Nejspíš těhotná v 17ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Padme93
29.11.16 07:32

A přítel se k tomu staví jak? Ví že neberes HA a přesto si nedá pozor?

Mě se tohle stalo taky, selhala tedy jiná ochrana, ale hned ráno jsem šla pro prášek proti početí, Escapelle. Stalo to sice 700,– ale v sedmnácti jsem s nedodelanou školou a holým zadkem dítě mít nechtěla.

Myslím, že máš spíš tělo rozházené hormony. Mě po vysazení HA trvalo cca 2 roky, než se cyklus upravil do pravidelných cyklu a než se dostavila ovulace.

Je dost možné, pokud jsi HA brala od 13, že teprve teď se tělo učí pracovat s vaječníky, vajíčkem a ovulací a vlastně sis ten vnitřní vývoj těmi prášky odsunula.

• Citovat
  • Upravit
22
29.11.16 15:53
@Padme93 píše:
A přítel se k tomu staví jak? Ví že neberes HA a přesto si nedá pozor?

Mě se tohle stalo taky, selhala tedy jiná ochrana, ale hned ráno jsem šla pro prášek proti početí, Escapelle. Stalo to sice 700,– ale v sedmnácti jsem s nedodelanou školou a holým zadkem dítě mít nechtěla.

Myslím, že máš spíš tělo rozházené hormony. Mě po vysazení HA trvalo cca 2 roky, než se cyklus upravil do pravidelných cyklu a než se dostavila ovulace.

Je dost možné, pokud jsi HA brala od 13, že teprve teď se tělo učí pracovat s vaječníky, vajíčkem a ovulací a vlastně sis ten vnitřní vývoj těmi prášky odsunula.

Tak snad to tak bude :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 19:23

Je mi také 17 a jsem tehotna. Jsem za ten poklad co nosím neskutečné rada, i kdyby se tak stalo, ničeho se neboj, škola se dá studovat dálkové a pokud mas přítele, který by se třeba přizpůsobil, kdyz bys musela do školy třeba 2-3× do mesice jako to mam ja, tak nač to řešit? :) zvládnout se dá vse :) a určitě mu to řekni pokud ti ta mrska nepřijde, ze mas podezření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
29.11.16 20:06

@fifina1000000 Tak to ti preji, aby ti ta ideologie vydržela i az bude miminko venku a budeš se muset postavit celem realitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
29.11.16 20:55

@Jitusee zase si slečna řekne ‚nac to resit‘ :-D a bude vysmata

• Citovat
  • Upravit
10206
29.11.16 21:43

@Padme93 No ja bych ji prala, aby ji ten entuziasmus dlouho nepresel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 22:54

V 8-9 letech jsem si brala synovce na cely odpoledne ( bylo mu neco přes rok) a starala jsem se o nej :) furt lepší v 17 letech mít mimco než pak chtít dyl a mít problémy :) a k miminku jet do školy 2× do mesice na konzultační dny? Nic co by se nedalo zvládnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
29.11.16 23:00
@fifina1000000 píše:
V 8-9 letech jsem si brala synovce na cely odpoledne ( bylo mu neco přes rok) a starala jsem se o nej :) furt lepší v 17 letech mít mimco než pak chtít dyl a mít problémy :) a k miminku jet do školy 2× do mesice na konzultační dny? Nic co by se nedalo zvládnout :)

Tvůj optimismus je fajn, šetři si ho až bude třeba ;)

Do školy půjdeš dvakrát za měsíc ale zbytek měsíce se budeš učit, nebo myslíš že to do tebe samo naskáče přes noc? :mrgreen: Shánět si zápisky, zjišťovat co a jak, v případně nejasností čekat dva týdny na vysvětlení vyučujícího.. Žádný med, já jsem při dítěti studovala a rozhodně to není pohoda. Vstávala jsem ve 4 hodiny abych se do 7 než se mi vzbudí dítě učila. A to sakra bolí. Není to o tom že ti dítě celý den spí a ty si s kávou pročítáš učivo :mrgreen: No, však uvidíš jestli to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
30.11.16 03:08

@fifina1000000 Ale srdicko, no taaak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
30.11.16 06:02

@fifina1000000 Hlídat pár hodin cizi dítě je jiné, než 24/7 pečovat o svoje, protrpět bolístky a probrecene noci… Ale optimismus to chce, to jo. Jen možná i trochu toho reálného fungování světa. :-)

• Citovat
  • Upravit
Trv
7
24.8.18 01:20

Je možné že jsem těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
24.8.18 01:22
@Trv píše: