Nejde se mi dostat do Vinted účtu, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
323
2.7.25 14:54

Nejde se mi dostat do Vinted účtu

Jsem pěkně naštvaná. Prodala jsem knihu, kterou si dneska kupující vyzvedla, chtěla jsem se podívat na můj účet jestli už mi přišli peníze a nemůžu se tam dostat. Pořád to po mě chce ověření telefonního čísla. Psala jsem na podporu, ale poslali mi jen nějakou automatickou odpověď, která mi je k ničemu. K tomu mi už několikrát volalo nějaké divné číslo z Německa. Nevíte co mám dělat? Měli by mi přijít další peníze z prodejů a nechci o ně přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
603
2.7.25 19:35

A zkoušela si to tč ověřit?
Já taky musela ale měla jsem problém že jsem kdysi měla účet na vinted na svoje číslo, ten starý účet byl zrušen/zablokován ale číslo k němu zůstalo přiřazeno. Psala jsem na podporu a ani po x dnech a mailech mi nikdo kromě automatické zprávy od robota, která nic neřešila, neodpověděl.
Ověřila jsem si účet na manžela číslo a funguju normálně. To číslo se pak k ničemu kromě asi obnovení účtu při problému nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.7.25 20:25

Zkoušela jsem ho ověřit. Měla přijít SMS s kódem, ale ta mi nikdy nepřišla. A chvíli potom co jsem zadala telefonní číslo a zmáčkla tlačítko ověřit tak mi volalo nějaké číslo z Hamburku. Zkoušela jsem to několikrát a vždy to dopadlo stejně. Účet jsem na Vinted nikdy předtím neměla. Zkusím zadat přítelovo číslo jestli mu ten kód přijde. Jinak už nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.7.25 12:17

To samé

Mám ten samý problém. Nemůžu se přihlásit, tedy přihlašovací údaje žádám správně a chce to ověření čísla, místo zprávy volá číslo z Hamburku… Psala jsem na podporu. Jsem zvědavá jestli se to nějak vyřeší. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
8.7.25 14:52
@Pixelka píše: Více

Mně se stalo úplně to samé, pak přítel řekl ať ten hovor prostě zvednu, že to bude to ověření a měl pravdu. Když jsem to číslo z Hamburku zvedla tak mi nějaký automat nadiktoval kód k tomu ověření a fungovalo to. Takže příště az ti to číslo bude volat tak to zvedni a oni ti nadiktují ten kód.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák