Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jenže ten přístroj měří saturaci a právě puls, ten jsi zřejmě měla vyšší a proto se tě ptal na bušení srdce.
@Aduš8 vyssi tep ale muze byt i ze stresu a nervozity ne? Ja vse pricitam PP, jak buseni srdicka, tak nedodychavani. Predpokladam, ze kdyz mi delal ekg ze by se neco naslo kdyby nahodou..akorat mluvil o tom, ze by byla potreba to zachytit kdyz mam problemy zrovna, co ta srdecni cinnost ukaze..ale na to jsem mela kdysi holtra a ten v poradku ![]()
@Anonymní píše:
@Aduš8 vyssi tep ale muze byt i ze stresu a nervozity ne? Ja vse pricitam PP, jak buseni srdicka, tak nedodychavani. Predpokladam, ze kdyz mi delal ekg ze by se neco naslo kdyby nahodou..akorat mluvil o tom, ze by byla potreba to zachytit kdyz mam problemy zrovna, co ta srdecni cinnost ukaze..ale na to jsem mela kdysi holtra a ten v poradku
A krev na štítnou žlázu Ti dělali?
A je ta stovka fakt saturace? Není to spíš tepová frekvence? Tomu by odpovídaly spíše následující dotazy a směřování dalších vyšetření…
Ted kdyz jste to takto napsaly a premyslim nadtim, je to mozne
ale byla jsem ve stresu, novy doktor, nove prostredi, ja to nemam rada, tak snad to prikladam k tomu..
kazdopadne dekuji troaku me to hodilo do klidu.. jinak 100 na tep je hodne?
@free333 stitnou zlazu mi delali hned jak jsem prisla s uzkostmi a PP, to bylo prvni cim jsem prosla..pak jeste neuro vysetreni