Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuju poradit nějakej dobrej mop na vytírání, děkuji. ![]()
Máme tenhle https://www.leifheit-shop.cz/…ifheit-52014?… ale co máme robotický vysavač s mopem, tak doma skoro nevytíráme.
Parní mop od Leifheitu. Člověk neutratí nic za saponát, vytírá se jen párou. Ničí bakterie, návleky se perou klasika v pračce, oproti ostatním parním mopům má docela dlouhý kabel.
@mispulinkaa píše:
Ahoj, potřebuju poradit nějakej dobrej mop na vytírání, děkuji.
My máme Weledu, super se s ním vytírá
Viledu ![]()
Příspěvek upraven 22.07.22 v 11:14
@S.Ellie jen paru nemuzes ouzit na vsechny povrchy, pokud s tim budr vytirat plovoucí podlahu nebo drevo, tak ji znicis.
Parní cistic mam a je skvělý…
@Janli píše:
Viledu obejdi obloukem, ta je příšerná.
Nám sedla, po dlouhém zkoušení různých mopu jsem se v ní našla ![]()
Mám Viledu ten rotační mop a velká spokojenost. Na podzim chci ale pořídit parní mop, protože to dlouhé usychání podlahy v zimě je se dvěma dětmi vražedné ![]()
@Thomassss píše:
Mám Viledu ten rotační mop a velká spokojenost. Na podzim chci ale pořídit parní mop, protože to dlouhé usychání podlahy v zimě je se dvěma dětmi vražedné
Vileda je fajn, nemůžu si vynachválit a parní taky super, znám to, udržet syna aby nešel si nutně umýt ruce je někdy nadlidský výkon ![]()
@megginka300 píše:
Vileda je fajn, nemůžu si vynachválit a parní taky super, znám to, udržet syna aby nešel si nutně umýt ruce je někdy nadlidský výkon
Na parní se těším
jen mě štve, že je to další krám do bytu, budu muset vymyslet, kam ho dám, moc úložných prostorů tu nemáme ![]()
Jinak já při mytí podlahy kojence dám do lehátka, má tam takovou hrací hrazdičku, a starší dceru do její židličky a zapnu jí pásy, aby nemohla slézt. Třeba dnes bylo mytí v pohodě, obě na mě koukaly a smály se, ale ještě před pár měsíci to bylo mytí za dvojitého řevu, takže jsem podlahu moc často nemyla
![]()