Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zuza.zel
Určitě to není plodová voda ? Může vytékat i po troškách ![]()
ne myslím že opravdu není…když doběhnu na záchod tak pak normálně čůrám. Když sedím na záchodě, tak dokážu čůrání zastavit…Ale když sedím nebo ležím a pak se postavím, tak to teče samo a musím rychle utíkat na záchod..
uvažuju, že zavolám do porodnice doktorce, ke které teďka chodím na monitor, jestli je to normální…ale stydím se ![]()
@zuza.zel jak víš, že nejde o plodovku? Mě poprvé trochu odtekla,když jsem si večer lehla,tak za pár minut jsem cítila mokro jako bych se počůrala. Pak zas skoro nic, ale to už jsem běhala a dobalovala věci. Na nic jsem nečekala a jeli jsme do porodnice pro podezření na únik plodovky. Při vyšetření mi voda praskla a za další 3 hodiny byl malej venku.
@zuza.zel píše:
ne myslím že opravdu není…když doběhnu na záchod tak pak normálně čůrám. Když sedím na záchodě, tak dokážu čůrání zastavit…Ale když sedím nebo ležím a pak se postavím, tak to teče samo a musím rychle utíkat na záchod..
Vzala bych si vložku a až bude mokra jela bych do porodnice
Tam poznají zda či to není plodovka.
@jaaaninda protože když doběhnu na záchod, tak normálně čůrám a tak se opakuje pokaždé ![]()
@zuza.zel kdyby se ti to stalo jednorázově, tak ano řekla bych,že sis čůrla nebo výtok, ale při této tvé četnosti bych už dávno byla v porodnici, i kdyby plány poplach,tak pro svůj klid. Plodovka může pomalu odtékat právě třeba jen v určitých polohách a promiň, ale kdybych chodila čůrat co 15 minut,tak bych taky vždy něco málo vyčůrala.
jenže plodovka by neměla odtékat pokaždé když se postavím, ne? a skoro co 15-20 min…
@zuza.zel Jet do porodnice. Třikrát bych vypadala jako blbec nebo i kdyby mne řekli, že jsem se pocurala ale živé dítě za to stojí..
@zuza.zel klidně může. Ne každému hned praskne a vyteče kýbl vody. Jak miminko naléhá, tak může odtok vody blokovat a jen v některých polohách, v tvém případě u vstávání, se udělá mezírka a trochu vyteče.
tak holky, jedu do porodnice…volala jsem tam, tak se mám přijít ukázat. Ale nejdříve musí manžel zajet pro nějaké ty vložky nebo kalhotky nebo tam vůbec nedojedu…
@zuza.zel mne to teklo taky po troskach az do porodu. Vyteklo tolik, ze bych rekla, ze vsechno a u cisare se mne ptali, zda mi vubec praskla voda. Teklo to pouze pri urcitych pozicich, ne porad. Rekla bych, ze to bude voda.