Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud bereš antikoncepci v době sexu, na 99% neotěhotníš. Jestli jsi to dostala, tak těhotná nejsi. Buď v klidu.
@Anonymní píše:
Ahoj, holky
Mám otázku. Ve čtvrtek (dnes je neděle) jsem vysadila antikoncepci, brala jsem ji cca od září 2019. Ve středu jsem měla poslední placebo pilulku. Při sexu se většinou udělal do mě. Hned po vysazení si při sexu dává pozor a udělá se mimo mě. Sex jsme měli v pondělí, to jsem ještě brala antikoncepci a bylo to do mě a i v úterý jsme spolu spali, ve středu jsem to dostala. Jsem nervózní a nejistá, jestli tam dole spermie vydrží nebo jestli se nervuju. Díky za radu
Naprosto zbytečně se nervujes..
Nejsi na 99% těhotná. A doporučuji si nastudovat jak funguje ženské tělo. ![]()
@Jaaanča teď už právě neberu, dojela jsem platíčko a vysadila jsem
@JanaRyklova píše:
Ale kdy jsi vysadila? Před 3 dny a to si jako myslíš, že můžeš být těhotná? Tak když brzy tak asi nejdřív v dalším cyklu. Dřív ne.
![]()
@JanaRyklova píše:
Když antinu dobereš, přijde MS, a až po ní v tom následujícím cyklu je možné otěhotnět - pokud ti bude cyklus hned fungovat tak jak má, tak ovulace bude pravděpodobně v půlce cyklu. Takže otěhotnět můžeš nejdřív tak cca 3tydny po poslední pilulce
Ahoj, holky

Mám otázku. Ve čtvrtek (dnes je neděle) jsem vysadila antikoncepci, brala jsem ji cca od září 2019. Ve středu jsem měla poslední placebo pilulku. Při sexu se většinou udělal do mě. Hned po vysazení si při sexu dává pozor a udělá se mimo mě. Sex jsme měli v pondělí, to jsem ještě brala antikoncepci a bylo to do mě a i v úterý jsme spolu spali, ve středu jsem to dostala. Jsem nervózní a nejistá, jestli tam dole spermie vydrží nebo jestli se nervuju. Díky za radu