Neklasifikována ze 2 předmětů

silonk
25.8.14 10:59

Neklasifikována ze 2 předmětů

Zdravím :) chci se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s N-kem… dělám večerní studium a měla jsem i na pololetí a na konci roku dvě N-ka.. na konci srpna budu dělat klasifikačku, chtěla bych vědět co by se stalo, kdybych ji náhodou neudělala? propadnu rovnou? nebo budu dělat ještě i opraváky.. děkuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
25.8.14 11:02

Když neuděláš, dostaneš za pět a za pár dní dostaneš reparát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silonk
25.8.14 11:03
@Gabulle píše:
Když neuděláš, dostaneš za pět a za pár dní dostaneš reparát

takže mám jakoby dva pokusy?

• Citovat
  • Upravit
5847
25.8.14 11:03

Tak já měla enka z těláku nesnášela jsem ho :mrgreen: ale za 5 mi nedali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
25.8.14 11:05
@silonk píše:
takže mám jakoby dva pokusy?

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silonk
25.8.14 11:06

Ok.. diky.. no, snad to zvládnu na poprvé :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1724
25.8.14 11:07

N znamená neklasifikovaná např z důvodu málo známek nebo vysoké absence. Pokud v tom předmětu nemáš celkově za 5, tak jen dostaneš nějakou písemku, učitel si zapíše známku a jedeš dál. Já jsem se na eNka chodila jen podepsat a bylo :-D horší je, pokud ti v tom předmětu vychází výsledná za 5, to bys pak po nezvládnutí písemky opakovala ročník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
25.8.14 11:20

Já jsem kvůli N nebyla připuštěna k matuře v řádném termínu :zed:. Na písemku jsem nikdy nechyběla, známky jsem měla všechny na 1, ale přešvihla jsem počet povolených zameškaných hodin daného předmětu a ředitel nechtěl udělit vyjímku.
Takže v srpnu přezkoušení a v září matura… do prd.ele bych si nakopala. Byla jsem přijatá na práva, kde ale chtěli maturu v řádném termínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
25.8.14 11:56

Vetsinou to byva pisemka nebo ustni zkouseni z latky za cele pololeti, pokud bylo N ze stejneho predmetu i v pololeti, tak za cely skolni rok. Nikdo uciteli nerika, co tam musi byt, muze chtit jen jednu vec, ale take uplne vsechno, coz se musi predpokladat… Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silonk
25.8.14 13:59

Ja mám uplne skvele ucitele.. jen jsem proste tyhle dva predmety nestihala.. takze verim ze mi toho moc nedaji.. jen jsem chtela vedet, jestli bude jeste nejaka moznost.. kdybych to nahodou nedala..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze