Nejdou mi natočit vlny

11.9.15 20:52

Nejdou mi natocit vlny

Ahoj :) uz dlouho se pokousim udelat si takove ty krasne lokny, ale vubec mi to nejde. Zkousela jsem si je natacet i pres noc, ale take nic. Take jsem pouzila zehlicku, jenze s tou se mi to nevydarilo vubec. Rikala jsem si, ze by to mohlo byt tim, ze mam nevhodnou zehlicku, tak jsem si koupila kulmu od Remingtonu. Udelam s ni vlnky - pri nejvyssi teplote a drzim ji na vlasech dost dlouho, az dvacet vterin, az se bojim, ze si je spalim :D (ale hned je musim alespon na pet minut prisponkovat, jinak se mi navlasech neudela vubec nic) a prelakuju je. Jenze do peti minut mam vlasy zase jako vyzehlene. Ani nejmensi naznak vln. Co s tim mam delat? Pujdou mi nekdy udelat? Mozna pred tim pouzit nejaky sprej? Prosim, porsdte mi, nechci se dozvedet, ze jsem si ji kupovala zbytecne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
11.9.15 20:57

Ahoj ja mam keramickou kulmu od ety a jsem spokojena, pramen po natoceni hned nalakuju a pak jeste celou hlavu nakonec a vydrzi to az do druheho dne, a predtim jeste vlasy za mokra natuzim, ale toho laku pouziju docela dost, vetsinou mam taft ten nejsilnejsi, ale je fakt ze mam vlasy spis jemne takze nemam problem s ucesy, otazka jake mas ty vlasy..,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.15 21:00

@katule9 mam je dost suche a docela tvrde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
11.9.15 21:03

@nedelice1234 tak to bude ten problem, s tvrdyma vlasama je problem.. co zkusit nejaky sprej pro suche vlasy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.15 21:09

@katule9 - to bych mohla, zkusim nejaky sehnat. Ale kamaradka ma taky takovy sprej od Syossu a vzdycky se ji slepi, tak si nejsem uplne jista, jestli to vyzkousim :D zase na druhou stranu, u korinku se mi docela masti a zbytek mam zniceny od casteho pouzivani zehlicky, tak abych pk nevypadala jak s dredama :) Kazdopadne moc dekuju za radu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
11.9.15 21:12

Dobre pripravky ma gliss-kur, opravdu pomahaji, mam jich doma nekolik a jsem spokojena. Zehlicky to jsou svinstva, ale taky ji pouzivam temer denne-jinak vypadam jak ovecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
11.9.15 21:49

A jak je delas? me na vlasech taky nic moc nedrzi, ale zehlickou to je fakt super, mam taky Remington…a pak mam jeste konickou kulmu, to je primo zazrak..vlny drzi, dokud to neumyju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.15 22:25

Ahoj :mavam: Já mám taky kónickou kulmu a nemůžu si stěžovat. Vlnky mi vydrží s přehledem i tři dny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
11.9.15 23:33

Zkus mensi prameny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010

Zkus mensi prameny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010

Zkus mensi prameny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010

Ja mam od remingtonu konickou a je skvela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
11.9.15 23:34

Já si teda čas od času taky udělam vlnky, ale at dělam žehličkou nebo kulnou dycky vydrží max den, večer už po nic neni ani stopy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí