkách rád nemá, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 11:37
@pohledmuze píše:
Tady na emiminu jsou strany slunickovsky kecy, uz chapu proc svet dnes vypada tak imbecilne. Zeny by nemely mit pravo byt v politice a o necem rozhodovat. :mrgreen: Vy vubec nevidite realitu a jen se snazite najit to nejlepsi. :zed: On si uvedomil, ze chce ji?? Kdyz ho odmitly ostatni?? Copak to je nejaka volba. :zed:

Podle konverzace to nejspíš ukončil on kvůli mně. Přestal jí odepisovat.
Moc se mi nelíbí, jak ze mě děláš nějakou poslední volbu, která mu zbyla.
S bejvalkou to bylo z její strany už od rozchodu vyřešené, nechtěla se vázat a chtěla cestovat po světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 11:38
@pohledmuze píše:
Hodnotit nekoho koho si ani nevidela a cetla jen par zprav a videla par fotek je dost nefer. :think: Treba ma v sobe neco, co ho pritahovalo.

Stejně tak je nefér podle pár řádků hodnotit mě jako poslední volbu, která příteli zbyla jako jistota, když nic jiného nevyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.8.17 11:40

Tohle už bych skutečně neřešil. Spoustu lidí jsou pro své protěšky až xtá volba a je to logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 11:43
@pohledmuze píše:
Ale tu konverzaci ukoncil kvuli tomu, ze videl, ze u ni nepochodi. Kdyz ji zve na vylety a nekam a ona nechce s nim? 8o To je dost urazka pro nej. 8o Taky v tom jen slunickove hledas to nejlepsi. :roll:

Kdybych byla poslední volba a chtěl být tedy s ní, proč by to hned v zárodku neukončil? Když o nic nešlo a mohl si jen „polepšit“?
Podle jeho slov mu lichotilo, že mu píše i další holka. A prý jí nechtěl ublížit, když viděl, jaká je hromádka neštěstí a chtěl ji trochu povzbudit.
Pohled chlapa mě zajímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.8.17 11:44
@Emka1990 píše:
Jako, jestli mám být upřímná, ani nechápu, co na té „procházkářce“ viděl nebo mohl by vidět. Podle té konverzace strašně podivná holka, která byla jen zahleděná do psů a koní a ti u ní byli na prvním místě (přítel sám zvířata moc rád nemá a když může, vyhýbá se jim). Navíc uzlíček nervů šikanovaný rodičema. A ač nejsem moc sebevědomá, v porovnání s ní bych řekla, že jsem hezká. Je to blbé říct, ale o vzhledu to asi moc nebylo a povaha odpovídá přesně tomu, co přítel na holkách rád nemá, tak nevím.

Tak o tom v čem ho přitahovala mít jasno fakt nemůžeš.
Co se týče ostatního..pohledmuže má pravdu že v začátcích jsi nebyla prostě až tak nic vážného ale nemyslím si že bys byla poslední..
A chápu tě…Nevíš zda s tímto člověkem fakt máš spojit vše a mít děti když ti na začátku lhal..Ten červíček bohužel zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.8.17 11:46
@pohledmuze píše:
Ale ono to je naprosto logicky. :think: Uhani nejakou holku na vylety, ta nechce. Pak jede za byvalkou na dovolenou. 8o A tam asi nepochodil tak jhak chtel.

V tomhle souhlasím.
Ona ukončila vztah a on se znovu pokusil. Nemel to uzavřené a miloval ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 11:47
@Malike píše:
Tak o tom v čem ho přitahovala mít jasno fakt nemůžeš.
Co se týče ostatního..pohledmuže má pravdu že v začátcích jsi nebyla prostě až tak nic vážného ale nemyslím si že bys byla poslední..
A chápu tě…Nevíš zda s tímto člověkem fakt máš spojit vše a mít děti když ti na začátku lhal..Ten červíček bohužel zůstane.

No ono jde taky o to, že mě hned zmínil doma, že má novou známost, neměl problém si mě tam dovézt či někam zajít s bráchou. O té druhé holce nevěděla ani rodina, ani kamarádi. Tak si prostě nepřijdu jako poslední volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.8.17 11:48

Zaměřil bych se na fakt, že od jisté doby dál nehledá. Podle mě víc není třeba rozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
21.8.17 11:50
@pohledmuze píše:
Tady na emiminu jsou strany slunickovsky kecy, uz chapu proc svet dnes vypada tak imbecilne. Zeny by nemely mit pravo byt v politice a o necem rozhodovat. :mrgreen: Vy vubec nevidite realitu a jen se snazite najit to nejlepsi. :zed: On si uvedomil, ze chce ji?? Kdyz ho odmitly ostatni?? Copak to je nejaka volba. :zed:

Hele, i když jsem podobného názoru jako ty ohledně náhradnice, nemusíš to tak hrotit.

Partner zakladatelky taky mohl vyspět a říct si, že je mu takhle líp, než s hysterikou, byť přitažlivou bejvalkou, a že by už neměnil.

Rozhodně lepší, než být celý život jako sobecké dítě či nerozhodný pubescent, kterého nezmění ani 3 vlastní potomci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.8.17 11:51
@botl píše:
Hele, i když jsem podobného názoru jako ty ohledně náhradnice, nemusíš to tak hrotit.

Partner zakladatelky taky mohl vyspět a říct si, že je mu takhle líp, než s hysterikou, byť přitažlivou bejvalkou, a že by už neměnil.

Rozhodně lepší, než být celý život jako sobecké dítě či nerozhodný pubescent, kterého nezmění ani 3 vlastní potomci.

No bejvalka taky není vzhledové žádná hitparáda. Vyloženě šedá myš s lupama na očích. A podle všeho už si poslední rok vůbec nerozuměli a jen se hádali, čekalo se na to, kdo z nich to dřív ukončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
21.8.17 11:54
@rena621 píše:
Ten si Te nazasluzi. Vykasli se na neho. Duvera ve vztahu je hodne dulezita.Je tolik muzu na svete a ty se trapis s clovekem co si Te nezaslouzi. Neni nic ubohejsiho, kdyz to tahne jeden z partneru na dve strany. :poblion:

Souhlasím, takovému člověku se nedá věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
21.8.17 11:56
@Emka1990 píše:
No bejvalka taky není vzhledové žádná hitparáda. Vyloženě šedá myš s lupama na očích. A podle všeho už si poslední rok vůbec nerozuměli a jen se hádali, čekalo se na to, kdo z nich to dřív ukončí.

No konkrétně hysterky jsou skvělé manipulátorky - a teď mám na mysli skutečnou poruchu osobnosti - a nemusí být krásné.

A je fakt moc těžké je opustit. Spousta vyřízených chlapů, co s nimi žili, by ti mohla vyprávět.

Ale to uvádím jen jako příklad. Na ní vůbec nesejde. Všechno je to o tvém partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí