Nedostala jsem výplaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
29.7.15 14:37

Ja a dopadlo to blbe. Nikdo mi nepomohl. Up muze vyplatit nevyplacene mzdy, ale muj tehdejsi zamestnavatel udelal to, ze za me odvedl vsechno co mel a tim padem to vypadalo, ze jsem mzdu dostala. Mavala jsem jim tam vypisama a na to mi rekli, ze mi to mohli dat hotove. Firma sla do insolvence jenze to bylo jen s. r. o takze jsme nevymoh´i nic. Stava se

Příspěvek upraven 29.07.15 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.7.15 14:39
@Anonymní píše:
No právě já mám takové nervy, až to není možné. Uniká mi i logika šéfové, že ví že stačí, když párkrát kliknu a má po firmě úplně. Ale toho se zatím bojím aby to nějak nepoužila a nestrhla z těch peněz. Nebo co já vím…

Můžu se tě zeptat, jak dlouho tam máš v úmyslu pracovat? Píšeš že se blíží třetí výplata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.7.15 14:47

Ahoj, tak mi toto už máme taky za sebou. Manžel dělal u soukromníka a taky pořád bez peněz. Ale u nás to dopadlo dobře. právník nám peníze vymohl, tenkrát bylo i 3 měsíční odstupné, teď je jen 2 měsíční. A není to okamžitá výpověď ale okamžité zrušení pracovního poměru podle § 52 ZP-(teď si nejsem jistá tím č.§,musela bych se kouknout)-na to pozor. Držím pěsti ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.7.15 17:10

Já s tím mám zkušenost, nevyplatili mi dvě mzdy a pak ani odstupné (dělali to tak běžně). Obrátila jsem se na právníka a ten to vymohl, zaplatili vše i náklady na něj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.15 20:38

Já bych právě odešla hned jenže se bojím nebo nevím jak to říct, že když podám nějaký návrh oficiální cestou že nedostanu nic. A tak nějak doufám, že výplaty dostanu. Budu doufat, že mi ta právnička z up aspoň trochu poradí. Šefová za mě právě taky vše platí zdravku sociální. To už jsem se byla zeptat.

• Citovat
  • Upravit
7182
30.7.15 10:02
@Anonymní píše:
Prosím o anonym, asi tě nepotěším já dopadla tak, že už jsem peníze neviděla :nevim: byli jsme i na úřadu práce, jsou tam supr právníci, všechno sepsali, řešili, zaměstnavatel dokonce uznal dluhy, ale peníze neposlal :zed: na to dát to k soudu nás bylo málo a většina, kterým dlužil peníze byli cizinci takže k soudu se báli :nevim:

Proč málo? Já bych ho dala k soudu sama za sebe. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat