Nejefektivnější dieta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105903
6.7.20 21:02
@Kolarkaa píše:
Jíst opravdové jídlo. Ne kraviny, ne polotovary, ne fast a junk food..
Takže: kváskový, žitný chleba (uděláš si v pohodě sama, já peču 2× týdně, dnes zrovna žitný kváskový se semínky a ořechy), ovoce, zeleninu, máslo, žervé, min 90% šunku, různé pomazánky - rybí, vajíčková, tvarohová, z luštěnin - z červené čočky, cizrny.., kvalitní maso, klidně i přílohy, saláty.. k pití voda, bylinné čaje. Věř tomu, že i když si dáš k snídani kváskový chléb s akovákem, cherry rajčaty a vejcem, tak váha půjde dolů, mýtus, že tuky jsou zlo, je naštěstí přežitek. Jde o to vnímat jídlo, jako výzvu, možnost tvořit a objevovat různé kombinace - ne o to, ve stresu zapisovat každé sousto… k tomu dostatek spánku, přidej jógu, nauč se dýchat a relaxovat a uvidíš, že to půjde samo.. život je krátký na to, abychom ho prožili ve stresu, který nakonec stejně zajíme čokoládou a plácáme se v tom kolotoči pořád dokola. Takže hlavní rada = mít se ráda. Když se máš ráda, dopřeješ tělu dobré věci, aby bylo zdravé - takže si nedáš párek v rohlíku a colu. Nebo já aspoň ne tedy…

co je akovák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105903
6.7.20 21:04
@divine woman píše:
@Kolarkaa Kecy. Jím zdravě a mám nadváhu. Ale stres bohužel odbourat úplně neumím.

jasně, že to je blbost…na každého působí něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
6.7.20 21:09
@Venetia píše:
co je akovák?

Avokádo :mrgreen: psala jsem z mobilu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105903
6.7.20 21:17
@Kolarkaa píše:
Avokádo :mrgreen: psala jsem z mobilu..

aha, tak to bych nedalal. To je dnes moderní potravina, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
6.7.20 21:18
@Venetia píše:
aha, tak to bych nedalal. To je dnes moderní potravina, že?

To nevím. Je to normální potravina.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.7.20 20:32

Dělená strava.

• Citovat
  • Upravit
142
8.12.23 07:47

Mě se podařilo zhubnout s krabičkovou dietou od Zdravého stravování. Měla jsem na dva měsíce celodenní stravování fit, ještě pokračuji a objednávám si obědy a večeře, protože mi jídla chutnají, cítím se dobře a váhu si tím udržuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.4.24 06:22

Mně už nepomohlo nic jinýho než ketofit. Myslela jsem si, že zhubnu cvičením a stravou, ale nejsme ten typ, co by měl výdrž x měsíců na to.. Takže jsem pila koktejly, jedla polévky, tyčinky, omelety. Ketoza do 5 dní, pak celkem dost energie. Jen vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sominka8
26.5.24 23:29

Za mě ketofit, zkoušela jsem i jiné diety, ale nic na mě nezafungovalo, než tato dieta. Asi tím, že jsem jedla pravidelně a po malých porcích, tak to šlo :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková