Nedostatek práce v Jihlavě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jahuhudka S takovým idiotem jako ty se ani jinak mluvit nedá, s inteligentními lidmi se samozřejmě bavím na úrovni. Ty neumíš ani přečíst, co jsem psala, takže podle toho na tebe mluvím, negramote. Práci nemám proto, že jsem se přestěhovala a praxi z kanceláří mám, táhni si oddělat dvanáctku do fabriky
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka Jojo, určitě
Negramotná opice, profilovka tě velmi vystihuje, to sis vybrala dobře. Neumíš ani přečíst první větu, že hledám práci v kanceláři, jsi totální negramot a idiot a už na tebe reagovat, nemá to cenu. Jsi velmi hluboko pod moji úroveň a potkat mě v pracovním nebo osobním životě, tak během vteřiny letíš.
- Citovat
- Upravit
Mám maturitu a hledám práci v Olomouci a okolí už půl roku bez výsledku. Práce je málo a posílám úplně na směšné pozice kde chtějí i zakladku nebo třeba do globusu na prodavačku a nikde mě nechtějí vzít!!! Jsem zoufalá ale je to touhle dobou…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám maturitu a hledám práci v Olomouci a okolí už půl roku bez výsledku. Práce je málo a posílám úplně na směšné pozice kde chtějí i zakladku nebo třeba do globusu na prodavačku a nikde mě nechtějí vzít!!! Jsem zoufalá ale je to touhle dobou…
Smozřejmě, doba je špatná a bude to bohužel čím dál horší… Moc držím palce, ať se podaří něco dobrého najít
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jahuhudka Jojo, určitěNegramotná opice, profilovka tě velmi vystihuje, to sis vybrala dobře. Neumíš ani přečíst první větu, že hledám práci v kanceláři, jsi totální negramot a idiot a už na tebe reagovat, nemá to cenu. Jsi velmi hluboko pod moji úroveň a potkat mě v pracovním nebo osobním životě, tak během vteřiny letíš.
- Citovat
- Upravit
Vážně si, zakladatelko, myslíš, že po této tvé sebeprezentaci se ti někdo ozve s nabídkou práce?
V administrativě, kde jsou soft skills mnohem potřebnější než někde u pásu?
Tak to hodně štěstí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já jsem se přestěhovala, ale ve větším městě jsem dostala hned první práci, co jsem chtěla a v několika dalších o mě měli velký zájem. Teď jsem na malém městě a covid, no…
Takhle je teď na tom spoustu lidí.
- Citovat
- Upravit
@demian Už jsem psala, reagovala jsem takto pouze na arogantní hloupou uživatelku, která nedokáže ani přečíst větu a píše sem absolutní nesmysly. V kanceláři mám praxi, v několika kancelářích, vždy jsem práci dostala a dobře a zodpovědně ji plnila ke spokojenosti zaměstnavatele, nemusíte se bát ![]()
- Citovat
- Upravit
@demian píše:
Vážně si, zakladatelko, myslíš, že po této tvé sebeprezentaci se ti někdo ozve s nabídkou práce?
V administrativě, kde jsou soft skills mnohem potřebnější než někde u pásu?Tak to hodně štěstí!
![]()
Splněný sen o prima kolegyni - příjemná, vstřícná, slušná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obepsala jsi Bosch, Lighting, Kronospan, Jipo car, mlékárnu a podobný větší firmy v Jihlavě a okolí? Jako tim, ze budes sedet na prdeli a cekat, ze ti neco spadne do klína, si asi nic moc nenajdes
A mozna holt budes muset vzit i jinou praci nez v administrative no..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@demian Už jsem psala, reagovala jsem takto pouze na arogantní hloupou uživatelku, která nedokáže ani přečíst větu a píše sem absolutní nesmysly. V kanceláři mám praxi, v několika kancelářích, vždy jsem práci dostala a dobře a zodpovědně ji plnila ke spokojenosti zaměstnavatele, nemusíte se bát
Trochu pokory by neuškodilo. Takhle „hloupých“ lidí, kteří mají nejspíš víc životních zkušeností než Vy sama, bude hodně a ztrácet čas s Vámi nebudou.
Já se nebojím, mně je to vcelku jedno. A pokud v Praze v nějakém obrovském korporátu se v době nedostatku zaměstnanců leccos přehlíželo, není to tak nutně i na Vysočině, kde se všichni znají, na dobré vztahy jsou tady obzvlášť hákliví a navíc v době krize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dája999 Přesně tak. Pracovala jsem i na recepci a přesně taková jsem vždy byla, i když se druhá strana chovala špatně / nepříjemně, jako recepční jsem vždy zachovala chladnou hlavu, byla příjemná do telefonu a chovala se slušně a situaci vyřešila. Ne jako některé jiné arogantní recepční nebo asistentky, se mnou byli vždy zákazníci i zaměstnavatelé naprosto spokojení.
To nijak nesouvisí s tím, že nemám ve svém volném čase, na internetu, zájem řešit nějakou arogantní hlupku, která nedokáže ani přečíst větu a pozorumět jí. Do toho svůj volný čas vkládat nebudu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jahuhudka Jojo, určitěNegramotná opice, profilovka tě velmi vystihuje, to sis vybrala dobře. Neumíš ani přečíst první větu, že hledám práci v kanceláři, jsi totální negramot a idiot a už na tebe reagovat, nemá to cenu. Jsi velmi hluboko pod moji úroveň a potkat mě v pracovním nebo osobním životě, tak během vteřiny letíš.
Měla by ses velmi zamyslet nad stylem svého vyjadřování. S takovými způsoby bych se tě zbavila rovnou ve zkušební době. On bude důvod, proč tu práci nemáš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kibi píše:
Přímo v inzerátu je věta „hledám v administrativě nebo jinou práci v kanceláři“. Hned na samém začátku. Nauč se číst, ty imbecile. Samozřejmě, že s tvým IQ patříš do fabriky, takový odpad, když neumíš ani číst. Nevím, o co se tady snažíš, já vím jakou práci hledám, ty si hnij ve fabrice celý život, na nic víc ani nemáš a ty tvoje kydy mě opravdu nezajímají. Nebudu reagovat na takového blbce
Na urážky pod anonymom som Vás už upozorňovala v inej diskusii - ako som sľúbila, účet Vám blokujem za porušovanie pravidiel. O odblokovanie môžete požiadať o 2 týždne.
S pozdravom,
Kristína ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka S takovým idiotem jako ty se ani jinak mluvit nedá, s inteligentními lidmi se samozřejmě bavím na úrovni. Ty neumíš ani přečíst, co jsem psala, takže podle toho na tebe mluvím, negramote. Práci nemám proto, že jsem se přestěhovala a praxi z kanceláří mám, táhni si oddělat dvanáctku do fabriky