Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě otěhotnět lze znám x případu ale stejně tak můžete otěhotnět i s praskama takže jestli se po dobu ovulace budete chránit je jen čistě na Vás určitě to je jistota větší
působí to na mě tak, že bys chtěla vochcat chlapa
jediná stoprocentní antikoncepce je nesouložit
Ne právě ze se se všemu chci vyhnout děti už nechci. A hlavně nevím jestli bych dokázala jen tak jít na potrat. Zkusím to tam nějak dopsat
Ano je. Mám kamarádku, které se to stalo a dítě už fakt nechtěla. Spolehlivější je hormonální tělísko. Nebo sterilizace.
V plodných dnech praktikujeme ještě navíc přerušovanou soulož. Nehormonální tělísko mám už druhé, tedy dohromady šest let s tělískem bez nehody ![]()
Na ty bylinky se ptám proto mám rozhazeny cyklus a chtěla jsem si ho upravit a ne otěhotnět
Ja taky právě miminko uz nechci a nevim jestli bych potrat dala. Proto se ptám. Nechala si zavect nehormonální tělísko. A zvažuji vymenu za hormonální
Ahoj holky je možné otěhotnět s nehormonální m teliskem v tuhle moderní dobu? Chci se zeptat jestli mozne v tuhle dobu neplánovane otěhotnět když vše dodržujte. Máte tělísko berete prášky a tak? A hlavně jak hrozi u nehormonálního teliska mimodelozni těhotenství a jestli je dobre se v den ovulace ještě chránit něčím jiným třeba gumičkou?. A hlavně jestli nevíte o něčem co by ovlivnilo funkci teliska? Myslím tím kyselinu listovou, kontrihel, a tak co posiluje růst děložní sliznice děkuji.