Někdo, kdo pracuje u firmy Delikomat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ufon82 píše:
A na jaké pozici brácha pracuje, jakou má výplatu, směny, pracovní dobu?
Hele já nechápu, proč se na toto chodí lidi ptát sem a nenechaj si takovou otázku na pohovor. Kde když tam dostanou příležitost položit otázku mlčej, protože všechno věděj z netu (sice pravda je jiná než jim někdo řekl, ale no a co).
Jinak vždycky mne bavěj ti děsně naprudění lidi co k nám dojedou doplnit automaty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Hele já nechápu, proč se na toto chodí lidi ptát sem a nenechaj si takovou otázku na pohovor. Kde když tam dostanou příležitost položit otázku mlčej, protože všechno věděj z netu (sice pravda je jiná než jim někdo řekl, ale no a co).Jinak vždycky mne bavěj ti děsně naprudění lidi co k nám dojedou doplnit automaty…
Sorry, ale asi se řídíš heslem: „PODLE SEBE SOUDÍM TEBE“, nejspíš se tak chováš ty, ale ostatní takový být nemusí!!! Ptala jsem se zde z jednoho prostého důvodu, chtěla jsem znát osobní zkušenosti zaměstnanců v této firmě a při pracovním pohovoru rozhodně nemlčím a ptám se na vše, co mě zajímá, jenže dost pochybuji, že mi tam řeknou, jak zaměstnance buzerují, že od nich odcházejí, protože jsou nespokojený s penězi, vedením, kolegy, atd. Takové informace mi asi dost těžko řeknou, proto jsem se zeptala. Asi špatně, že, tak PROMIŇ, já se ti hrozně omlouvám, že jsem si dovolila se v diskuzi na něco zeptat. Od toho asi diskuze jsou, tak se laskavě uklidni a starej se o sebe, nikdo se tě o tvůj názor neprosil, můj dotaz zněl jinak, tak si dej odchod a buzeruj si někoho jiného!!! Co je také zajímavé, že v každé diskuzi se najde nějaká SLEPICE, která jenom kritizuje, rýpe, dělá chytrou a cpe někomu něco, co ho vůbec nezajímá a netýká se to tématu. Mě zajímají pouze odpovědi týkající se výše jmenované firmy, takže už mi laskavě nepiš a běž si své mindráky léčit na někom jiným…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Hele já nechápu, proč se na toto chodí lidi ptát sem a nenechaj si takovou otázku na pohovor. Kde když tam dostanou příležitost položit otázku mlčej, protože všechno věděj z netu (sice pravda je jiná než jim někdo řekl, ale no a co).Jinak vždycky mne bavěj ti děsně naprudění lidi co k nám dojedou doplnit automaty…
A ještě jedna věc, neznamená, že když k vám dojedou doplnit automaty děsně naprudění lidi, že jsou děsně naprudění lidi všude. A pokud ti to tak moc vadí, tak proč jim to neřekneš??? Protože na netu máš plnou hubu keců a ve skutečnosti skutek utek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ufon82 píše:
A ještě jedna věc, neznamená, že když k vám dojedou doplnit automaty děsně naprudění lidi, že jsou děsně naprudění lidi všude. A pokud ti to tak moc vadí, tak proč jim to neřekneš??? Protože na netu máš plnou hubu keců a ve skutečnosti skutek utek…
Není to jen k nám, ale vidím to na více místech, vč. veřejnosti přístupných jako jsou nádraží. Nevím, proč byhc jim to měla říkat, spíš mi to ukazuje, že jejich práce stojí za starou bačkoru, nebaví je,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit