Nejste v tom sami - pro pobavení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14665
10.1.20 23:30
@Janli píše:
Utěší tě, že jsem na tom občas hůř? Pokojíček máme v patře a v přízemí jednu velkou obytnou místnost, takže mrňata mají logicky většinu hraček tady dole, aby byla pod dohledem. Teď si představ tu svou hromadu, přidej k tomu veeelkou krabici lega, půlkilový pytlík slunečnicových semínek a krabici korálků. Tohle jsem našla po návratu ze sprchy v pěkně homogenní hromadě, která pokrývala půl obýváku. Pořád říkám, že bych měla mít doma defibrilátor, občas by se šiknul… :mrgreen:. Tak jsem to zametla na hromadu, uložila do dvou velkých beden a ve volných chvílích jsme to třídili. Dokud je ten binec v pokoji, kde se dají zamknout dveře, tak houby zle… ;)

A že počítáš dny do chvíle, kdy budou moct být s hračkami ve svých pokojích? :D My jsme teď před Vánocemi konečně dodělali dětem hernu, trvalo mi tři dny nastěhovat jim tam všechny stávající krámy z celého baráku plus to, co dostaly pod stromečkem, ale je to tam a platí u nás pravidlo, že co není v herně, s tím si můžu dělat co chci :mrgreen: Prožívám šťastné dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.1.20 23:41

@Michelle_M to si piš.! Pomalu a nenápadně jim odsouvám hračky nahoru, teď už mi svítá naděje, protože si občas vydrží hrát v pokojíku o samotě i půl hodiny… Někde v dáli, v budoucnosti, vidím před sebou ten šťastný den, kdy z obýváku zmizí i poslední kostička lega a já budu zametat jen imaginární smítka na podlaze a nebudu muset rozebírat sáček z vysavače, abych z něj jako Popelka vytřídila lego a korálky. Já vím, že ten den jednou příjde…pokud mě do té doby nešlehne… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
11.1.20 00:05

@Michelle_M
U nas maji dovolene, ze si smi do obyvaku donest hracky dolu, spolecenske hry, prenasi si bezne maly koberec Clovece nezlob se, prestoze jsou vetsi a maji sve pokoje a vydrzi si tam hrat, stejne se stahuji i dolu, ale pred spanim musi byt v pokoji. Na tohle je nas nejmladsi strasny, ze on furt taha auta ruznych velikosti a nejzakernejsi jsou ta mala do ruky. Mi to nevadi, kdyz jich nedonese do obyvaku moc a pred spanim to musi byt v pokoji ty hracky. Takze to stale prenasi tam a zpet.
Uz se mi stalo, ze jsem si sla lehnout a presne tyhle mrchy male naskladane pod moji perinou v posteli. Tma, clovek to neceka a pristane na vystave aut.
Moje segra mu dala ted na Vanoce k tatre a bagru dva pytliky hrachu, at ma i naklad. To je pecka :zed:, kdyz se to kutali vsude. Muzu vrele doporucit 😂. Sam sobe si neskodi. Cele Vanoce byla hra na Popelku, ze bratranek mu otevrel tri strany korby opakovane a hrach vsude nebo se pri vysypavani netrefil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16278
11.1.20 00:19

@Kelsey Tak já tě taky potěším. Děti dostaly na Mikuláše novou pixlu zažehlovacích korálku z IKEA (je jich tam 13tis. kusů), starší ji špatně zašrouboval, resp. tam jen položil víčko a dal nahoru na regál. Mladší si pak přistrčila židli, stoupla si na ni, zvedla ruce nad hlavu, tam tu pixlu chtěla chytila, ale zavrávorala a překlopila ji. Víčko spadlo a dcera s těma rukama nad hlavou držela tu pixlu a sypalo se všude kolem cca 12 600 korálků (jeden výrobek děti stihly předtím), a to z té největší výšky, které byla dcera schopna dosáhnout. Taky z toho mám úžasnou fotku, ale nechci sem dávat. Naštěstí jsem měla dobrou náladu a děti se řehtaly a měly to jako hrozný dobrodrůžo. Luxovala jsem se silonkou na trubce a likvidace byla docela rychlá, ale i po měsíci se korálky různě vynořují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
11.1.20 00:31

@Kelsey U nás mají povolené vzít si hračky ještě do jakési komunikační „haly“ mezi pokojíky (mají pro sebe dvě místnosti, hernu a ložnici) a obývákem, to je takové území nikoho, ale v obýváku to prostě už nechci, hlavně ne drobné věci typu dřevěné puzzle, které se dostaly do škvíry pod TV stolek a pod gauč a já je pak musela ven šťourat plácačkou :mrgreen: To se stěhovalo jako první :mrgreen: Korálky a přistrčená židle - přesně to by se stalo i u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.1.20 00:49

@Kelsey Já takhle jednou táhla synka sbírat dřevěné kostky z trávníku. Letěly že 4. patra paneláku na místo kde projde hromada lidí, byl zázrak že tam v tu chvíli nikdo nebyl. Byly mu asi 2,5 stačilo se na 10 vteřin otočit když se větralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.1.20 11:39

Tohle je slabej čajíček, u nás by v tom byla ještě hromada lega, odstřižků a odřezků z pastelek. :mrgreen:
Jinak teda k úklidu, asi mám neschopné chlapce (skoro 8 a 5), ale ani jeden nedokáže poskládat oblečení, i do komod jim to musím dávat já, jinak to vypadá jak vytažené krávě z huby. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
11.1.20 11:45

U nas 15 mesicu se kramari ve velkym.. jako úklizet taky umi ale teda efektivita jejiho uklidu je naprosto tristní.

• Citovat
  • Upravit
Janli
11.1.20 11:53

Tak děvčata, než jsem se vrátila ze záchodu, tak mi dvouletý dítko vymalovalo vodou na podlahu zeď v chodbě… A já si říkala, jak je krásný, že mám konečně na záchodě svoji chvilku pro sebe bez asistence dětí… :zed:

• Citovat
  • Upravit
60142
11.1.20 12:36
@Janli píše:
Tak děvčata, než jsem se vrátila ze záchodu, tak mi dvouletý dítko vymalovalo vodou na podlahu zeď v chodbě… A já si říkala, jak je krásný, že mám konečně na záchodě svoji chvilku pro sebe bez asistence dětí… :zed:

Musíš si děti brát sebou a natřít jim tam zeď tabulovkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40446
11.1.20 12:38
@Janli píše:
Tak děvčata, než jsem se vrátila ze záchodu, tak mi dvouletý dítko vymalovalo vodou na podlahu zeď v chodbě… A já si říkala, jak je krásný, že mám konečně na záchodě svoji chvilku pro sebe bez asistence dětí… :zed:

Možná by ocenilo razítka pro děti, aby se mohl podpořit jeho rozvoj osobnosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.1.20 13:11
@free333 píše:
Možná by ocenilo razítka pro děti, aby se mohl podpořit jeho rozvoj osobnosti… :)

ano, v našem bytě doporučuje 10 zdí z 10 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.1.20 14:17

@free333 a taky plastelínu, sliz a lihový fixy… :mrgreen: a spoustu malých korálků :mrgreen: ;

• Citovat
  • Upravit
69117
11.1.20 14:51

Hlásím, že razítka nejdou omýt ani z omyvatelnýho nátěru na stěně 8) A když už jsme konečně vyhodnotili, že je dítě dost velký, že už má rozum a neničí, tak jsme komplet přemalovali a otěhotněla jsem podruhý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí