Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já mám tělísko Silverlilly 4měsíce a jsem naprosto spokojená. Menstruace po 30 dnech a stačí mi na ni 1 intimka, páč jí vlastně nemám.
Jinak zavedení nebylo úplně přijemné ale dá se vydržet. 14 dní po zavedení jsem krvácela, ale bylo to zbytečné, kdybych neodkládala návštěvu na gyndě, tak bych prášky od Gynekologa dostala hned. Po dvou dnech s prášky (co se předepisují na oddálení menstruace - nevím jak se jmenovaly)krvácení ustalo a od té doby super.
Takže doporučuji ![]()
Ahoj, pořád s tělískem silverlily spokojená? vážně nad ním uvažuju, nemůžu brát nic hormonálního. díky za info ![]()
Zdravím:) já jsem měla 5 let zavedené nehormonální tělísko Silverlili a velikánská spokojenost. O zavedení jsem ani nevěděla a o vytahování zrovna tak. Absolutně žádná bolest a zavedení i vytáhnutí trvalo cca 20 vteřin… Necítila jsem žádnou bolest ani po zavedení, neměla jsem žádné zvýšené krvácení..prostě běžnou menstruaci, jako předtím… Ten druhý a třetí den silnější a pak zas slabší.. celkem max. 6 dní… Já jsem teda menstruaci chtěla. Doktor mi nabízel i hormonální tělísko s tím, že bych menstruaci nemusela mít… a že v cizině je to běžně používané, ale takové řeči mi nic neříkají.. To mi je jedno, co používají jiné ženy v cizině…, já si myslím, že menstruace má svůj důvod, když tu je.. No prostě do hormonálního bych nešla. Nechci si rozházet svoje vlastní tělo
Protože se mám ráda:)
Holky, četla jsem si tuto vaši diskusi a zajímalo by mě kde bych mohla sehnat Silverlily Zinc nebo Goldlily. Na netu jsem našla jenom firmu Metrimpex a tam je to pouze na objednávku. Díky