Nejde mi otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
1.2.15 22:03

Ahoj, ta bych ještě párkrát šla do té inseminace, jak bude pěkný folikul na straně bez srůstu, pila bych bylinky vhodné k otěhotnění, zkusila bych tu Mojžíšovou, klidně bych to zkoušela třeba 2 roky, a pokud nic, šla bych pak do IVF…Mám za sebou 1 IVF,2X KET a 2 děti, prostě když uděláš, co je v tvých silách a ono nic, je to záchrana :D! Jo, a chtělo by se to uvolnit a nemyslet jen na otěotnění, psychika je potvora, ale lehce se to říká a špatně dělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
1.2.15 22:23

@Verčulína ještě se dělá vyšetření správného srážení krve.. A Gynex kapicky jsou dobré.. Ať vám to brzy vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.15 22:41

Děkuji moc za rady určitě vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
2.2.15 08:45

@Verčulína poloha není až tak důležitá, ale dobrý je u toho orgasmus, při stazích se spermie lépe dostávají tam, kde mají být a pak si lehni, podlož si zadek a klidně usni, tak půl hodiny vydrž než vstaneš a osprchuj se až druhý den. a taky je dobré např. netestovat, nelovit duchy a milovat se, kdy máš chuť, to vše je v psychice. Spermie vydrží v těle i delší dobu, takže není nutné na to skočit jen v oněch plodných dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
2.2.15 12:37

Ahoj, my se snažily 5 let. Podle doktorů tam byly nějaké problémy, které způsobují problémy s početím. Zkoušela jsem Mojžíšovou, různé čaje, byliny, Gynex, Femigard, nějakého léčitele, který nade mnou mával rukama a chtěl za to tisícovku :lol:. 2× jsme zkusily IVF a nakonec mi pomohlo, že se vyřešil jeden osobní problém, který se táhl roky. Pořád jsem tu věc podvědomě řešila. Najednou se to vyřešilo a hlava byla čistá. A teď mám 14 měsíční holčičku. Takže podle mě je důležité být opravdu psychicky v pohodě. Nejen co se týká těhotenství, ale tak nějak celkově. A za sebe se přimlouvám i za jogu. V těch krkolomných pozicích se prokrvují orgány jiným způsobem, třeba to pomůže. A když ne, tak se aspoň protáhneš a uvolníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 18:27

Jestli ti je 25 let, mas čas.
Mne bylo 36. Zkusila jsem mobilizaci páteře, akupunkturu a čínské byliny v radu měsíců, inseminace, IVF, kineziologii, regresi, masáže, vyšetření všech infekci bránících početí, hysteroskopii.
Otěhotněla jsem přirozené 6 dni po hysteroskopii, kdy mi doktor řekl, ze šance na otěhotnění je nulová, takže jsem na to vůbec nemyslela.
Co doporucuju? Najdi si centrum čínské medicíny, kde budeš chodit jednou týdne a půst hlavu.
Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
24.2.15 20:26

Ahoj holky :) tak jsem dala ještě šanci Nosifolu 3.3. to mám dostat :( ale doufám že to nepříjde… bolí mě prsa a přítel řík že jsou větší :D :D :D
ale zase nechci plašit.
Ještě jednou Vám chci poděkovat za rady PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 20:28

@Verčulína ja ti preji uprimne od srdce mnoho stesti! At se Vam podari a je nas na svete viiic. :** A jestli se povede tak prijemne a dokonale tehotenstvi bez rizik a problemu. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 20:43

@SnažilKasandra Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
24.2.15 21:19

@Verčulína Taky držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 21:27

Ahoj :mavam: tak jsem tu zase :D teď jsem si měřila bazální teplotu a mám 37.3 ale bohužel jsem si jí nikdy neměřila ale tady jsme se dočetla že bych mohla bejt těhu…
a k tomu se mi od včerejška zhoršil zrak a to se prej taky stává… Holky pomoooc já šílim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
25.2.15 22:28

@Verčulína Teplota je super, hlavně to chce klid, spoustu příznaků si můžeš vsugerovat, já si měřila teplotu jen párkrát a měla jsem vždy 36.8 a při těhu taky 37.3 a nekleslo to pod 37, tak to vypadá nadějně:-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.8.15 11:02

Sestre pomohl pri otehotneni astrologicky vypocet, dokonce ji pani ( astrolozka) rekla jestli to bude holcicka nebo chlapecek..zkuste i tento zpusob..ale najdete si dobreho astrologa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.17 18:38

Taky mi nejde otehotnet. Prijdu si neschopna. Navic kolem me vsichni tehotni, o to hur to snasim. Zatim se mi nedari 9mesicu.Uz i doktor rikal, ze kdyz to nepujde, mam prijit.Ale nevim vubec co by nasledovalo.Mam z toho strach, navic mi prijde neprirozene jit treba na inseminaci.Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
13331
3.1.17 18:53
@Anonymní píše:
Taky mi nejde otehotnet. Prijdu si neschopna. Navic kolem me vsichni tehotni, o to hur to snasim. Zatim se mi nedari 9mesicu.Uz i doktor rikal, ze kdyz to nepujde, mam prijit.Ale nevim vubec co by nasledovalo.Mam z toho strach, navic mi prijde neprirozene jit treba na inseminaci.Ach jo.

Jestli chceš, napiš mě do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital