Nedostavení menstruace při hormonální antikoncepci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
31.3.16 17:26

@18verca aha jj, me se to nikdy nestalo…jen se to s ms treba zhorsilo…mela jsem normalni ms i pri zanicene cyste..

• Citovat
  • Upravit
3274
31.3.16 17:33

Já to beru tak že když je tělo nemocné nebo ve stresu, není jakoby připravené na ovulaci na to aby se zrovna pripravovalo na uhnízdění vajíčka, protože zrovna bojuje s nemocí, tak si tu ovulaci posune a MS proto dorazí pozdějc..„coo zítra už má jít na věc? ještě né, mám moc práce, já já já nestíhám, nestačím, nesvačím!..“ asi tak nějak :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
31.3.16 17:38

@Pennya to se neda tak rict…

• Citovat
  • Upravit
3274
31.3.16 17:51

@KackaDoup tak na zpoždění může mít vliv ledacos že,..ale pokud jde o nemoc, beru to tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.17 21:38

Dobry den, po porodu jsem zacala uzivat
Antikoncepci Lunafem, uzivam ji 3mesice, vse bylo v poradku menstruaci jsem vzdy dostala po 2 dnech po vysazeni az tento mesic kdyz jsem uz je to paty den a mesicky jsem nedostala je mozne ze jsem tehotna? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2
4.9.18 16:43

Leverete

. A když mám jiný problém…beru leverete, dobírám 3. Platicko, takže třetí měsíc…MS bych měla dostat za 3 dny ale dostala jsem ho dnes. Minulý měsíc jsem je dostala o 2 dny později než jsem měla a předtím zase dřív :/ mám se poradit s lékařem? Nebo je to v pořádku? Mamka říkala, že to může znamenat ze ha špatně funguje :/ co vy na to? :/ diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 07:26

Nedostala jsem menstruaci při HA

Dobrý den, je mi 15 a beru HA Rhonya. Teď je to 1. Měsíc po změně HA a dva dny nazpět jsem měla dostat menstruaci. Minulý týden jsem měla chráněný pohlavní styk. Myslíte že i tak můžu být těhotná? Děkuji za odpověďi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.20 23:42

Zpoždění menstruace při antikoncepci

Dobrý den, beru antikoncepci Jangee a dobrala jsem platíčko v neděle a mám teď 7 denní pauzu a menstruace se pořád nedostavila, vždy jsem ji dostávala 2. den v pauze a teď už je to 5.den a pořad nic. V neděli si mám brát další prášek z nového plastička. Je možné ze se menstruace nedostaví vůbec? Nikdy jsem s tím problém neměla.

• Citovat
  • Upravit
12
4.11.20 10:11

Nevím, zda je možné, že bys přes HA otěhotněla, ale já jí brala v kuse 9 let, a menstruace mi nevynechala ani jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 08:51

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Ve středu jsem dobrala poslední pilulku z platíčka HA a už jsem měla dostat menstruaci, ale ta ještě nedorazila, antikoncepci beru od dubna tohoto roku. V době tohoto platíčka jsem zapomnela na jeden prášek ale vzala jsem si ho hned jak jsem si chybu uvědomila, měla jsem chráněny pohlavní styk, je možné že se mi menstruace zpozdila? Nebo se nedostaví?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.21 09:01

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Ve středu jsem dobrala poslední pilulku z platíčka HA a už jsem měla dostat menstruaci, ale ta ještě nedorazila, antikoncepci beru od dubna tohoto roku. V době tohoto platíčka jsem zapomnela na jeden prášek ale vzala jsem si ho hned jak jsem si chybu uvědomila, měla jsem chráněny pohlavní styk, je možné že se mi menstruace zpozdila? Nebo se nedostaví?

• Citovat
  • Upravit
21091
4.7.21 10:49
@Anonymní píše:

To nikdo neví. Krvácení z vysazení se dostavit nemusí. Co říká příbalový leták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.7.21 10:53
@Anonymní píše:

Bereš ji zatím krátce, ještě si to může sedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 10:55

@Le_lenaz v tom případě je možné, menstruace nedorazila kvůli tomu zapomenutému prášku, který jsem si vzala až dýl??

• Citovat
  • Upravit
1113
4.7.21 11:02
@Anonymní píše:
@Le_lenaz v tom případě je možné, menstruace nedorazila kvůli tomu zapomenutému prášku, který jsem si vzala až dýl??

Je to možné a tak to být možné nemusí. Kdy sis vzpomněla? Ještě ten den nebo třeba za 3 dny? Buď v klidu. Zbytečně stresuješ a to taky může být důvod proč MS ještě nedorazila. Bereš ji hrozně krátce, tělo si musí zvyknout. Přečti si pořádně příbalový leták. Pokud ho nemáš tak ho najdeš i na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí