Nedostala jsem menstruaci a stres

Anonymní
4.5.24 07:57

Nedostala jsem menstruaci a stres

Ahoj. Těhotná být nemůžu, protože není s kým. To jen tak na úvod.

Mám už pár dní zpoždění, spíš se mi stává opak - měsíčky dostanu 2-5 dní dříve, a nebo taky na čas. A teď nic. Břicho mě nebolí :nevim: jako jindy. Jen mám divný pocit od žaludku a celkově jsme plačtivá jak… To nejde, ani popsat.

K lékařce půjdu, příští týden. Setkala jste se s tím některá? Jediné co teď zažívám je stres, ale jindy ho mám více a hlavně vědomě. Teď ne to jiné :nevim: prakticky kdybych věděla, že ne čeká těžké pracovní období, tak se cítím fajn.

Nechapu co se se mnou děje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10860
4.5.24 08:01

Je to tim stresem. K doktorce bych sla az pokud by zpozdeni bylo treba 2 mesice. Kvuli par dnům bych tam nebezela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.24 08:13

@Tarena jasný, ale já tam stejně musím na kontrolu. Chodím už 2× ročně a teď budu dva měsíce pracovně pryč, čili by mi to do konce roku nevyšlo podruhé…taky se mi zrovna na toto oddělení nechce :mrgreen: :lol: to raději zubari

• Citovat
  • Upravit
4.5.24 08:22

Ahoj,

toto vynechání menstruace, které popisuješ, tak je na 99% způsobeno stresem.
Stres může ovlivnit menstruační cyklus ženy a vést k vynechání.

Pokud se i tak chystáš k doktorce, tak ti dá pravděpodobně injekci na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
4.5.24 08:25
@Anonymní píše: Více

No hele, nevím. V nadměrné stresové zátěži jsem nepřetržitě. Mám trvale vybuzený organismus. Doma agresivní, pubertální dítě. Neustálé poslouchám, že jsem vyhublá a víš co, menstruaci mám i po čtyřicítce pravidelnou, ale tak samozřejmě, že každý reaguje na podobné podněty jinak. Možné je cokoliv. Somatizovat můžeš kde co.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.24 08:43

@krecik.dzungarsky Právě. Stres mám taky víceméně stále… Ale teď je to nějak jiné :nevim: ano jsem ve středu, ale přijde mi, že v jiném a kupodivu jsem v klidu. Hubená jsem celý život, ale najednou i ve středu jim jak protrzene sele ( váha stejná ). Tak že fakt nevím čím to..navíc jak jsem psala za dva týdny odjíždím na dva měsíce pryč a nebudu mít možnost navštívit svého lékaře.

• Citovat
  • Upravit
9335
4.5.24 09:04
@Anonymní píše: Více

Jestli najednou žereš, tak to podle mě brzy přijde. Jestli odjíždíš na dva měsíce pryč, tak to fakt může být ze stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14705
4.5.24 09:44

@krecik.dzungarsky ja jsem zazila extremni stres, kdyz moji 5letou dceru pred myma srazilo auto, letela vzduchem 12 m, byla v bezvedomi, krvacela z nosu a pusy, odvezli ji na ARO, ja jsem tyden nejedla, spala tak hodinu denne. A na muj cyklus to nemelo zadny vliv. Ale vim, ze nekomu stres ovlivnuje cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
4.5.24 10:58
@Janča6 píše: Více

No, to je jiný stres, tohle je stres z potlačení ženskosti, něco jako jedu někam na dlouhou cestu, ms by byla teď blbá, nebo ještě bych do toho vlítla…Já věřím tomu, že si takhle něco naprogramujeme podvědomě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.24 11:20

@Takyjedna 8o takto neberu, ani myšlenka na Roy že by mi cyklus vadil mě nenapadla

• Citovat
  • Upravit
11741
4.5.24 12:48

Zpoždění o týden mi způsoboval anovulační cyklus cca 1-2× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí