Nejspíš těhotná, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.8.19 15:32

Nejsem žádnej troll.

• Citovat
  • Upravit
1349
4.8.19 15:33
@Anonymní píše:
Nejsem žádnej troll.

pokud se toto stalo bez na policii nemuze te nikdo znasilnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 15:35
@B4RC3LON4 píše:
pokud se toto stalo bez na policii nemuze te nikdo znasilnovat

Nezlobte se, chci jen odpověď na moji otázku.
O to všechno ostatní je již postaráno.

• Citovat
  • Upravit
1557
4.8.19 15:44

No na svoji gyndu asi nemusis. Muzes zajet na pohotovost, ze te treba boli bricho. Oni potvrdi tehu a muzes si tam asi rovnou domluvit upt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 15:46

Ano na potrat můžete i bez žádanky od gynekologa, domluvíte si termín v nemocnici a pak dojdete na přerušení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 15:49
@Lumíkovec píše:
No na svoji gyndu asi nemusis. Muzes zajet na pohotovost, ze te treba boli bricho. Oni potvrdi tehu a muzes si tam asi rovnou domluvit upt.

Chtěla bych hlavně do jiného města, kde mě neznají. Třeba se to nepotvrdí, nervy udělají hodně, ale radši se informují dopředu, kdybych to potřebovala rychle vyřešit. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 15:50
@Anonymní píše:
Ano na potrat můžete i bez žádanky od gynekologa, domluvíte si termín v nemocnici a pak dojdete na přerušení.

Moc děkuji, trochu se mi ulevilo. :?

• Citovat
  • Upravit
1557
4.8.19 15:51
@Anonymní píše:
Chtěla bych hlavně do jiného města, kde mě neznají. Třeba se to nepotvrdí, nervy udělají hodně, ale radši se informují dopředu, kdybych to potřebovala rychle vyřešit. :?

Drzim palce, at to nemusite resit. Jinak na pohotovost a na interupci muzete kamkoliv po cr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 15:54
@Lumíkovec píše:
Drzim palce, at to nemusite resit. Jinak na pohotovost a na interupci muzete kamkoliv po cr.

Moc děkuji, to je teď moje jediné přání. Už teď mám psychiku pod bodem mrazu a tohle by mě dodelalo, ale aspoň, že by to mohlo proběhnout jinde. Gynekologovi zprávu nejspíš neposilaji že? :,(

• Citovat
  • Upravit
4627
4.8.19 16:29
@Anonymní píše:
Moc děkuji, to je teď moje jediné přání. Už teď mám psychiku pod bodem mrazu a tohle by mě dodelalo, ale aspoň, že by to mohlo proběhnout jinde. Gynekologovi zprávu nejspíš neposilaji že? :,(

Neposílají, tu dostaneš do ruky a měla bys o tom informovat svého ošetřujícího lékaře. Pokud by to byl problém, uvažovala bych o změně lékaře. Ale až v čase. To není potřeba řešit okamžitě. Přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
4.8.19 16:32
@Anonymní píše:
Chtěla bych hlavně do jiného města, kde mě neznají. Třeba se to nepotvrdí, nervy udělají hodně, ale radši se informují dopředu, kdybych to potřebovala rychle vyřešit. :?

A už sis dělala test?

Jinak pro příště, dá se koupit v lékárně pilulka po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 16:35
@Tiffany1 píše:
Neposílají, tu dostaneš do ruky a měla bys o tom informovat svého ošetřujícího lékaře. Pokud by to byl problém, uvažovala bych o změně lékaře. Ale až v čase. To není potřeba řešit okamžitě. Přeju hodně sil.

Aspoň nějaké pozitivní zprávy. Děkuji za podporu.

• Citovat
  • Upravit
4627
4.8.19 16:36
@free333 píše:
A už sis dělala test?Jinak pro příště, dá se koupit v lékárně pilulka po…

Pro příště??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
4.8.19 16:38
@Tiffany1 píše:
Pro příště??? 8o

Pro další nechráněný sex při ovulaci, myslím to všeobecně…
Myslím, že je dobré o té pilulce vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 16:39
@free333 píše:
A už sis dělala test?Jinak pro příště, dá se koupit v lékárně pilulka po…

Ještě ne, myslím že je brzy. Jen mě to tak všechno rozhodilo, že každá pozitivní informace je pro mě aspoň uklidnujicim přínosem.
Vím, že ta pilulka existuje, ale v tu chvíli jsem byla tak rozhozena, že jsem si na to vůbec nevzpomnela. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky