Nejlepší Autonavigace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
137
4.8.15 00:19

Nejlepši Autonavigace?

Někdo kdo se v tomhle vyznà, můžete mi poradit nějakou navigaci do 3000 kč. Aby tam byla evropa ne jen čr, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13717
4.8.15 00:20

Google mapa v chytrém telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
4.8.15 08:41

A jak je to vlastně a aktualizacemi v současné době? :roll: :) Teď co čtu již většina má doživotní aktualizace zdarma, čili stačí již pak stáhnout? Není třeba žádné dokupovat? :roll: A Garmin má také na to program? Děkuji předem za odpověď.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
4.8.15 09:37

My budeme mít půjčenou Mio, dneska se jdeme na ni kouknout a „seznámit“ se s ní. Jinak jezdíme podle navigace v mobilu nokia a dobrý :palec:
@Bjustřík Teď už je to tak, že si ji koupíš, dostaneš program a ten si pak přes internet aktualizuješ a když připojíš i tu navigaci k počítači, tak se ti aktualizace do ní stáhnou.
Mě spíš zajímá, kde tu navigaci máte upíchnutou? Slyšela jsem že nesmí být uprostřed čelního skla, že za to v cizině dávají pokuty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
4.8.15 09:38

Já bohužel s ní v cizině ještě nebyl, tak nevím s tím sklem… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
4.8.15 09:43

@Bjustřík My když jsme jeli s tím mobilem do zahraničí, tak jsme ho měli v rohu u spolujezdce, ale nevím, jestli navigace má tak dlouhý kabel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.8.15 09:47

Kdo má chytrý telefon, tak zkuste Waze. Je online, takže člověk ví, kde je zrovna zácpa a kde je tento týden zavřená silnice. Odkazy na cestu se dají posílat na telefon nebo do mailu, takže babička sleduje, kdy dojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
4.8.15 09:49

@kkvetinka to se docela prodraží mít online, ne? My používáme offline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.8.15 09:51

@pvmr Nic navíc neplatíme, aplikace byla zdarma. Ale máme chytrý telefon s internetovým tarifem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
4.8.15 10:09

@kkvetinka aha, my internetový tarif nemáme, ale offline nám navigace ukazuje dobře.
@JayLee a kde máte tu navigaci v zahraničí na čelním skle, uprostřed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.8.15 18:23

Nechci navigaci do mobilu, proto tam mám taky napsáno AUTOnavigace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.8.15 18:24

Na tu Garmin jsem koukala, ale právě mi přišlo že je celkem levná, tak aby nebyla nějaká špatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák